Προεκλογική συγκέντρωση και κοπή πίτας για τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση στην Τρίπολη (pics,vid)

Προεκλογική συγκέντρωση και κοπή πίτας για τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση στην Τρίπολη (pics,vid)

Φεβρουάριος 16, 2019 - 20:53
23 σχόλια

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση του βουλευτή Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστα Βλάση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, στο Πνευματικό Κέντρο, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου. Η πρόσκληση ανέφερε «κοπή πίτας» του πολιτικού γραφείου του βουλευτή στην Αρκαδία, ωστόσο η εκδήλωση είχε περισσότερο τον χαρακτήρα προεκλογικής συγκέντρωσης παρά μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Εξάλλου, και ο βουλευτής την χαρακτήρισε στον λόγο του «μάζωξη».

Σημειωτέον ότι ολόκληρη η πάνω αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου διετέθη για την εκδήλωση, προστέθηκαν μάλιστα και έξτρα καθίσματα. Ο κ. Βλάσης αργότερα, στον λόγο του, εκτίμησε ότι 1.500 άτομα τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο βουλευτής μπήκε καταχειροκροτούμενος στην αίθουσα, χωρίς να έχει στο πλευρό του τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε αργότερα, είχε μια αναποδιά καθοδόν, και χαιρέτισε τους προσκεκλημένους των πρώτων σειρών με ασπασμούς.

Παρόντες, οι Μελλάς Δημήτρης, υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο, ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη ΝΔ Παναγιώτης Νίκας, Σκαντζός Μανόλης, Κατσίρης Ιωάννης, Μπούρας Παναγιώτης και Λαμπρόπουλος Χρήστος υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Π. Νίκα, Αντωνόπουλος Χρήστος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας, Τίμος Κατσίππος πρόεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας Γ. Λυτρίβης, ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, πρόεδρος ΝΟΔΕ Αργολίδας, Γιάννης Σμυρνιώτης υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης με τη ΝΔ, Στάθης Κούλης υποψ. Δήμαρχος Γορτυνίας με τη ΝΔ, ο πρώην νομάρχης Κωνσταντόπουλος, ο Παναγιώτης Βαλασσόπουλος, μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιάννης Τρουπής πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Κωστόγιαννης Δημήτρης πρώην πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, Αριστείδης Μπουρμάς πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Στη συνέχεια, η βουλευτής και υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό:

«Φίλε Κώστα, αυτή είναι συγκέντρωση! Έχει άλλο τόσο κόσμο έξω, δεν έχει χώρο για όλους τους καλούς ανθρώπους που σε στηρίζουν».

Να φύγουν, να φύγουν, να φύγουν, τόνισε στον λόγο της, αναφερόμενη στην κυβέρνηση.

Χαρακτήρισε τον κ. Βλάση «μαχητικό γιατρό και βουλευτή» και υποστήριξε: «Θα κάνουμε πρωθυπουργό με αυτοδυναμία τον Κ. Μητσοτάκη. Και θα πλαισιώνεται στη Βουλή από ανθρώπους άξιους».

Τέλος, ευχήθηκε να χτυπήσει κάποτε την υπουργική πόρτα του κ. Βλάση, η οποία, όπως είπε, θα είναι πάντοτε ανοικτή.

Στο βήμα, στη συνέχεια, ανέβηκε ο Παναγιώτης Νίκας: «Εύχομαι το 2019 να είναι μια χρονιά δημιουργική και ευλογημένη για τα σπίτια σας, ευλογημένη για την πατρίδα μας. Να υπάρχει ενότητα και αναγκαία συσπείρωση, εύχομαι το 2019 να είναι μια χρονιά γεμάτη νίκες για τις αξίες και τα ιδανικά της φιλελεύθερης παράταξης. Νίκες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, στις ευρωεκλογές, νίκη στις εθνικές εκλογές. Το χρωστάμε στον τόπο μας. Χαίρομαι σε αυτόν τον αγώνα που κάνω για την Περιφέρεια ότι συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο ευθύ και δημιουργικό, τον Κώστα Βλάση, έχω έναν φίλο που δεν είναι φανφαρόνος και πολιτικάντης. Εύχομαι να έχει καλή επιτυχία ως βουλευτής, αλλά και ως στέλεχος και ως υπουργός. Η πολιτική είναι αποτέλεσμα και πράξη».

Κάνω έναν δύσκολο αγώνα για να ανατρέψω ένα νοσηρό κλίμα που επικρατεί δέκα χρόνια τώρα, και χαίρομαι που έχω σύμμαχο τον Κώστα Βλάση.

Ακολούθως έλαβε τον λόγο ο βουλευτής, ο οποίος από βήματος θαύμασε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί: «Τι να πω τώρα… Τι να πει κανείς μπροστά σε και τέτοια μάζωξη… Η σημερινή εικόνα, αυθόρμητη, είναι απόδειξη της αμοιβαίας αγάπης που μας συνδέει. Μαζί με έναν από εσάς, αυτόν που κρίνετε άξιο να μεταφέρει τα αιτήματά σας στο Κοινοβούλιο. Ευχαριστώ την Άννα, τον Νίκα, έναν έντιμο πολιτικό».

Στη συνέχεια κάλεσε τα παιδιά των πολιτικών του γραφείων και ακολούθησε μια σύντομη κοπή πίτας. Το τρίτο κομμάτι το έκοψε για τη Μακεδονία «και όλα αυτά που τραβάει», όπως τόνισε.

Μετά, ξεκίνησε τον πολιτικό του λόγο, επιτιθέμενος στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε ΣΥΡΙΖΟΒΑΒΕΛ.

«Δεν θα πω ποτέ τα Σκόπια Βόρεια Μεκεδονία»

Ο βουλευτής Αρκαδίας αναφέρθηκε στο «ξεπούλημα» της Μακεδονίας, στο θράσος του Πρωθυπουργού και του Πολάκη, στο θράσος της κυβέρνησης να πορεύεται με δανεικούς περιφερόμενους βουλευτές, αλλά και σε θέματα που πλήγωσαν την κοινωνία, όπως τους 100 νεκρούς στο Μάτι. Ακολούθως, είπε ότι ο ίδιος δεν θα αποκαλέσει ποτέ τα Σκόπια «Μακεδονία»: « Τους φταίει που κάποιοι από εμάς, δεν μπορούμε να αποκαλούμε τους Σκοπιανούς Μακεδόνες. Ε, ναι, λοιπόν, εγώ προσωπικά πάντα θα τους λέω Σκοπιανούς, δεν μπορώ να τους πω Μακεδόνες». Σημειωτέον, πάντως, ότι η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη με μια μετριοπαθή και ορθή πολιτικά δήλωση, επεσήμανε ότι όταν μια Συμφωνία, όπως εκείνη των Πρεσπών, έχει παραγάγει αποτελέσματα, δεν είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζεται.

Ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε στον κόσμο που ήταν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. «Ήταν εκατοντάδες οι χιλιάδες του κόσμου, και αυτούς τους πολίτες ο κ. Τσίπρας τους αποκάλεσε, μας αποκάλεσε, φασίστες και ακροδεξιούς»

Μετά, αναφέρθηκε στην Αρκαδία και στις παρεμβάσεις που έχει κάνει ο ίδιος για την περιοχή μας: «Η Αρκαδία παρουσιάζει στασιμότητα και παρακμή. Προσπάθησα να ενημερώσω και να κοινοποιήσω τα προβλήματα με πάνω από 350 παρεμβάσεις στη Βουλή και στους φορείς, και εισέπραττα πάντα αδιαφορία και κυνισμό. Με γνώμονα το συμφέρον των Αρκάδων προσπάθησα να αγγίξω κάθε πτυχή του δημόσιου βίου. Κέντρα Υγείας σε απαξίωση, ο αγροτικός τομέας, έκρουσα τον κώδωνα για καθυστερήσεις στη δακοκτονία, διεκδίκησα αποζημιώσεις, έκανα παρεμβάσεις για τον πολιτισμό, παρεμβάσεις για τη διαφύλαξη και αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, θέματα ασφάλειας των πολιτών, στην Αρκαδία φοβάσαι να κοιμηθείς στο δωμάτιό σου».

Εκείνοι που μας σταύρωναν για τη μικρή ΔΕΗ του Σαμαρά, την ξεπούλησαν.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε εναντίον της περιφερειακής αρχής για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση της Αποκεντρωμένης που ακυρώνει την απόφαση του ΠεΣυ για τις απαλλοτριώσεις, αποφεύγοντας ασφαλώς να αναφερθεί στο γεγονός ότι, ό,τι και να πει η Αποκεντρωμένη ή το ΠεΣυ, οι απαλλοτριώσεις θα προχωρήσουν με υπογραφή του ίδιου του Πρωθυπουργού και του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Ο βουλευτής, τέλος, αναφέρθηκε με θερμότατα λόγια στον Παναγιώτη Νίκα: «Αξιοκρατία, τιμιότητα, τεχνογνωσία είναι τα χαρακτηριστικά του Νίκα. Παναγιώτη, αγαπητέ φίλε, θα νικήσεις τον Μάιο, για το καλό της Αρκαδίας, για το καλό της Πελοποννήσου. Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας άνθρωπος προκομμένος, καθαρός, που έχει δείξει στην πράξη με τη μεταμόρφωση της Καλαμάτας, το όφελος των πολλών μακριά από τα προσωπικά οφέλη».

Δεν ασχολήθηκα με την πολιτική με στόχο την εξουσία και τον πλούτο, καριέρα είχα και έχω, θέλω να προσφέρω στον τόπο μας, είπε. «Μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς χωρίς εσάς. Στόχος, να αλλάξουμε τη χώρα, να παραδώσουμε τη χώρα μεγαλύτερη από όση την βρήκαμε».

Θύμισε μια ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Η Ελλάδα κάθε δέκα χρόνια κλωτσάει την τύχη της. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια να δυναμιτίζουμε το μέλλον της πατρίδας μας. Πρόγραμμα ευθύνης, ρεαλιστική πρόταση ελπίδας έχει η Νέα Δημοκρατία, και θα φορέσουμε όλοι τη φανέλα εθνικής Ελλάδος».

Σε αυτό το σημείο, ο βουλευτής ειδοποιήθηκε ότι ο κ. Γεωργιάδης, που τον έπιασε λάστιχο καθοδόν, έφθανε από λεπτό σε λεπτό, και έτσι συνέχισε την ομιλία του:

Θα πετύχουμε με σκληρή δουλειά και αμοιβαία εμπιστοσύνη, πόρτα-πόρτα, καφενείο-καφενείο, σπίτι-σπίτι. 1.500 άτομα βρίσκονται εδώ.

Λίγο προτού ανεβεί ο Άδ. Γεωργιάδης στο βήμα, ο Κώστας Βλάσης επιχείρησε να περάσει μήνυμα ενότητας της παράταξης:

Σε αυτόν τον αγώνα, δεν υπάρχουν καραμανλικοί, δεν υπάρχουν σαμαρικοί, δεν υπάρχουν μητσοτακικοί. Είμαστε όλοι Έλληνες.

Γαλανιάδη Εύα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κοπή πίτας με Γεωργιάδη από το πολιτικό γραφείο του Βλάση


23 Σχόλια

Ευχαριστούμε Κ.Βλαση .....βλέποντας τον Άδωνη μας θυμίζεις το συνθημα ... ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξια.

Αυτα απο τον Αδωνι που ελεγχεται για τη Νοναrtis........Η συνεχεια στις αιθουσες των δικαστηριων.....

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΜΥΑΛΑ. ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Εξαιρετικη σκηνοθεσια ! Συγχαρητηρια! Κωστα Βλαση ! Η αιθουσα αυτη δεν χωραει πανω απο 700 ατομα ! Μηπως μετα τον Αδωνι , στο club της ΝΔ προσχωρησε και ο Μπιρσιμ ;;;; Η γεννηθηκε ο νεος Μπιρσιμ;;;;;

Πραγματικα , μπροστσ στους τοσο πατριωτες , Κωστας ,Αδωνις, Αννα Μισελ ,Νικας ,κλεινω το γονυ , προσκυνω, ντρεπομαι που ειμαι υποδεεστερος τους !!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΩΡΑΓΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ. Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ;

δανεικοί βουλευτές δεν είναι και οι Θεοχάρης, Τατσόπουλος, Αμυράς, Ψαριανός και άλλοι που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό? Περίεργο να μην το θυμάσαι

Μπράβο στη νεολαία που βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα, και που θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους! Στην υγεία των κορόιδων!

Παρακαλείται ο Παύλος να επιστρέψει το φλουρί, όταν το βρει σκουπίζοντας την αίθουσα, αυτός που του έτυχε αντελήφθη ότι ήταν κάλπικο και με τρόπο το πέταξε στο πάτωμα. Θα χρειαστεί στην επόμενη πίτα.

Πόσοι απ’αυτούς που κάθονται στην πρώτη σειρά σε κάποια στιγμή δεν ήταν απέναντι από τη ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ, ΠΟΛΑΝ, ΑΝΕΛ...

Το φώναζε και αυτός κάποτε με τον πατέρα του....αλλά τώρα βλέπεις είναι πανεπιστημιακός και τα ξέχασε.Ξεχνάει ο Έλληνας Κωστάκι όπως ξεχνάς και εσύ και το ασκέρι σου και αυτό το ξέρεις πολύ καλά.....

Αυτο τα λεει ολα: "Και για τα δικα μου τα μετρα αυτη η συγκεντρωση ειναι τεραστια " Ειπε ο μεγας Αδωνις ...Καταλαβες μηρμυγκι Βλαση πως σε βλεπει ο ανωτερος σου βουλευτης ; Στην υγεια σου ....

Εμετός

Βαρύ το πεπόνι για τα συριζοτρόλ. Μην επιβαρύνω την κατάσταση τους περισσότερο. Περαστικά και καλή χώνεψη. Φίλε Ali Mpampa, το σύνθημα άλλαξε πια και εσύ ακόμα κοιμάσαι όρθιος. "Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ". Τα Συριζοτρολ να πάνε την Δευτέρα στην Τράπεζα Αττικής και να ζητήσουν ένα καταναλωτικό δάνειο "Πολάκη". Θα τους εξυπηρετήσουν άμεσα...

Δεν υπάρχει καμια σωτηρία για αυτόν τον τόπο....είμαστε όλοι αξιοι της μοιρας μας και των επιλογών μας....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Η αίθουσα Μητροπούλου χωράει 300 άτομα και γύρω τα 250 άτομα το φουαγιέ του πνευματικού κέντρου, Συνολον 550. Μάξιμο 650 το πολυ 700 Άτομα

Ο Τζιούμης είχε στείλει αρκετούς εκπροσώπους Παρας, Φάνης Παπάς, Σωτηρόπουλο, Τζοχατζόπουλο, Κανελόπουλο και άλλους.

Ο Σμυρνιώτης αν είχε @@ δεν θα έπρεπε να πάει για να τον δουλεύει μπροστά στα μούτρα του ο Βλάσης

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ , ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ! ΔΗΛ. '' ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ , ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟ@ΛΟΣ '' . ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ! Υ. Γ. ΤΟ @ ΕΙΝΑΙ Υ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.