«Τρίπολη Αύριο»: Πέντε νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Κώστας Τζιούμης

«Τρίπολη Αύριο»: Πέντε νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Κώστας Τζιούμης

Φεβρουάριος 18, 2019 - 12:50
27 σχόλια

Πέντε νέους υποψήφιους του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο» παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Τζιούμης την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα 5 ακόμη υποψηφίους του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο».

Μαζί για την «Τρίπολη Αύριο». 

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών- και το ποιοι ευθύνονται γι' αυτήν... θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, δεν "χρωστάει" σε κανέναν, "χρωστάει" στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο περιβάλλον... Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου, που... τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα, την οπισθοδρόμηση, την ουσιαστική διάλυση Δομών (ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.), την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων... καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά, από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα... Ώρα για αλλαγή σελίδας, για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, συμπολίτη έντιμο και σοβαρό, επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο, αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας, ότι πρώτη προτεραιότητα είναι  η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!
 

Περικλής Καπογιάννης

Είμαι ο Περικλής Καπογιάννης, γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1984, όπου και  έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Τρίπολη και στην συνέχεια φοίτησα στο  Πανεπιστήμιο Πατρών, τμήμα Φυσικής, της Σχολής θετικών Επιστημών. Ολοκλήρωσα με επιτυχία τις σπουδές μου και επέστρεψα στην Τρίπολη το έτος 2007, όπου και διαμένω έκτοτε μόνιμα. Από το 2007 εργάζομαι ως καθηγητής Φυσικής και Χημείας στην ιδιωτική εκπαίδευση, με πρώτο πάντα μέλημα μου την άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση κάθε μαθητή στα αντικείμενα των θετικών επιστημών, αλλά και η βέλτιστη καθοδήγηση των μαθητών.. Μεταξύ των ετών 2014 και 2018 εργάστηκα,παράλληλα ως διοικητικό προσωπικό στο ιδιωτικό Κ.Ε.Κ. ΑΚΜΩΝ σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ανέργων (VOUCHER), προγράμματα εργαζομένων (ΛΑΕΚ) και ως υπεύθυνος του ιδιωτικού Ι.Ε.Κ.  ΑΚΜΩΝ ΑΕ.

Ένα μεγάλο ενδιαφέρον μου υπήρξε πάντα ο πολιτισμός και η τέχνη. Ως μέλος της χορωδίας ΟΡΦΕΑΣ Τρίπολης, από το 2004 έχω συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες ανά την Ελλάδα και την πόλη της Τρίπολης, με Ελληνικό αλλά και διεθνές ρεπερτόριο, κλασσικής και πιο σύγχρονης μουσικής. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπήρξα ενεργό μέλος της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης.

Είμαι λάτρης της σύγχρονης αλλά και κλασσικής μουσικής, με αστείρευτη αγάπη και πάθος για όμορφα και ποιοτικά ακούσματα αφού και ο ίδιος είμαι αυτοδίδακτος μουσικός. 

 

Ασημίνα Νοτοπούλου

Είμαι η Ασημίνα  Νοτοπούλου – Κουσκουλή και είμαι 43 ετών παντρεμένη με

δύο παιδιά 16 και 11 ετών.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη και μένω στο ΔΔ Στρίγκου όπου και διετέλεσα  πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου  για μια τετραετία. Σπούδασα στο Ι.Ε.Κ . Βρεφοκόμος Παιδοκόμος και ασχολούμαι με την παραγωγή και πώληση αγροτικών προϊόντων .Είμαι μέλος στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Τεγέας.

 

Ιωάννης Πίπης

Είμαι ο Πίπης Ιωάννης του Παντελή και της Ζωής. Είμαι 43 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Έλκω την καταγωγή μου από την Μάνη και τον Πειραιά.

Είμαι απόφοιτος της ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Κραϊόβα Ρουμανίας. Διατέλεσα μετά την αποφοίτηση μου για τρία χρόνια ενεργό μέλος των Ιατρών Χωρίς Σύνορα Ελλάδας όπου έλαβα μέρος σε διάφορες αποστολές.

Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο 424 Γ.Σ.Ν Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσα την σχολή Έφεδρων Υπαξιωματικών του Ελληνικού Στρατού και κατόπιν αναγνωρίσεως του πτυχίου μου ανήκω πλέον στις τάξεις των Έφεδρων Αξιωματικών των Ένοπλων Δυνάμεων.

Το 2006 εργάστηκα ως επιστημονικός συνεργάτης στην μεγαλύτερη φαρμακευτική ελληνική εταιρία ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ των αδελφών Γιαννακόπουλου. Το 2009 ολοκλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου στο νόμο Μεσσηνίας στο Π.Ι Ψαριού-Γ.Ν Κυπαρισσίας.

Από το τέλος του 2011 εντάθηκα στο δυναμικό του Γ.Π.Ν. Τριπόλεως ολοκληρώνοντας την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής με παράλληλη παρακολούθηση στο τμήμα αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και με 10μηνη παρουσία στο Κ.Υ Άστρους.

Από το 2018 κατέχω μόνιμη θέση Επιμελητή Β'στο Π.Ι Νεστάνης και εργάζομαι και στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας ως Γενικός Οικογενειακός Ιατρός.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής/ Οικογενειακής Ιατρικής και του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών.

Είμαι κάτοχος πτυχίου Ρομανικής Φιλολογίας και έχω γνώση της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας.

Από το 2012 είμαι Δημότης Τριπόλεως όπου ζω και εργάζομαι έως και σήμερα.

 

Χρήστος Σώτηρας

Είμαι ο Σώτηρας Χρήστος από τα Πηγαδάκια Τριπόλεως.  Είμαι Συνταξιούχος του Ο.Τ.Ε όπου εργάστηκα στο φορέα για 35 χρόνια και έχω δύο κόρες.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε στα 35 μου χρόνια όταν και διετέλεσα πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Ο.Τ.Ε Τρίπολης, στη συνέχεια πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδακίων και τέλος με το Πρόγραμμα Καποδίστριας εκλέχτηκα για δυο τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σκιρίτιδος (Αντιδήμαρχος για τρία χρόνια και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου για δύο χρόνια). 

Επειδή έχω το χρόνο, τη διάθεση και την εμπειρία, οδηγήθηκα στην απόφαση να είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ¨Τρίπολη Αύριο¨.

 

Μαρία Παπαδοπούλου

Είμαι η Μαρία Παπαδοπούλου  του Μιχάλη  και της Βασιλικής. Είμαι έγγαμη  με τον Κων/νο Κωτσιόπουλο  και έχουμε  ένα γιο. Μένω  μόνιμα στη Τρίπολη.  Αποφοίτησα  από το δεύτερο  λύκειο  Τριπόλεως  και συνέχισα  τις σπουδές  μου στο αμερικανικό  κολέγιο  στο τμήμα  accounting  and  business  management.

Μετά την αποφοίτηση μου εργάστηκα  αρκετά χρόνια  στην οικογενειακή  επιχείρηση .

 Την τελευταία  δεκαετία  εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε με μια επιτυχημένη  τοπική εταιρεία   που δραστηριοποιειται στο χώρο του εμπορίου ΒΑΛΕΣΗΣ Α. Ε.

Έχω εκλεγεί  ως μέλος Δ. Σ.  του συνδέσμου  ιδιωτικών υπαλλήλων Ερμής πρόσφατα.


27 Σχόλια

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΡΙΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΕΤΑΤΑΡΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΗΣ Η ΟΡΙΑΚΑ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

Κατι ηξερε ο *** που παιρνει τηλεφωνα σε φιλους του Τζιουμη και δινει γραμμη για Κουρο και χατζοπουλο.Ντρεπεται να πει ακομα και τα ονοματα των καινουργιων στους ψηφοφορους του Τζιουμη

Αναψε και ενα πουρο να πανε τα φαρμακια κατω. Υ.Γ. Γιατρους θελουμε απο τον τοπο μας.

Οι παραπάνω τρεις υποψήφιοι που θα έρθουν πρώτοι σε σταυρούς ειναι πάνω απο 220 ετών και οι τρεις μαζί. Αυτο θα σημαίνει μεγάλη εμπειρία στην πολιτική ζωή φίλοι μου

Μην κλαίτε ρε παιδάκια. Ο Υζιούμης είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις. Για τον δεύτερο τρίτο ψάξτε. Τώρα όσο για τους υποψήφιους μακραν οι καλύτεροι από του Σμυρνιωτη. Άσε για Τσιαμούλο είναι για γέλια. Ο Παυλής καθίστε να βρει πρώτα υποψήφιους και μετά να τους κρίνουμε.

Καλά εσυ παπαγαλάκι των 14.34 διαβάσεις αυτά που γράφει ο γουρουνοπουλάς μαζί με τον ** και τα πιστεύεις. Μήπως σε λένε **

η επιτυχια του παυλη θα ειναι καταρχην να κατεβει και κατα δευτερον να βγει τριτος!δεν βλεπω τιποτα απο τα δυο γιατι τριτος θα ειναι ο τσιαμουλος

καλα παιδια,πρωτοεμφανιζομενοι,ειναι ολοι απο ολα τα ψηφοδελτια αυτο το ξερουμε ολοι!πιστευω οτι του τζιουμη μπορουν να μαζεψουν και σταυρους αυτη ειναι η διαφορα

Παυλή μπανάνα από το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει κι άλλο ψηφοδέλτιο,άρα μάλλον για τέταρτο σε βλέπω. Αν κατέβεις γιατί δεν το βλέπω.

Ο γιατρός αυτός είναι δέκα χρόνια στην Τρίπολη. Δεν σας κάνει εεε; Σε λίγες ημέρες που θα παρουσιαστεί κι άλλος Από την Τρίπολη,πάλι κάτι θα σας φταίει δεν θα είναι πολύ ψηλός. Γελάει ο κόσμος μαζί σας

καλα φιλοι μου, η..... βαζει για συμβουλος και δεν ξερει οτι τα ΔΔ ειναι ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ;;;;;;εσυ Τζιουμη δε διαβαζεις:::::::

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ.... ΚΛΑΜΑΤΑ!!!! Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΡΓΚΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ!!!!!!!!

Αμα είναι καλά παιδιά... να τα κεράσουμε μια πάστα!! Αχ ρε Τζιούμη, δεν σε βλέπω καλά με τέτοιες επιλογές.... όσο για τον Παυλή, η σιγουριά θα τον φάει!!

Ο δήμος δεν είναι 15μελές λυκείου και αυτά που σας μαθαίνει ο μπαμπάς σας σε κυριακάτικα τραπέζια είναι καλά, αλλά δεν φτάνουν. Τώρα, κι αν δεν σας κάτσει, να το βάλετε στο βιογραφικό σας, όπως και τις προηγούμενες "δουλειές". Σφίξτε και καμιά παλάμη παραπάνω, μήπως σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας αποκατάσταση!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.