Φιλοζωικός Τρίπολης: Προσπαθούν να εξοντώσουν τα αδέσποτα της πόλης!

Φιλοζωικός Τρίπολης: Προσπαθούν να εξοντώσουν τα αδέσποτα της πόλης!

Φεβρουάριος 18, 2019 - 08:41
11 σχόλια

Ανακοίνωση Φιλοζωικού Σωματείου Τρίπολης

Τα τελευταία 24ωρα έχουμε γίνει αποδέκτες θανατηφόρων επιθέσεων σε αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα στις γειτονιές της Τρίπολης.

Δυστυχώς μέχρι και αυτή την ώρα, μας ενημερώνουν συνεχώς για ζώα που ξεψυχάνε από ισχυρές φόλες. Εθελοντές αλλά και φιλόζωοι της περιοχής δίνουν μεγάλη μάχη να σώσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των θανάσιμων περιστατικών και υπάρχουν φοβίες πως μέχρι το πρωί θα βρεθούν και άλλα ζώα.

Πρόκειται για συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης των αδέσποτων της πόλης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα περιστατικά αυξάνονται από ώρα σε ώρα.

Σε λίγο θα κινηθούμε στην Αστυνομική Δνση για καταγγελίες κατά αγνώστων υπευθύνων ενώ, όπως σας ενημερώσουμε πως θα συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που φθάνουν στο Σωματείο για να κινηθούμε πλέον και ονομαστικά.

Οι υπεύθυνοι αυτού του μαζικού εγκλήματος θα πάψουν πολύ σύντομα να κοιμούνται ήσυχα, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διαπράττουν εις βάρος αθώων ταλαίπωρων ψυχών.

Παρακαλούμε θερμά όποιος γνωρίζει κάτι για τα περιστατικά αυτά να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές. Προσοχή σε όσους έχουν δεσποζόμενα ζώα τα επόμενα 24ωρα να είναι πολύ προσεκτικοί όταν τα βγάζουν για το περίπατο τους.

Μεγάλη προσοχή, προσπαθούν να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!

Να εύχεστε δίποδα κτήνη να μην πέσει η φόλα στα χέρια παιδιών, κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε και ανθρώπους εξαιτίας της εγκληματικής σας δράσης!

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Ποιοί είσαστε; Ο Ζορό; Θα συλλέξετε μαρτυρίες και θα κινηθείτε ονομαστικά κατά πολιτών;;;; Αυτό δεν είναι η δουλειά της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας; Μήπως έχετε χάσει το μέτρο (που δεν είχατε);;;

ΚΥΡΙΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ....... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ;;; ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ .. ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ . ΒΟΛΤΑ ... ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗΗΗΗ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΛΟΞΑ ΣΑΣ...ΕΔΩ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ...ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ…....

8:54 Η σοβαρή λύση που προτείνεις εσύ δηλαδή είναι να πάρουν τα αδέσποτα οι ζωόφιλοι στα σπίτια τους; Τρομερή λύση, μεστή επιχειρημάτων και σοβαρών προτάσεων. Παυλή ψηφίζεις, ε;

@08:45 Οι καταγγελίες θα γίνουν στην αστυνομία ρε όρνιο! Εκεί θα δοθούν και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τις αστυνομικές αρχές. Τί βλακείες κάθεστε και γράφετε, πανύβλακες; Προφανώς, αν υπάρχουν και καταγγελίες με ονοματεπώνυμα, θα προσκομιστούν τα πάντα στην αστυνομία. Δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να κινηθούν ονομαστικά κατά πολιτών, αν αποδειχτεί ότι είναι υπεύθυνοι για τις δηλητηριάσεις των ζώων. Εσύ τί ζόρι τραβάς ακριβώς; Μήπως είσαι κι εσύ απ' αυτούς που ρίχνουν φόλες;

@? 08:54 Για τις ανθρώπινες ψυχές υπάρχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και η εκκλησία. Τί δουλειά έχουν οι φιλοζωικές οργανώσεις ρε ταγάρι; Θα δώσουν σ' αυτούς που πεινάνε φαγητό για σκύλους και γάτες;

Βλέπω έχεις επίπεδο... Γιατί αρπάζεσαι έτσι; Μήπως έχεις να χάσεις κάτι αν εκλείψουν τα αδέσποτα; Καμιά κουτάλα μήπως;;

ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ..ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ..ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΣΕ.

Απόψε ειδα καποιοι κανανε περιπολίες με φακους, και ψαχνανε για φόλες. Δε μπορω να καταλαβω τη μανία σας σε αυτό το θέμα. Ναι μεν θελετε να ζουν αδεσποτα αναμεσά μας αλλα δεν σας νοιάζουν τα προβλήματα που δημιουργούνται ουτε η οποια αναστάτωση. Εχω αρχίσει να υποψιάζομαι οτι εσεις εκει στο φιλοζωικό είστε εναντια του τωρινού Δημαρχου και του δημιουργείται πρόβλημα με απώτερο σκοπό να χασει τις εκλογές. Οι περισσότεροι πολίτες βρίζουν το δήμαρχο για αυτο το χάλι και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι εκει στο φιλοζωικό τρίβουν τα χεράκια τους. Φιλοζωικός όμιλος Τρίπολης ή Ομιλος της δολοπλοκής;;;

/20:29 "Προστίματα". Να υποθέσω ότι είσαι ψηφοφόρος του Παυλή;

Εσύ ρε κακομοίρη μου που έχεις σοβαρές προτάσεις γιατί δεν μας τις λες? Μάλλον είσαι του φιλοζωικόυ ε?

@Σ.Κ 03:13 Πες το μας κι αυτό! Ότι ο Παυλής θα χάσει τις εκλογές γιατί δήθεν του δημιουργεί πρόβλημα ο φιλοζωικός σύλλογος όχι γιατί 4,5 χρόνια που είναι δήμαρχος δεν έχει μετακινήσει ούτε πετραδάκι στο δήμο, αυτός και ο περιφερόμενος ανα τα πανηγύρια θίασός του! Μόνο για τα αδέσποτα τον βρίζουν τον Παυλή και όλα τα υπόλοπια τα έχει αγγελικά πλασμένα και θα πρέπει να του πούμε κι ευχαριστώ από πάνω. Ρε άντε να μου χαθείς απο δω πέρα, ανεγκέφαλε σαλτιμπάγκο. Καλά ρε, τί στην ευχή πίνετε μερικοί; Μ@λ@κόζουμο; Ήμαρτον Θεέ μου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.