Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά…

Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά…

Φεβρουάριος 11, 2019 - 12:10
5 σχόλια

Τρεις μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Τρίπολης βρίσκονται επί ποδός για να βρουν τους υποψηφίους που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο νίκης.

Άλλοι, φιλαράκια μου, τα καταφέρνουν, άλλοι όμως απλώς ανακατεύουν τα νερά για να ξεφύγουν από την… άπνοια στην οποία βρίσκονται.

Ψηφοδέλτιο να είναι και ό,τι και να’ ναι..

Τι κι αν ο υποψήφιος είναι 80 χρονών, τι και αν πάρει μόνο 20 ψήφους, δεν πειράζει, απλώς και μόνο να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο και να πέσει στην κάλπη και ύστερα η αναλογική θα τους βγάλει τον λαγό από το καπέλο.

Πόρτα- πόρτα, χωριό το χωριό, πίτα την πίτα, με γόνδολα ή με τρακτέρ, με ό,τι μπορούν τέλος πάντων εξαιτίας του Αρμαγεδδώνα που μας έκανε λιμνοθάλασσα,  οι εν δυνάμει δήμαρχοι παλεύουν να μαζέψουν τους υποψηφίους.

Ευτυχώς που έχουμε και εκδηλώσεις «Το κοπή τη Πίτα» και βρίσκουν συγκεντρωμένα ψηφοφοφοράκια για να δώσουν μια δυνατή χειραψία και για να χτυπήσουν καμία πλατούλα.

Τι ακούσαμε και αυτή την εβδομάδα, φιλαράκια μου, και τι είδαν τα ματάκια μας!

Πνίγηκαν, σου λέει, στα χωριά και ο Μήτσος αγρόν ηγόραζε!

Μετά τις καταστροφές, ο Μήτσος είχα ανάγκη και κόψιμο να δικαιολογηθεί γιατί δεν έχει ανακοινώσει υποψηφίους.

Μάλλον ο μπαρμπα-Τάσος τον πιέζει, γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά… και τώρα έχει στραφεί σε άλλα μαγαζάκια ..

Εεε.. σε χωριά της Κυνουρίας και της Γορτυνίας, ήθελα να γράψω, φιλαράκια μου, αλλά οι αναθυμιάσεις από τα τσίπουρα που με κερνούν με έχουν επηρεάσει.

Ο άλλος Δημητράκης τώρα έκοψε την πίτα, που έγραφε το όνομά του. Μα, βρε δάσκαλε, βασιλόπιτα με τον όνομά σου; Τα ύστερα του κόσμου..

Άκουσα ότι στην παράταξη του δάσκαλου έπεσε περονόσπορος και τα νέα μέλη της παράταξης κρεβατώθηκαν και δεν μπόρεσαν να δώσουν το «πάρων» και να κλείσουν στόματα. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και λίγο οι αγροτικές εργασίες, κράτησαν μακριά τα μέλη.

Ο Κώστας ορμώμενος από τη Σκιρίτιδα ανακοίνωσε τα έξι πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου τα οποία, φιλαράκια μου,  δεν μου έκαναν και ιδιαίτερη εντύπωση, αφού ήταν τα πιο αναμενόμενα.  Σε λίγο θα ανακοινώσει και την επόμενη 11άδα, να δείτε.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ο Βουλευτής του νομού, στην Τρίπολη στηρίζει Τζιούμη που είναι ΠΑΣΟΚ, στην Γορτυνία Κούλη που είναι ΑΝΕΛ, στο Άστρος Μαντά που είναι ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ και στην Περιφέρεια ήθελε τον Νίκα και όχι τον Λυκουρέτζο που θα κέρδιζε πανηγυρικά. Πώς να τους βγούν τα κουκιά; Κωστάκη θα δείς την πλάτη του Γιαννακόπουλου στις εκλογές.

11:41 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Νά'σαι καλά, με έκανες και κατουρήθηκα από τα γέλια! Ο Γιαννακόπουλος βουλευτής! Η κατάντια και η κατρακύλα της ΝΔ δεν θα έχει προηγούμενο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.