Παράσχος: Συγγνώμη από τον κόσμο της Τρίπολης

Παράσχος: Συγγνώμη από τον κόσμο της Τρίπολης

Φεβρουάριος 12, 2019 - 09:52
5 σχόλια

Συγγνώμη από τον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης ζήτησε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα της ομάδας και την άσχημη εμφάνιση από τον Άρη κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Αναλυτικά

«Συγνώμη από τον κόσμο της Τρίπολης γι ‘αυτό το βαρύ σκορ με το οποίο χάσαμε σήμερα από τον Άρη. Στα τελευταία παιχνίδι δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία στην άμυνα μας. Το άσχημο είναι ότι οποιοδήποτε λάθος και να κάνουμε μεταφράζεται σε γκολ. Και σήμερα στα τρία λάθη που κάναμε δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ.

Φτάνουμε δύσκολα στην αντίπαλη περιοχή. Δεν μπορέσαμε να μοιράσουμε τη μπάλα, να σκοράρουμε ένα γκολ και να αλλάξει η ψυχολογία μας και να μπούμε στο παιχνίδι. Έτσι φτάσαμε σ’ αυτό το 3-0 παρά την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσουμε να μειώσουμε το σκορ και να έχουμε κάποιες ελπίδες. Δεν θέλω να σταθώ στις ελλείψεις στις οποίες είχαμε αλλά υπάρχει μια μικρή δικαιολογία στα παιδιά.

Σε 32 μέρες δώσαμε 9 παιχνίδια και η κούραση είναι εμφανής γιατί αυτά τα παιχνίδια τα έβγαλαν 12-13 άτομα και γι’ αυτό πάθαμε και ζημιές όπως αυτή του Μουνάφο και του Ιγκλέσιας. Μακάρι να είναι το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα κι επειδή από εδώ κι έπειτα δεν θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια θα μπορέσουμε να βρούμε την χαμένη μας ισορροπία».

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο (από τους αρμόδιους φυσικά) ..... Αφησαν την ομάδα να παραπαίει χωρίς να βάλουν το χεράκι τους στην τσέπη για να εμπλουτίσουν το ρόστερ ύστερα από την πώληση των καλλίτερων παικτών ή την μη ανανέωση του συμβολαίου τους ! Με π@ρδές δεν βάφονται τ' αυγά κύριοι της Διοίκησης και ιδιοκτήτες ...... Καληνύχτα σας ...

Δεν κατεβάζεις σωστά την ομάδα ( Κυριακόπουλο μέσα αριστερά, Βλάχο στόπερ(;) )& κάνεις αλλοπρόσαλλες αλλαγές. Η διοίκηση απούσα. Αισθητή η απουσία Τόνσο ( δημιουργικού χαφ ). Τραγικός ο Ρόλε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.