Αντι-Τατουλική ομιλία Γεωργιάδη στην Τρίπολη

Αντι-Τατουλική ομιλία Γεωργιάδη στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 16, 2019 - 21:41
40 σχόλια

Φουριόζος εισήλθε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση κοπής πίτας, αλλά κυρίως προεκλογική συγκέντρωση τόσο για τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση όσο και για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης  είχε μια ατυχία καθοδόν για την εκδήλωση, καθώς τον έπιασε λάστιχο και γι’ αυτό καθυστέρησε. Αμέσως, έσπευσε να αποδώσει αυτή του την ατυχία στο γεγονός ότι, όπως είπε, εκείνη την ώρα διάβαζε την ανακοίνωση του κόμματος της κυρίας Παπακώστα –με την οποία ο ίδιος έχει… προηγούμενα- ότι στηρίζει το κόμμα της τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη (είδηση που, πάντως, είναι κάπως μπαγιάτικη, αφού έχει δημοσιευθεί εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες).

Ο κ. Γεωργιάδης, ειρωνευόμενος, σχολίασε: «Ε, αφού στηρίζει η Παπακώστα τον Τατούλη, να σταματήσουμε τον αγώνα μας εδώ», δίνοντας από την πρώτη στιγμή το στίγμα της ομιλίας του. Και πραγματικά, στη συνέχεια, αφού επιτέθηκε ασφαλώς στον αγαπημένο του εχθρό Παύλο Πολάκη, ξεκίνησε μια επίθεση εναντίον του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Πριν από αυτό, όμως, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Κώστα Βλάση: «Θρέφω εκτίμηση, εμπιστοσύνη και θαυμασμό για τον Κώστα. Διαθέτει ηρωισμό, είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Θα μπορούσε να ακολουθήσει μια στρωμένη και άνετη ζωή. Έχει, όμως, το χούι της προσφοράς στα κοινά, Κώστα, σε ευχαριστούμε για αυτό».

Αμέσως μετά, επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη, ύστερα από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, με το δάνειο που είχε λάβει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας των 100.000 ευρώ: «Πόσοι από εσάς πιστεύετε ότι αν πάτε σήμερα σε μια τράπεζα δίνοντας ενέχυρο ένα σπίτι υποθηκευμένο σε άλλη τράπεζα, θα σας δώσει 100.000 ευρώ; Ούτε ένας; Και μάλιστα για καταναλωτικό δάνειο. Κανένας, ε; Ε, όχι και κανένας, ένας τουλάχιστον το πήρε, η Παυλάρα μας, μπράβο Παύλο, να είσαι καλά, σκίσ’ τους!».

«Έχει τα μούτρα να μιλάει για το ΚΕΕΛΠΝΟ, το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς αυτή η κυβέρνηση και ο Πολάκης, και μασαμπούκωσε το δάνειο από την Attica Bank. Διαλύθηκε όλος ο μύθος, ότι δήθεν αυτοί ήταν οι καλοί και δεν τους ενδιέφεραν οι καρέκλες, και τώρα θα πρέπει να φέρεις χειρουργό να κάνεις επέμβαση για να τους ξεκολλήσεις από αυτές», είπε.

Κώστα, τέτοια εκδήλωση και για τα δικά μου μέτρα είναι τεράστια. Εγώ τη ζηλεύω τέτοια εκδήλωση.

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης έκανε μια μικρή αναδρομή του πώς βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τα έβαλε με τον κ. Τέρενς Σπένσερ Κουίκ και τα πολλά, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό: «Αν τον ήξερε ο Ιούλιος Βερν θα είχε αυτοκτονήσει. Ο Κουίκ έκανε τον γύρο του κόσμου 80 φορές!», ενώ έκανε και ένα σχόλιο για το «ξεπούλημα» της χώρας: «Αυτοί μας κυβερνούν. Να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν έχει δοθεί η Ακρόπολη ακόμα. Δεν έχουν κανένα φραγμό και κανένα όριο».

Μετά, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις περιφερειακές εκλογές και στον κ. Παναγιώτη Νίκα, εκλεκτό του κόμματος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο οποίος είχε κάνει νωρίτερα να σηκωθεί να φύγει, επειδή καθυστερούσε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά τον σταμάτησε ο βουλευτής του Νομού χρησιμοποιώντας μάλιστα και την προσφώνηση που του επιφυλάσσει κάθε φορά που τον βλέπει: «κύριε περιφερειάρχα».

Είναι έτος περιφερειακών εκλογών. Είδα τον κ. Νίκα, είχε την ευγένεια να με περιμένει. Ήμουν από τους πρώτους ότι δεν έπρεπε η ΝΔ να υποστηρίξει τον Τατούλη. Γιατί όχι; Γιατί δεν είναι Νέα Δημοκρατία, ήταν ο βουλευτής που έριξε τον Κ. Καραμανλή το 2009, αλλά και όταν ο Σαμαράς προσπάθησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αυτά τα πέντε χρόνια, ο κ. Τατούλης δεν έδωσε καμία υποστήριξη σε οποιοδήποτε επίπεδο προς τη ΝΔ, υπέρ του Σαμαρά, υπέρ του Μητσοτάκη, ποτέ και απολύτως ποτέ. Είναι ένας ανεξάρτητος πασάς της Πελοποννήσου! Εμείς δεν θέλουμε πασά ανεξάρτητο, να συμπεριφέρεται με αλαζονεία, λες και είναι δικό του βιλαέτι. Και θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν είχε να επιδείξει μια μεγάλη ικανότητα στη διακυβέρνηση της Πελοποννήσου. Είναι τελευταία στην Ελλάδα, σας έχει καταδικάσει ο κ. Τατούλης!», είπε.

Επιλέξαμε τον Νίκα, επειδή σε αντίθεση με τον Τατούλη έχει να επιδείξει πραγματικό έργο στην πόλη της οποίας είναι δήμαρχος. Η Καλαμάτα είναι μία από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες πόλεις της Ελλάδας, και ο Νίκας το έχει δείξει στην πράξη τι μπορεί να κάνει».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε να κάνει και την εξής αναφορά: «Καταλαβαίνω ότι ο Τατούλης έχει κάνει ρουσφέτια, χάρες, έχει πολλούς φίλους εδώ, είναι ο τόπος του. Τα καταλαβαίνω αυτά, είναι ανθρώπινα. Θέλετε, όμως, η Πελοπόννησος να παραμείνει τελευταία, ή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση όπως η Καλαμάτα;».

Εσύ, Κώστα, θα μπεις μπροστά, για να γίνει η προσπάθεια, και μαζί θα πανηγυρίζουμε όχι τη νίκη του Νίκα, αλλά τη νίκη της Πελοποννήσου.

Τέλος, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της τελευταίας εβδομάδας σε σχέση με την γκρίνια στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, η οποία φαίνεται να είναι χωρισμένη σε στρατόπεδα, αλλά επίσης προσπάθησε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε όταν ο ίδιος, σε μια κίνηση αυθόρμητη, κάλεσε στο βήμα στη δική του εκδήλωση κοπής πίτας να ανεβούν υποψήφιοι» που όμως δεν είχαν το ναι» του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ό,τι ακούτε και ό,τι διαβάζετε για τη δήθεν εσωτερική γκρίνια, εγώ τα ακούω και γελάω. Διάβαζα για νέα πρόκληση του Άδωνι, ότι πήρε τον Ψαριανό χεράκι-χεράκι και πήγα σε εκδήλωση, για να του δώσω το χρίσμα, στο Ψυχικό. Οι αντίπαλοί μας αδημονούν να παρουσιάσουν μια ΝΔ σπαρασσόμενη. Δεν υπάρχει η παραμικρή εσωτερική διχόνοια, γιατί εμείς ψηφίσαμε και εκλέξαμε αρχηγό με δημοκρατικές διαδικασίες».

Βέβαια, ο κ. Γεωργιάδης απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, κάτι που ασφαλώς δεν ήταν fake news…

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ύψωσε πολλές φορές τόσο τον τόνο της φωνής του όσο και της πολιτικής αντιπαράθεσης, κάνοντας ξεκάθαρο ότι η εκδήλωση ήταν μια προσπάθεια συσπείρωσης γύρω από τον Παναγιώτη Νίκα, στο πρόσωπο του οποίου η Νέα Δημοκρατία έχει επενδύσει τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές.

Πάντως διάσπαρτα γέλια ξέσπασαν στην αίθουσα όταν ο κ. Γεωργιάδης, προερχόμενος από τον ΛΑΟΣ, είπε ότι ο κ. Τατούλης δεν είναι Νέα Δημοκρατία.

Γαλανιάδη Εύα


40 Σχόλια

Η Αννα Μισελ να μας μεταφερει τις εντυπωσεις της απο τη διελευση της απο την περιοχη της Τσακωνας.Μεγαλο κατορθωμα να γερνεις στην αγκαλια του

Μπουμπούκο απορώ πώς ακόμα ο Τατούλης δεν σε έδιωξε με τις κλωτσιές! Φαίνεται ότι είναι πιο πολιτισμένος από κάτι **σαν εσενα που ρουφανε το αίμα μας

Καλά το παει ο Άδωνις... από το ΛΑΟΣ και τα μπινελίκια που έριχνε στη ΝΔ τότε τώρα ο μέγιστος κωλοτούμπας το παίζει πιο γαλάζιος και από τους γαλάζιους... Κύριε Βλάση υπάρχουν σοβαρά άτομα να καλέσετε και όχι αυτό το τύπο που είναι ντροπή για τη ΝΔ. Δυστυχώς πουλάει καλά αυτά που λέει στο δεξιό κοινό αλλά δεν είμαστε όλοι πρόβατα να τον πιστέψουμε

Εαν και τα δυο σας φύγετε από το μαντρί της ΝΔ, ούτε της οικογενειας σας δεν θα βρείτε στην κάλπη,τον αρχητσοπάνι της Πελ/σου,που και με το ΚΚΕ να βάλει,θα τα μάσει τα κουκια του,μην τον πιανετε στο στόμα σας ετερόφωτα γατάκια......

Ο Άδωνις μια ζωή ΔΕΞΙΟΣ ήταν. Δεν άλλαξε ιδεολογία. Στα πρόσωπα έκανε κριτική, όχι στην ιδεολογία. Δεν είναι κωλοτούμπας. Αυτοί που το έπαιζαν αριστεροί και έγιναν σοσιαλδημοκράτες είναι οι κωλοτούμπες. Αυτοί που έκαναν το ΝΑΙ, ΟΧΙ σε μια νύχτα. Αυτός που έλεγε "go back madame Merkel" και μετά έγινε θαυμαστής της. Αυτός που θα έσκιζε τα μνημόνια. Που θα καταργούσε τον ΕΦΚΑ. Που θα έφερνε σεισάχθεια και δεκάδες άλλα ψέματα. Αυτός που αντί για αυτά, ΜΑΣ ΕΣΚΙΣΕ στους φόρους και υπέγραψε με χέρια και πόδια τρίτο μνημόνιο. Που δέσμευσε την περιουσία της χώρας για 99 χρόνια. Αυτοί είναι κωλοτούμπες.

Αλήθειες είπε ο Άδωνις. Για τον Τατούλη, για το Νίκα, για τον Πολάκη, για όλους. Πικρές αλήθειες για κάποιους αλλά έτσι είναι. Δεν είναι έργο το ρουσφέτι, ούτε το μοίρασμα κονδυλίων εκεί που "πρέπει". Κάποιοι που έχουν ωφεληθεί μπορεί να αισθάνονται υποχρεωμένοι στο καθεστώς και να "γαβγίζουν" αλλά ακόμα και αυτοί ξέρουν μέσα τους την αλήθεια. Δεν έγινε έργο στην Περιφέρεια. Ούτε στην Αρκαδία συγκεκριμένα. Μισός δρόμος μέχρι το Άστρος δεν αρκεί. Ο Νίκας άλλαξε την Καλαμάτα. Ο Τατούλης δεν άλλαξε την Περιφέρεια. 5 χρόνια είχε. Φτάνει. Ο Νίκας είναι πολύ καλή λύση. Τίμιος, εργατικός, γνώστης.

ναι μωρε ...θα μπορούσε να ακολουθήσει μια στρωμένη και άνετη ζωή , αλλά το είσαι κομματικοδίαιτος είναι πιο ευκολο...τα ξερεις καλα εσυ αυτά

Οι προερχόμενοι από το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ ηρθαν να μας πουν ποιοι είναι ΝεοΔημοκράτες και ποιοι όχι και τα πιόνια του *** Σαμαρά ποιοι είναι αντάρτες και ποιοι όχι......ρε ΟΥΣΤ από εδώ ετερόφωτοι....όπου φυσάει ο άνεμος ,που έχετε εσείς πολιτική τσίπα....

Σ ενα σειμειο εχεις δικιο Προεδρε .Οτι και ο Περιφεριαρχεις πρεπει να ανοικει στην Ν Δ .οποτε να ελενχεται το Στρατιωτακι χαρισμασας οι ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΙΣ

Στην Καλαμάτα δεν παίρνουν χαμπαρι ασε που οι καλαματιανοι πολιτικοι στηριζουν τον τοπο τους οποτε ο Νικας δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, εδω στην Τριπολη γερακο φραπεδια και δαγκωματιες απο τα αδεσποτα.

Οποιος δεν θελει δεν βλεπει τα εργα ! Εσυ που ζεις στην Τριπολη σαφως δεν βλεπεις εργα γιατι ο Παυλης οχι μονο δεν εκανε αυτα που ειναι η απαραιτητη αρμοδιοτητα ενος Δημου ,αλλα την εγκαταλειψε στην τυχη της ...

Νσ βρασω τη ΔΕΞΙΑ σας και τουςεκφραστες της .Ντρεπομαι για την συμπεριφορα του κομματος της ΝΔ .Μας προσβαλλει η συμπεριφορα των επιδοξων εκπροσωπων της. Τι καταντια ειναι αυτη ....

Παρακαλώ μια πλήρη λιστα των εργων που "μεταμόρφωσαν" την καλαμάτα σε πόλη είδωλο και έγινα μονάχα απο τον κύριο Νίκα και όχι από την συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μιλάει ποιος; ο γραφικος Άδωνις πο έχει πουλήσει το κόμμα ουκ ολίγες φορές .ας τον μαζέψουν επιτέλους Γιατί θα φυγου Εμείς από τη ΝΔ Μ ΑΖΕΥΤΕΤΟΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ .ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΟΥΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

Μιλάει ποιος; ο γραφικος Άδωνις πο έχει πουλήσει το κόμμα ουκ ολίγες φορές .ας τον μαζέψουν επιτέλους Γιατί θα φυγου Εμείς από τη ΝΔ Μ ΑΖΕΥΤΕΤΟΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ .ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΟΥΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

Αδωνης Γεωργιάδης πριν 6 χρόνια : “Αυτή η απίστευτη υποχώρηση, για να μη χρησιμοποιήσω μια πιο βαριά έκφραση, το τονίζω, αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνος, τρομάρα του, πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία, αυτή είναι η πραγματικότητα”! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ https://www.youtube.com/watch?v=byoelTT4XQw

https://www.youtube.com/watch?v=6gTALVcP9UY Θαυμάστε τον Γεωργιάδη να καθυβρίζει τον Κυριάκο στην Βουλή. (Επειδή η ηλιθιότητα δεν έχει μόνο αριστερό πρόσημο-καλά ζωάδια είμαστε και μείς). Με κοντή μνήμη

Ποιος μιλάει Ποιος ; Ο σερ Άδωνις το σου μπόι της τβ. Ας τον μαζέψουν Γιατί το μόνο που κάνει στην παράταξη είναι κακό.αγωνιστές του κόμματος και πότε μέχρι τώρα περιφερομενοι σαν και αυτόν έχουμε αηδιάσει μαζί του .μαζευτούν Γιατί θα φύγουμε εμείς.7

Το 2009 ο Άδωνης τι έλεγε για Σαμαρά και πως έβριζε χυδαία τον Καραμανλή ? Νομίζει ότι ξεχάσαμε οι Αρκάδες ?

Ποιος μιλάει Ποιος ; Ο σερ Άδωνις το σου μπόι της τβ. Ας τον μαζέψουν Γιατί το μόνο που κάνει στην παράταξη είναι κακό.αγωνιστές του κόμματος και πότε μέχρι τώρα περιφερομενοι σαν και αυτόν έχουμε αηδιάσει μαζί του .μαζευτετον Γιατί θα φύγουμε εμείς.

Ποια καλαματα αλλαξε ρε??? Κουνατε το κεφαλι σας....πατε να ρωτησετε κανα καλαματιανο.....προβατα....

Άσε μας ρε 'Αδωνη , όταν χτυπούσες την ΝΔ ήταν κάλα ;; Τωρα έγινες τιμητής - **;;

Ο Βλάσης είναι από τα σπλάχνα του κόμματος και καλό είναι να μην τακιμιάζει πολύ με τον Γεωργιάδη , του οποίου τον βρώμικο ρόλο του κατα της ΝΔ δεν ξεχνάμε.

Για να μην το καταστήσει φαιδρότερο ο Αδώνις παρέλειψε να συμπληρώσει πως η Παπακώστα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει Αποστόλη Γκλέτσο

Ήρθε ο **ης να μιλήσει μπροστά στα γεροντάκια και να τους πουλήσει καθρεφτάκια, όπως οι αμερικάνοι στρατιώτες στους ιθαγενείς. Ήρθε να μιλήσει για "μεταγραφές" στο ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που τον ίδιο και "άλλους" τους πήρε η ΝΔ από αλλού. Ήρθε να πει ότι είναι πιο δεξιός από τον Τατούλη, όταν την περίοδο που ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ έβριζε χυδαία τη ΝΔ, τον Καραμανλή, το Σαμαρά και το Μητσοτάκη. Ήρθε να πει ότι ο Νίκας έκανε έργο στην Καλαμάτα, αλλά ξέχασε να πει ότι τις χρηματοδοτήσεις και τις εγκρίσεις των έργων τις έδινε ο Τατούλης. Ουστ ρε **ή, δεν πείθεις κανέναν, κομπλεξικέ!

Δεν είναι κωλοτουμπας πιρουέτας ειναι Το παιδί ....... τη να πει για τον Πετράν ντιμπέι ρε ντιμπέι

Λυπαμαι για την επιλογη σου Κωστα, να πορευτεις με τους ακροδεξιους του χωρου, επειδη πουλανε, φανταζομαι, γτ δεν σεχω για τετοιο! Πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος στις επιλογες σου κ να βλεπεις πιο.μακρια, γτ εισαι νεος στην πολιτικη...αυτοι ειναι διαττοντες αστερες, μην παρασυρεσαι!

Πω πω πω, όλα τα Τατουλάκια στο μεροδούλι. Χειρότερα και από τα τρολ του Σύριζα. Μέχρι και δήλωση του Άδωνι που τα βάζει με τον Καραμανλή έβαλε κάποιος. Να το δούμε και αυτό. Ο Τατούλης υπέρ του Καραμανλή. Θα μας τρελάνετε; Ο Τατούλης δεν έριξε τον Καραμανλή; Έτσι είναι οι δεξιοί; Ο Τατούλης είναι με τον Τατούλη. Όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό, τότε δεν ξέρει ούτε από που βγαίνει ο ήλιος. Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στα πάνω του, ο Τατούλης θα το έπαιζε ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήταν το ΚΙΝΑΛ, θα το έπαιζε ΚΙΝΑΛ. Αρκεί να βγει Περιφερειάρχης.

Στην πρεμούρα τους κάποιοι να στηρίξουν τον Πετράν, γράφουν και αρλούμπες. Ότι δεν έκανε έργα στην Καλαμάτα ο Νίκας λέει ο ένας. Ο άλλος λέει ότι έγιναν έργα στην Καλαμάτα, αλλά τα έκανε ο Τατούλης!!! Ο άλλος γράφει ότι εγώ δεν βλέπω τα έργα του Τατούλη στην Αρκαδία. Που είναι τα έργα βρε "τατουλάκι"; Δες τα τουριστικά αξιοθέατα στο νομό μας. Το χιονοδρομικό στο Μαίναλο το έχουν εγκαταλείψει. 5 χρόνια τίποτα δεν έκαναν. Ο κύριος δρόμος πρόσβασης είναι μια ντροπή. Στα Καλάβρυτα έβγαλε η Περιφέρεια 25.000.000 για αναβάθμιση του χιονοδρομικού. Εδώ λέει ΘΑ ρίξουν 300.000€. Μετά από 5 χρόνια, ΘΑ...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΝΔ κάνει τα πάντα για να χάσει τις επερχόμενες εκλογές.....με εντολές άνωθεν? τίνος είναι οι εντολές αυτές;;;;;;;

Το χιονοδρομικό ειναι δικο μου βλαχακια ,έχω χρυσόβουλο και μακρια απο εκεί ούλοι εσεις

Δεν Μας ενδιαφερει ουτε και αναμιγνυομεθα στα τεκταινομενα εντος ΝΔ και αστικης Δεξιας.Ομως η εκφρασις του κ.Αδωνη Γεωργιαδη οτι '' η Πελοποννησος ειναι η τελευταια στην Ελλαδα'' θιγει Ολους τους Πελοποννησιους και Απαν το Περιφερειακο Συμβουλιο Μας και Ολες τις Παραταξεις που το απαρτιζουν.Ατυχεστατη δηλωσις. Δημητριος Δολτσινιαδης ''Ελληνικη Αυγη για την Πελοποννησο''

@22:39 - Είδες που γίνεσαι Χατζηαβάτης; Οι δρόμοι πρόσβασης για το χιονοδρομικό είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζουν, ενώ και ο αποχιονισμός τους είναι απαράδεκτος. Ο δρόμος από Βυτίνα προς χιονοδρομικό είναι μονίμως κλειστός και από Καρδαρά με πάρα πολλά προβλήματα. Ακόμα και στο χιονοδρομικό θα μπορούσε να είχε κάνει πράγματα η Περιφέρεια, αν ήθελε. Τρόποι υπάρχουν.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ . ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΑΤΙ ( ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ) και ανοιγει παντα το δρομο ! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.