Κώστας Τζιούμης: Γνωρίστε προσωπικά όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους (pics)

Κώστας Τζιούμης: Γνωρίστε προσωπικά όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους (pics)

Φεβρουάριος 21, 2019 - 14:17
9 σχόλια

Ο κ. Κώστας Τζιούμης σας καλεί να γνωρίσετε όλους τους υποψηφίους που θα πλαισιώσουν την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» και θα διεκδικήσουν μαζί τον δήμο Τρίπολης στις επικείμενες εκλογές.

Κώστας Τζιούμης

Για Δήμαρχος Τρίπολης

Γεννήθηκε στο Παλλάντιο Τρίπολης το 1966. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές στην Τρίπολη φοίτησε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έκανε την ειδικότητα της καρδιολογίας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και στη συνέχεια στην καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Από το 2002 ασκεί την καρδιολογία στο ΙΚΑ Τρίπολης και στο ιδιωτικό του ιατρείο, ενώ παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 1998 σαν ∆ηµοτικός Σύµβουλος.  ∆ιετέλεσε για δυο χρόνια πρόεδρος στο αθλητικό κέντρο ∆ήµου Τρίπολης, κάνοντας σηµαντικές παρεµβάσεις στο κλειστό γυµναστήριο, στο κολυµβητήριο και στον περιβάλλοντα χώρο. Επίσης διετέλεσε για  δύο χρόνια Πρόεδρος του δηµοτικού συµβουλίου Τρίπολης.

Οι συµπολίτες του τον τιµούν πάντα εκλέγοντάς  τον στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου.

Το 2014 έβαλε υποψηφιότητα για πρώτη φορά για Δήμαρχος Τρίπολης.

Είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο Βασιλική Αναγνωστοπούλου και έχουν δύο παιδιά την Γεωργία και το Χρήστο.


9 Σχόλια

Πάμε!

Ωραίο επικοινωνιακό κόλπο... μετατρέπει το τίποτα σε κάτι... Του Παρά ήταν η ιδέα; Να τον ακούτε τον Παρά... σκ@τά πιάνει, χρυσάφι γίνονται

ο κ. Συρεγγέλας γιατί δεν αναφέρει ότι η εταιρεία που εργάζεται είναι στην Αθήνα και ότι δεν διαμένει στην Τρίπολη; Του "ξέφυγε";

Ωραιες παρουσιες. Που ξερεις μπορει και η τεγεα ναχει αντ/ρχο η εντετελμενη συμ/λο; ΤΕΓΕΑΤΑΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.