Ας σταματήσει η γκρίνια και ας γεμίσουμε το γήπεδο για τον Αστέρα

Ας σταματήσει η γκρίνια και ας γεμίσουμε το γήπεδο για τον Αστέρα

Φεβρουάριος 18, 2019 - 11:03
4 σχόλια

Τα άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει τον Αστέρα Τρίπολης σε θέση ανησυχίας γεγονός που κάνει ιδιαίτερα απαιτητική την συνέχεια δίνοντας στα παιχνίδια που ακολουθούν μια ειδική αξία που έχει να κάνει με τους βαθμούς που θα χρειαστεί η ομάδα να μαζέψει στην συνέχεια.

Η αρκαδική ομάδα πραγματοποιεί πολύ κακό δεύτερο γύρω καθώς σε 7 παιχνίδια από τις αρχές Ιανουαρίου μετράει έξι ήττες και μόλις μία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη με τους αριθμούς πραγματικά να προκαλούν έντονο προβληματισμού καθώς οι κιτρινομπλέ έχουν δεχθεί 13 γκολ και έχουν σκοράρει μόλις δύο με τον Μαρκ Φερνάντεζ στο διπλό με 0-2 επί του Απόλλωνα.

Μάλιστα αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη στεναχώρια είναι οι πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες που έχει ο Αστέρας Τρίπολης σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει όχι μόνο για τον δεύτερο γύρω αλλά από την αρχή της χρονιάς γεγονός που στοιχίζει βαθμολογικά σε παιχνίδια.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πλήρωσε το πρώτο της αμυντικό λάθος (θυμήσου τι έγινε και με τον Άρη) δεχόμενη φθηνό γκολ, έχασε στην συνέχεια 3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Μανιά και Καλτσά έχοντας τις προϋποθέσεις να φτιάξει άλλες 2-3 πολύ επικίνδυνες φάσεις κάνοντας επιπόλαια ίσως λάθη στην τελική επιλογή.

Οι ήττες έχουν φέρει είναι γεγονός γκρίνια και μάλιστα αρκετή στην μερίδα φιλάθλων του Αστέρα που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να θέλει, να προσπαθεί αλλά με κάποιον τρόπο πάντα στο τέλος να μένει με την πίκρα της καλής εμφάνισης που δεν εξαργυρώνεται σε βαθμούς.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση βάση της ποιότητας που διαθέτει ενώ είναι βέβαιο πως έχει καλομάθει τον κόσμο του σε συνεχόμενες επιτυχίες και σε μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού όπως συνέβη την περσινή χρονιά με την υπέρβαση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League το περασμένο καλοκαίρι.

Ο κόσμος είναι απαιτητικός και θέλει η ομάδα του να κερδίζει εξωτερικεύοντας πολλές φορές τον τελευταίο καιρό την πίκρα του και την στεναχώρια του για τα άσχημα αποτελέσματα πράγμα κατανοητό ωστόσο η χρονική στιγμή απαιτεί να μπει ένα φρένο στην γκρίνια  διότι η ομάδα έχει πραγματικά ανάγκη την στήριξη του φίλαθλου κόσμου του.

Ναι ο Αστέρας χάνει ευκαιρίες, ναι ο Μανιάς δεν βάζει γκολ, ναι είναι χαμηλά στην βαθμολογία και βρίσκεται σε περιπέτειες όμως αυτό που προέχει είναι από το αμέσως επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει βαθμούς για να μπορέσει να ανασάνει και να αποβάλει από πάνω του το άγχος που είναι φανερό ότι υπάρχει.

Όχι δεν ξέχασαν την μπάλα άλλωστε οι περισσότεροι είναι οι ίδιοι που πριν από περίπου έναν χρόνο έβγαλαν την ομάδα στην Ευρώπη. Το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό αλλά ψυχολογικό όπως και τα γκολ, όπως και η ρέντα του επιθετικού στο σκοράρισμα με τον Μανιά που είναι ο μεγαλύτερος πόλος κρητικής να είναι λίγους μήνες πριν ο πρώτος Έλληνας σκόρερ της Super League με 14 τέρματα.

Η ομάδα έχει μπροστά της δύο στόχους. Να τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται από την άσχημη αυτή κατάσταση που έχει περιέλθει στην Super League και το Κύπελλο Ελλάδος που είναι ένα βήμα πριν από τα ημιτελικά του θεσμού.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Οταν ένας επιθετικός είναι ''ψυχολογικά φορτισμένος'' και δεν μπορεί να βάλει τη μπάλα σε κενό τέρμα εδώ και ένα χρόνο , δεν τον κρατάς τον αλλάζεις με άλλον ..... Αν τον κρατάς , είναι σαν να γράφεις στα παλιά σου παπούτσια όλους τους φιλάθλους που κάθονται σε ...αναμμένα κάρβουνα για το χάλι της ομάδας που τόσο αγαπούσαν ....

Λέτε βλακείες η ομάδα δεν είναι ίδια ούτε τονσο έχουμε ούτε Παντελίδη αυτοί οι 2 ήταν πάνω από τη μισή ομάδα του αστέρα ο μεν με τις τακτικές του που η ομάδα δεν έτρωγε γκολ και ο δεν που με την ποιότητα του απλά καθάριζε τα παιχνίδια και τέλος να αναφέρουμε ότι ο κόσμος γκρινιάζει γιατί έλεγε ότι θέλουμε μεταγραφές και γιατί βλέπει ότι με τον ταβερνιάρη για προπονητή δεν παίζει μπάλα και στον πρώτο γύρω αρχίσαμε άσχημα αλλά ο κόσμος δεν είπε τπτ αλλά διώξαμε τον Παντελίδη τώρα όμως τι γίνεται και τον κρατάμε τον αμπαλο έτσι που στήνει την ομάδα;

Είναι στο χέρι του προπονητή να βρει λύση με την αφλογιστια του Μανια, μπορεί να αποδίδει καλυτερα σε άλλη θέση, ας τον βαλει 8αρι η καπου αλλου στο κέντρο, και να βάλει αλλον στην θεση του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.