Υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη η Σοφιάννα Τεριακή

Υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη η Σοφιάννα Τεριακή

Φεβρουάριος 12, 2019 - 10:01
7 σχόλια

Μια νέα συμπολίτης μας που συνειδητά αποφάσισε, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, να επιστρέψει, να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί στην πόλη μας, η Σοφιάννα Τεριακή, είναι μαζί μας, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Την καλωσορίζουμε, την ευχαριστούμε για την  επιλογή της και της δίνουμε το λόγο:

«Με λένε Σοφιάννα Τεριακή, γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Τρίπολη. Είμαι κόρη του Πολιτικού Μηχανικού Δημητρίου Τεριακή και της Φαρμακοποιού Ελένης Ρέλλια και αδερφή της φαρμακοποιού Λουκίας Τεριακή. Τελείωσα την βασική μου εκπαίδευση στην Ακαδημία (11ο δημοτικό), το 3ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Τρίπολης. Στην συνέχεια σπούδασα Εσωτερική Αρχιτεκτονική  & Διακόσμηση στο ΑΤΕΙ της Αθήνας, με Διπλωματική εργασία την Αποκατάσταση και τη διαμόρφωση πολιτιστικού κέντρου στη Βίλλα Τουρκοβασίλη. Έπειτα, σπούδασα Αρχιτεκτονική και απέκτησα πτυχίο Bachelor (Bsc) στο Kingston University of London και Master (Msc) στο Portsmouth University με εξειδίκευση στον Αστικό σχεδιασμό . Η  Διπλωματική μου εργασία αφορούσε στη δημιουργία τουριστικής μονάδας αγροτοβιοτεχνικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Μαινάλου.

Από το 2012 ασχολούμαι και με το εμπόριο ανατομικών υποδημάτων μέσα από τα καταστήματα Ευ Βαδίζειν σε Τρίπολη και Καλαμάτα. Με γοητεύει η επαφή με τον κόσμο και το design που κρύβεται μέσα στην δημιουργία ενός υποδήματος.

Μέσα από το Σώμα Ελλήνων Οδηγών και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων όπου συμμετείχα από τεσσάρων ετών αγάπησα τον εθελοντισμό και έμαθα να λειτουργώ ομαδικά.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και συμμετέχω στην Δημοτική Παράταξη "ΝΕΑ Τρίπολη" του Γιάννη Σμυρνιώτη με κύριο κίνητρο να βοηθήσω τον τόπο μου με τις γνώσεις που απέκτησα τόσα χρόνια, με ανιδιοτέλεια, για να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!»

Σοφιάννα, καλή επιτυχία!!!

Δελτίο Τύπου


7 Σχόλια

Γιαννη κανα γατο εχεις?? Γιατί όλη την ώρα με πομτικια και φελλους, ασχολησε.... Μηπως ετσι πρεπει να ειναι υποψιν απλής αναλογικής?????????;-)

Κοριτσακι μου ψαξε καλα το μελλον σου και μην βαλτωνεις σε αηδιες και κουφιες υποσχεσεις. Προσεχε δε γιατι μια ενδεχομενη τωρινη αποτυχια μπορει να σε κυνηγαει για πολυ καιρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.