Άδειες οι καρέκλες στην προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη (pics,vid)

Άδειες οι καρέκλες στην προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη (pics,vid)

Φεβρουάριος 21, 2019 - 10:41
17 σχόλια

Στο πλαίσιο του δεύτερου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί 30-31 Μαρτίου η τοπική οργάνωσης Αρκαδίας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε προσυνεδριακή εκδήλωση  στην οποία συζητήθηκαν προσυνεδριακά και άλλα πολιτικά ζητήματα.

Από τα περίπου 1.000 εγγεγραμμένα μέλη, στην πολιτική αυτή εκδήλωση ελάχιστοι ήταν αυτοί που έδωσαν το «παρών». Ομιλητής ήταν ο πρώην υπουργός, μέλος της κεντρικής επιτροπής και υπεύθυνος για τον Νομό Αρκαδίας κ. Κουτσελάς, ο οποίος πριν από την έναρξη της συζήτησης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Τα θέματα τα οποία ανέπτυξε ο κ. Κουτσελάς είχαν να κάνουν με το συνέδριο το οποίο, όπως ανέφερε, αποσκοπεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και στα πολιτικά δρώμενα.

«Προχωρούμε στην ισχυροποίηση το Κινήματος Αλλαγής χωρίς διχόνοιες και διχασμό», είπε ο πρώην υπουργός, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι διχόνοιες που υπάρχουν είναι εκτός του κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατήγγειλε όλη αυτή την συκοφαντία που κυκλοφόρησε και είναι στην πρώτη γραμμή και έχει συμμετάσχει θετικά σε όλες τις προτάσεις

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη


17 Σχόλια

το πρόβλημα κα Καστραντά θα ήταν να είναι γεμάτες μετά από αυτά που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ για την χώρα μας

Θεός φυλάξοι να μην επιστρέψει πάλι η τρομοκρατια του ΠΑΣΟΚ.Βλεπε πράσινο φρουρούς κλαδικές διωξεις κλπ

Ο Τζέφρι ρίχνει στάχτη στα μάτια και περιμένει με την στήριξη των νέων υπουργών ΤΟΥ να φτάσει η κυβέρνηση μέχρι τον Σεπτέμβρη. Ετσι θα είναι σίγουρα ο επόμενος Επίτροπος στη θέση Αβραμόπουλου. Αν χαλάσει η σούπα και γίνουν εκλογές το Μάη....

Αναρωτιεμαι ποτε θα ξεκολλησει απ το βουρκο αυτη η χωρα ρε φιλε...

Κύριοι ανώνυμοι που κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας, σας άξιζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε την Ελλάδα και θα την ανέβαζε εάν ο ΓΑΠ είχε μια ακόμη τετραετία. Αράξτε στον καναπέ σας και απολαύστε πολιτική σαλονιού

Τράβα πάγαινε ρε ΠΑΣΟΚόμουτρο που έχετε μούτρα να μιλάτε κιόλας. Και για να μην με λες ανώνυμο, κότσαρα κι εγώ ένα ονοματεπώνυμο, έτσι για το καλό..

Αφού έχεις το θράσος και βγαίνεις και μιλάς για πασοκ είσαι άξιος της μοίρας σου βολεμένε γελοίε

Αρκετά κάνατε για την Ελλάδα.....δεν θέλουμε να κάνετε και άλλα. Έχετε αυτόν τον (λεφτά υπάρχουν) και αυτόν (που μας κούναγε απειλητικά το δάχτυλο).Κρατήστε τους για σας!

Σωτηρακι ακομα να παραιτηθεις εισαι σαν το αφεντικό σου ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗΔΕΣ

Λέτε βλακείες. Τί θα πει "άδειες καρέκλες"; Κάμία άδεια καρέκλα. Κι αυτές υπολογίζονται στους παριστάμενους

07:57 & 09:29 Σας έχει περάσει από το μυαλό, κουτά βλαχάκια, ότι το όνομα "Σωτήρης Γκιόλας" μπορεί να είναι και μούφα; Τί παραιτήσεις, αφεντικά κι αρλούμπες γράφεις ρε καμμένε 09:29; Κι εκείνο το "Σωτηράκι", από πού βγαίνει...από το ποτηράκι; Όλα τά'χες, τα σχόλια σού'λειπαν ταγάρι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.