«Άστεγο» προσωρινά το Κίνημα Αλλαγής στην Τρίπολη

«Άστεγο» προσωρινά το Κίνημα Αλλαγής στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 21, 2019 - 12:04
1 σχόλια

Χωρίς γραφεία έχουν μείνει τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, λίγους μόλις μήνες πριν από τις εκλογές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα γραφεία στον πεζόδρομο Δεληγιάννη δεν λειτουργούν πλέον αφού σταμάτησε η χρηματοδότηση από τον άνθρωπο που είχε πει ότι θα έδινε τα χρήματα για τη συντήρηση των γραφείων.

Πιθανή αφορμή για αυτή την κίνηση είναι το ζήτημα που έχει προκύψει με τις συλλογικότητες που είχαν συσπειρωθεί με το ΚΙΝΑΛ.

Λοιπές πληροφορίες κάνουν λόγο για το άνοιγμα νέων γραφείων το επόμενο χρονικό διάστημα, μιας και συγκεντρώσεις και οι συζητήσεις των μελών θα πυκνώσουν το προσεχές διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι η ταμπέλα με τον πράσινο ήλιο δεν έχει «αποκαθηλωθεί» από το μπαλκόνι των γραφείων.

Οπωσδήποτε το ΚΙΝΑΛ πρέπει να κινηθεί γρήγορα καθώς το κόμμα εκπροσωπείται και στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά και διεκδικεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επόμενες εκλογές και οπωσδήποτε η εύρεση γραφείων είναι επιτακτική.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με τον κ. Γιάννη Άρχοντα Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας πληροφορήθηκε ότι το κόμμα βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης.

Όπως ανέφερε ο κ. Άρχοντας, η απόφαση να κλείσουν τα γραφεία είναι καθαρά τεχνικού χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο πολιτικό παρασκήνιο.

Ξενοικιάσαμε τα γραφεία γιατί δεν είχαν θέρμανση και υπήρχε έντονη υγρασία

Έφη Καστράντα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

1) Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι ΠΑΣΟΚ. 2) Τί παίρνετε τηλ τον γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ όταν πρέπει να πάρετε τον αντίστοιχο του ΚΙΝΑΛ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.