Παράσχος: Ότι λάθος κι αν κάνουμε, τιμωρούμαστε...

Παράσχος: Ότι λάθος κι αν κάνουμε, τιμωρούμαστε...

Φεβρουάριος 16, 2019 - 21:35
3 σχόλια

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για το γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης πληρώνει πολύ ακριβά το παραμικρό λάθος που κάνει κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά

«Γι' ακόμα μια αγωνιστική δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ξεκινήσαμε νωχελικά. Μετά την επίτευξη του τέρματος του Παναθηναϊκού πήραμε πρωτοβουλίες, χάσαμε ευκαιρίες, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Ό,τι λάθος κι αν κάνουμε τις τελευταίες αγωνιστικές δεχόμαστε εύκολα το γκολ.

Κάνουμε πολλές τελικές αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε γκολ να βοηθήσουμε τα παιδιά να αλλάξει η ψυχολογία τους. Η ομάδα δεν είναι άσχημη, προσπαθεί, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ελπίζω από εδώ και πέρα κι αφού βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με 10 ματς σε 37 μέρες θα βρει η ομάδα τον ρυθμό της. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Κάνετε λάθη συνέχεια ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! ΠΧ Πήρατε τον Αραβίδη, υποτίθεται για να ενισχύσετε τον επιθετικό τομέα και τον βάλετε αλλαγή και κρατάτε τον χασογκόλη και ο κόσμος απορεί ! Γιατί τόση επιμονή, αφού βλέπετε ότι δεν τραβάει το παιδί ! Δώστε ευκαιρία και σε άλλους παίχτες να δείτε τί πιάνουν ! 45 άτομα έχετε στο ρόστερ της ομάδας, τί διάολο δεν υπάρχει κανένας άλλος να δοκιμαστεί ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.