Τι ζήτησαν οι κάτοικοι του Ζευγολατιού από τον Γιαννακούρα (pics,vid)

Τι ζήτησαν οι κάτοικοι του Ζευγολατιού από τον Γιαννακούρα (pics,vid)

Φεβρουάριος 11, 2019 - 19:23
4 σχόλια

Κάτοικοι του Ζευγολατιού επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου στο γραφείο του, στην Τρίπολη τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα για να συζητήσουν τα συνεχή πλημμυρικά φαινόμενα που πλήττουν σε κάθε κακοκαιρία το χωριό.

Από την συζήτηση εξήχθη το συμπέρασμα πως το πρόβλημα οφείλεται σε παράνομα στηθαία που έχουν κατασκευαστεί στον κάμπο του Νεοχωρίου και αλλάζουν τη φυσική ροή των νερών.

Ο κ. Γιαννακούρας ενημέρωσε τους κατοίκους πως θα πραγματοποιήσει με μηχανικούς επιτόπιο έλεγχο στο επίμαχο σημείο ώστε να προβούν στη συνέχεια σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Επίσης συζήτησαν και άλλα θέματα, όπως διάφορα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή καθώς και για την πορεία της μελέτης που συντάσσεται και αφορά σε όλον το οροπέδιο της Μαντινείας και αναμένεται να λύσει οριστικά τα προβλήματα με τις πλημμύρες.

"Ευχαριστώ τους κατοίκους για την επίσκεψή τους και για μία ακόμα φορά δηλώνω πως είμαστε πάντα στο πλευρό τους για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται", τόνισε ο κ. Γιαννακούρας.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Κάτοικοι του Ζευγολατιού επισκέφτηκαν τον Γιαννακούρα για τις πλημμύρες


4 Σχόλια

Ναι οπως μας λένε και Μαυρογόνατους.....Αληθεύει ότι 100 χρόνια πριν, δηλαδή το 1919 γεννήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου?

Gortynios εσύ τώρα να βάλεις υποψήφιος με το νέο δήμαρχο τρίπολης. Το στηθαίο θα γκρεμιστεί θέλετε δε θέλετε.

ΚΎΡΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙAΖΟΝΤAΙ ΟΎΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΎΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙAΚA ΠAΙΧΝΙΔAΚΙA AΠΟΦAΣΗ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚAΙ ΤΩΡA ΤA ΝΕΡA ΝA ΠAΝΕ ΣΤΟ ΠΟΤAΜΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.