Η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή... Παναθηναϊκός - Αστέρας 1-0

Η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή... Παναθηναϊκός - Αστέρας 1-0

Φεβρουάριος 16, 2019 - 21:08
3 σχόλια

Με ένα γκολ του Όμρι  Άλτμαν στο 16ο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός "λύγισε" τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά για μία ακόμα φορά πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία.

Το αμυντικό λάθος στην φάση του γκολ αλλά και οι σπαταλημένες στιγμές κράτησαν επιθετικά την αρκαδική ομάδα στο μηδέν πληρώνοντας ουσιαστικά το μοναδικό της λάθος στην αναμέτρηση.

Μοιραίος και πάλι ο Μιχάλης Μανιάς με το απίστευτο χαμένο τετ α τετ στο 58' ενώ σπουδαία ευκαιρία είχε και ο Νίκος Καλτσάς στο πρώτο μέρος και το 30ο λεπτό με την προβολή του από την μικρή περιοχή να περνάει έξω.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναικό να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την πρώτη του καλή στιγμή στο 12' με την κεφαλιά του Κουρμπέλη να φεύγει πάνω από την εστία. Στο 16' ήρθε το γκολ για τους πράσινους με τον Κουρμπέλη να βρίσκει τον Άλτμαν μέσα στην περιοχή και αυτός με γυριστό σουτ να κάνει το 1-0. Η αρκαδική ομάδα απείλησε με την σέντρα σουτ του Φερνάνεθ στο 25' ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καλτσάς δεν μπόρεσε μέσα από την μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα χάνοντας σπουδαία ευκαιρία.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε πιο ψηλά κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής έχοντας σαφέστατο στόχο να μεταφέρει την μπάλα προς την εστία του Διούδη. Στο 58' Φερνάντεθ με μπαλιά - τρύπα έδωσε πάρε - βάλε στον Μανιά ο οποίος το δεξί πλασέ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο έξω. Οι πράσινοι απείλησαν στην συνέχεια δις με τον Μακέντα στο 74' και στο 77' με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει αισθητά όσο πήγαινε το παιχνίδι προς το τέλος του και το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης (72' Δώνης), Κάτσε, Άλτμαν (60' Μουνιέ), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (82' Πούγγουρας), Μακέντα.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Kώτσιρας (74' Τσιλιανίδης), Βλάχος, Ματρικάρντι, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Φερνάντεθ (83' Δουβίκας), Μπελόκ, Καλτσάς, Μανιάς (61' Αραβίδης).

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Η ΡΑΧΟΥΛΑ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ.ΟΛΟΤΑΧΩΣ Β ΕΘΝΙΚΗ.Ξ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ .ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

Ρε κέρατά ραχούλα πόσα έφαγες από τον ΠΑΟΚ;;; θα βγεις δεύτερος στο πρωτάθλημα;;, στην Ευρώπη πόσα έφαγες;;; Δεν ασχολείσαι με την ομαδούλα σου καλύτερα;;; έρχονται πέτρινα Χρόνια για την ομάδα σου

Ραχουλα ετσι και σε κερδίσει και η ΑΕΚ αποψε ,τρίτος και καταιδρωμενος θα τερματίσεις χαχαχα.Ο Αστέρας με μηδέν μεταγραφές θα μείνει κατηγορια και στους 4 του κυπελλου.Γιατι τρώγεσαι τοσο πολυ ;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.