Τρίπολη: 35χρονος έστειλε τη γυναίκα του στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα

Τρίπολη: 35χρονος έστειλε τη γυναίκα του στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα

Φεβρουάριος 17, 2019 - 11:33
15 σχόλια

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Τρίπολη

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Τρίπολη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, σε διαμέρισμα της πόλης μας δύο σύζυγοι ξεκίνησαν να λογομαχούν έντονα, παρουσία τουλάχιστον του ενός από τα παιδιά τους. Η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί, φοβισμένο, κάλεσε σε βοήθεια από το μπαλκόνι του διαμερίσματος. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έσπασαν την κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος και συνέλαβαν τον άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 35 ετών για ενδοοικογενειακή βία, ο οποίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Από τα χτυπήματά του η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σημειωτέον ότι και ο ίδιος έφερε τραύματα στο πρόσωπο, τα οποία ισχυρίστηκε ότι του τα προκάλεσε η σύζυγός του.

Η υπόθεση ερευνάται.

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Σε άλλα νέα αλβανών, εικοσάχρονος σκότωσε στο ξύλο τον πατέρα του χτες στη Θεσσαλονίκη

Εμείς, αντίθετα, δεν στέλνουμε ποτέ τις γυναίκες μας στο νοσοκομείο

Α, ρε Ελληνάρες, εσείς που δεν χτυπάτε τις γυναίκες σας ούτε με τριαντάφυλλο και που σχολιάζετε αρνητικά περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας που αφορούν άλλες εθνικότητες...

Οχι δεν τις χτυπαμε.... Εαν εχεις κατι υπ οψιν σου πες το. Αλλιως σκασε

15:31 Μάθε πρώτα ρε ταγάρι ελληνικά και μετά βγες να μιλήσεις και να χαρακτηρίσεις κάποιον που δεν ξέρεις. Ταγάρι, ε ταγάρι!

@19:13 Δηλαδή τώρα θέλεις να μας πείσεις ότι όλα τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών που έχουν αναφερθεί ή έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι τώρα, αφορούν μόνο αλλοδαπούς; Τράβα τώρα μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι, για να κουνήσεις χαρωπά την ουρά σου...Και να σκάσεις εσύ, ***...

Καταδικάζουμετη βια απ΄ όπου κι να προέρχεται. Στην συγκεριμένη περίπτωση προέρχεται από αλλοδαπό οπότε καλώς κάνουν οι αναγνώστες και επικεντρώνονται στην συγκεκριμένη εθνικότητα η οποία διατηρεί τα ηνία της εγκληματικότητας στη χώρα μας. Εάν κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν είναι δικό τους πρόβλημα.

Δεν μπήκες στον "κόπο" να ρίξεις ούτε μια ανάγνωση, εεε ;;;;; Το σχόλιο σχόλιο όμως.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.