Υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη η Μαρία Σιολέ

Υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη η Μαρία Σιολέ

Φεβρουάριος 19, 2019 - 12:10
17 σχόλια

Η Μαρία Σιολέ είναι μια ακόμα νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιό μας των Εκλογών του Μαΐου του 2019.

Η Μαρία με καταγωγή  από το Αρτεμίσιο Μαντινείας γεννήθηκε στην Τρίπολη.

Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Τρίπολη και στη συνέχεια φοίτησε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), με ειδίκευση στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορούς.

Διευρύνοντας τις σπουδές της πιστοποιήθηκε ως Zumba Instructor, καθώς και Mat Pilates instructor. Παράλληλα, παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων Ελληνικών Παραδοσιακών χορών καθώς και χορογραφίας και αυτοσχεδιαστικής σύνθεσης και συνεχώς ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις γύρω από το χορό.

Μιλάει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι μητέρα μιας κόρης της Άννας 8 ετών.

Εργάστηκε ως γυμνάστρια στο Ναυτικό Όμιλο Πατρών (Ν.Ο.Π.) και στην Ε.A. Πατρών ενώ σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια χορού σε συλλόγους της Αχαΐας και της Αρκαδίας.
Είναι υπεύθυνη προπονήτρια / χορογράφος στη χορευτική ομάδα του τμήματος  μπάσκετ του ΠΡΟΜΗΘΕΑ που αγωνίζεται στη Basketlegue και στο Eurocup .

Μέλος, από το 2005, της Χορολογικής Εταιρίας και του Πανελληνίου συλλόγου καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στον Παραδοσιακό χορό με συνεχείς διοργανώσεις Σεμιναρίων, Ημερίδων, παραδοσιακών εκδηλώσεων, τιμητικά αφιερώματα και απονομές  βραβείων σε διακεκριμένους Έλληνες για την προσφορά τους στην Ελληνική Παράδοση. (Χορός , τραγούδι, πολιτιστική κληρονομιά).

Οι γνώσεις, η εμπειρία  και η μέχρι σήμερα δραστηριότητα της Μαρίας σε αντικείμενα υψηλής προτεραιότητας στη λειτουργία ενός σύγχρονου Αυτοδιοικητικού Οργανισμού την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στη νέα μας προσπάθεια για να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Μαρία, καλή επιτυχία.

Δελτίο Τύπου


17 Σχόλια

Μοιραζει εγκεφαλικα ο Σμυρνιωτης στους Κακουρεους και οχι μονο.

Από όλες τις ανακοινώσεις το πολύ 2 με 3 άτομα να αξίζουν από όλους τους συνδιασμούς. Είναι κατάντια να μην ασχολούνται περισσότερα σοβαρά άτομα και μας παρουσιάζουν τον άργιλο για χρυσό.

ρε παιδιά η κοπέλα ζει στην Πάτρα τώρα σκέφτεται να έρθει Τρίπολη πλακα μας κάνετε

ΤΕΦΑΑ για την παράταξη ισούται με ό,τι το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης ( ΜΙΤ) για τους τεχνολόγους μηχανικούς. Ακόμη και ο Καμπόσος έχει τέτοιο πτυχίο.

Προφανώς το πτυχίο του ΤΕΦΦΑ είναι υποδεέστερο των πτυχίων του Φάνη του Παπά και των λοιπών μεγαλοστελεχών που παρουσιάζει ο κάτοχος PhD Παράς.

Προς όλους τους συνδυασμούς: το βαρεθήκαμε αυτό το έργο με τις παρουσιάσεις των υποψηφίων. Δεν κερδίζετε τίποτα, ούτε οι υποψήφιοι σύμβουλοι ούτε οι επικεφαλής. Κουράζετε τον κόσμο, καίτε τα στελέχη σας και σπαταλάτε ενέργεια που θα σας χρειαστεί στο μέλλον... Ανώφελη και ανόητη μόδα, τραγική στρατηγική

Τι θέλεις κοπέλα μου να ασχοληθείς με τα κοινά εδω στην Σκορδοπολη,οι κάτοικοι δεν κάνουν για τίποτα κριμα που γεννήθηκα και μεγάλωσα εδω

ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.........ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!! ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ......ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.........ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ......ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ......ΚΡΙΜΑ!!!!!

23:03 Σήκω χάσου φύγε τότε και μην μας τα ζαλίζεις. Δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι

15:55 Στην Τριπολη και εμείς χανόμαστε, τέτοιο τουρκοχωρι που ειναι ΧΑΧΑΧΑ, είχαν έρθει κάτι φίλοι τους πήγα να δουν την πολη και σε ένα στενό βγήκα σε μια αυλή

καλη επιτυχια Μαρία, είσαι απ΄τους ανθρώπους που μπορείς να προσφέρεις πολλά, το έχεις αποδείξει με τις πράξεις σου και το χαρακτήρα σου.Και για τους κακεντρεχείς η κοπέλα μπορέι να μενει στην Πάτρα άλλα βρίσκεται πολύ συχνα στον τόπο καταγωγής της έχει γ΄νωση τι συμβάινει στο Δήμο Τρίπολης και ιδίως στη Μαντινεία που θέτει υποψηφιότητα.Εν συγκρίση με άλλους που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στα χωριά μας και το θυμούνται μόνο προεκλογικά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.