Το Άστρος επισκέπτεται ο Παναγιώτης Νίκας

Το Άστρος επισκέπτεται ο Παναγιώτης Νίκας

Φεβρουάριος 18, 2019 - 18:03
4 σχόλια

Το Άστρος θα επισκεφθεί στις 22 Φεβρουαρίου ο Παναγιώτης Νίκας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Νέα Δημοκρατία. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Την Παρασκευή 22/2 και ώρα 19:00 θα βρίσκομαι στο Άστρος Κυνουρίας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της Βόρειας Κυνουρίας. Θα συζητήσουμε για τα προβλήματα της περιοχής, της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου!

Θα συνοδεύεται από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με τον συνδυασμό του Μαρία Δουρίδα, Ιωάννη Κατσίρη, Χρήστο Λαμπρόπουλο, Παναγιώτη Μπούρα, Μανώλη Σκαντζό και Δημήτρη Τσιγκούνη.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Προσοχή όμως στα έργα παράκαμψης των Κάτω Δολιανών. Εκεί, μετά από 9 χρόνια, θυμήθηκε ο τατουλο-πετράν να φτιάξει επιτέλους το δρόμο προς το Άστρος.......... Ρε αυτός ο Τατούλης "εργοτάξιο" την έκανε την Αρκαδία από τα πολλά έργα !!!!!! χαχαχαχαχαχαχ

Να σε βοηθήσω λίγο προλαλήσαντα , βλέπε λιμάνι , λαϊκή, εκκλησία σε Πραστό , δίτυο σε Κορακοβούνι , δίκτυο σε Παράλιο , δρόμος ατσίγγανου . Σκέψου πόσα άλλα θα μπορούσαν να έχουν γίνει !! Τι σου φταίει ο άνθρωπος!

ΑΥΤΑ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.