Τέλος στα σενάρια στήριξης για τον Δήμο Τρίπολης από το Κίνημα Αλλαγής (pics)

Τέλος στα σενάρια στήριξης για τον Δήμο Τρίπολης από το Κίνημα Αλλαγής (pics)

Φεβρουάριος 15, 2019 - 19:38
46 σχόλια

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε την Τρίπολη ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος, πριν από την εκδήλωση κοπής πίτας του Κινήματος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στις εκλογές όσο και σε ζητήματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Παράλληλα, έδωσε και ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται περί χρίσματος ή στήριξης του Κινήματος Αλλαγής σε κάποιον από τους υποψήφιους δημάρχους για τον Δήμο μας με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Σε ερώτηση του Arcadia Portal σχετικά με το αν η Επιτροπή σχεδιάζει, όπως έχει κάνει σε πολλούς μεγάλους Δήμους, χρίσμα σε κάποιον από τους τέσσερις υποψηφίους για τον Δήμο Τρίπολης που προέρχονται ή στηρίζονται ευρύτερα από τον χώρο, ο κ. Χριστοδουλάκης απάντησε:

«Οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως ξέρετε ο επικεφαλής της Επιτροπής είναι ο κ. Καμίνης. Ακόμα δεν υπάρχει απόφαση, διότι υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες . Πρέπει να διασφαλίσουμε την ενιαία αίσθηση του χώρου μας».

Θα μπούμε στη λογική των στηρίξεων από τον δεύτερο γύρο.

Ακολούθησε η κοπή πίτας του Κινήματος στο καφέ D.tales στην πλατεία Πετρινού.

Γαλανιάδη Εύα


46 Σχόλια

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

KOIΤΑ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 2014. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ. ΑΡΑ.. ΓΑΤΑΚΙΑ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Οι πίσω κακουραίοι καταστρέψανε τα πάντα στην Αρκαδία!!!

Ο πολυμήχανος με το μαστίγιο και το καρότο!! Οδυσσεα όλα σε αυτή τη ζωή θα πληρωθούν. Δεν θα φύγει κανείς με το να χρωστάει!!!

Αυτό προς απάντηση όλων εκείνων των σαλτιμπάγκων (μεταξύ αυτών και του Παυλή) που μας τα είχαν ζαλίσει ότι το Κίνημα Αλλαγής ΑΦΜ είχε δώσει χρίσμα στον Παυλή, ενώ κάτι τέτοιο ήταν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας της δικής τους και του "τσεπάκια" Παυλή, ο οποίος πρόσθεσε άλλο ένα φούμαρο στα πολλά που έχει πει μέχρι τώρα. Κι έπεται και συνέχεια, με την καρπαζιά στις εκλογές...

21:09 Το μυτζηθρόζουμό σου εσύ και γρήγορα για ύπνο, μήπως προλάβεις και γλιτώσεις τη σφαλιάρα που κοντοζυγώνει

Ρε παπαγαλοφλωρο 21.51 μη μιλάς. Γιατί θα τρέχεις πάλι την Κυριακή των εκλογών να κρυφτείς. Το ξέρεις άλλωστε το δρομολόγιο. Δύο φορές το έχεις κάνει 2010 και 2014

Χρίσμα ΚΙΝΑΛ !! Παυλή κλούτς !!!!!! Νόμιζες ότι μπορείς να κοροϊδεύεις. Μείνε τώρα με το χρίσμα του Παπαζαχαρία. Γιατί οι Συριζαίοι δεν σε ψηφίζουν να ξέρεις.

22:27 Σσσσσσσσσσσσσσσσσ...Ησυχία γιατί δεν θα ακουστεί το φααααπ! της φάπας

23:35 Ο Παυλής θα ξαναείναι δήμαρχος, όσο θα γίνεις εσύ έξυπνος. Δηλαδή ποτέ...

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΥΛΗΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΛΑΟΘΑΛΑΣΑ.ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.

Ο Τζιουμης που δεν θελει χρισμα και στηριξη απο το ΚΙΝΑΛ γιατι πηγε? Την μια βλακια μετα την αλλη κανει.Ο ανθρωπος ειναι βαθυ ΠΑΣΟΚ αλλα κατα τα αλλα κοροιδευει καποιους δεξιους οτι δεν εχει σχεσει με το ΠΑΣΟΚ.

Που πας ρε Τζιουμη με το ΚΙΝΑΛ απο τον κοσμο που ιχε χθες θα παρεις την αναλογια που σου ανηκει δηλ τα .........

Παυλης και τζιουμης μαζι στο ΚΙΝΑΛ μαζι και στις εκλογες με εναν συνδυασμο.Ο Παυλης μπροστα ως εν ενεργεια Δημαρχος και ο Τζιουμης στο ψηφοδελτιο .Αυτη θα ειναι η γραμμη ΚΙΝΑΛ για τον δημο.

Τζιουμη δεν βαζεις μυαλο με τιποτα.Συνεχιζεις με τους τελειωμενους για αυτο θα σε τελειωσει και ο κοσμος.Ο Τσιαμουλος που εχει καταλαβει τους Πασοκους ουτε απο εξω δεν περασε.

Το γραφειο του Οδυσσεα ο Οδυσσεας οι συγγενεις των υπαλληλων του Οδυσσεα ,Παυλης Τζιουμης και Βοζνος.Πικρα

ο τζιουμης θα επρεπε να ειναι πιο προσεχτικος με τις πιτες γιατι εχει και παιδια απο την ΝΔ στο ψηφοδελτιο του που τα εκθετει ετσι

Ο Τσιαμούλος ήταν υποψήφιος με κομματικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο οικονομικό Επιμελητήριο και τώρα προσπαθεί να κρυφτεί. Ο κόσμος ξέρει

Παπαγαλάκια τη μια λέτε ότι ο Τζιούμης είναι του Βλάσση την άλλη του ΠΑΣΟΚ αποφασίστε επιτέλους. Λοιπόν για να τελειώνουμε ο Τζιούμης είναι ο μόνος σοβαρός, δεν έκρυψε ποτέ τι ψήφιζε, έχει φτιάξει ψηφοδέλτιο από όλους τους χώρους και γιαυτο θα κερδίσει τις εκλογές ( έρχεται δημοσκόπηση που αυξάνει τη διαφορά υπέρ του ) Κλάψτε εσείς τώρα

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΙΖΠΥΝ ΤΖΙΟΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ;

Την σφαλιάρα την έφαγε ο Τζιούμης μαζί με τον Βλάση όταν ο δεύτερος τον πήγε στη ΝΔ για στήριξη και φάγαν πόρτες. Κωστάκη οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν αλλά δεν το σκέφτηκες αυτό.

Παυλή αυτος που έφτιαχνε τις μπανάνες με τον Σμυρνιώτη το 2014 θα ξανά κατέβει μαζί σου υποψήφιος αυτή την φορά;

Πωπώ τι είπες ρε αστυνόμε σαΐνι τους έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας; Τώρα ιδρώσαμε

Γιατί εξισώνεται όλους τους υποψηφίους? Υπάρχουν υποψήφιου που δεν θέλουν την στήριξη του κιναλ. Ο Τζιούμης π.χ. δεν την θέλει . Θεωρεί ότι θα του κάνει κακό. Δηλαδή ντρέπεται για τον χώρο του αλλά από την άλλη δεν θέλει να δοθεί σε κανέναν. Ο Τσιαμούλος <άλλος ανεξάρτητος> έβαλε με το ΠΑΣΟΚ στο οικονομικό επιμελητήριο αλλά ενώ είναι μέλος του κιναλ δεν θέλει στήριξη. Δηλαδή όλοι απαξιώνουν το κόμμα . Το θεωρούν ότι θα στιγματιστούν Ντρέπονται γι αυτό Σε αντίθεση με τον Σμυρνιώτη που το επιδιώκει από την ΝΔ . Ο μόνος που το θέλει είναι ο Παυλής Γιατί κύριοι του Κιναλ αφού είναι ο μόνος δεν του

@ 15:23 Βόσνος και Κατσαφάνας δεν είναι επίσης χιλιοτραγουδισμένο ΠΑΣΟΚ αλλά δεν τους υπολογίζεις. Σου θυμίζω πως όποιος έχει στήριξη ΣΥΡΙΖΑ είναι μαγαρισμένος και σε καραντίνα από όλα τα άλλα κόμματα.

Η χαριστική βολή στον Παυλή θα είναι η στήριξη από κουμπάρους Λαλιώτη και Ρέππα.

Ο τζιουμακος γιατι γκρινιαζει? Αυτός δεν λέει οτι δεν θελει στηριξη? Την μια παει στην πιτα του κιναλ την αλλη παει στην πιτα του βλαση. Α ρε φουμο που θα φασ....

Ποιο κιναλ ρε παιδια θα διαγραψει τον παυλη? Γελαω τωρα.... Εννοείς μαλον το κιναλ του 3,5% που θα διαγραψει τον παυλη!!!! Χα χα χα.... Δεν υπαρχει κιναλ!!!!

Την δεύτερη έδρα στην Αρκαδία την παίρνει η ΝΔ με τα ποσοστά που καταγράφει. Πάει ο Οδυσσεας.

Οδυσσέα συνέχισε να πατάς σε δυο και τρεις βάρκες και θα πάρεις το τρίτο και Μακρ.....ρο στις εκλογές. Εχει και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.