Ξανά μπλεγμένος με συντριβή... Αστέρας - Άρης 0-3

Ξανά μπλεγμένος με συντριβή... Αστέρας - Άρης 0-3

Φεβρουάριος 11, 2019 - 21:27
12 σχόλια

Μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε βαριά ήττα από τον Άρη με σκορ 0-3 με την άμυνα και τις χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση να παίζουν και πάλι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και την διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ο Σάββας Παντελιδης και ο Μάρτιν Τόνσο στην επιστροφή τους ως αντίπαλοι στην Τρίπολη πλήγωσαν την αρκαδική ομάδα με τους κιτρινόμαυρους με επιδόσεις ευστοχίας μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν τρία τέρματα με τους Λάρσον στο 10, Ντιγκινί στο 23' και Ματέο Γκαρσία στο 45'.

Τρεις τελικές και τρία γκολ για τον Άρη στο πρώτο μέρος με τον Μανιά να είναι μοιραίος στο χαμένο τετ α τετ για να μειώσει στο σκορ στο 32' με τον Κουέστα να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε για την ομάδα του.

Ντεμπούτο για τον Χρήστο Αραβίδη στο δεύτερο ημίχρονο σε μια δύσκολη βραδιά για τους κιτρινομπλέ βάση του τελικού αποτελέσματος και της κρύας ήττας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος στο 10ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Λάρσον στην πρώτη επίσκεψη του Άρη στα καρέ του Παπαδόπουλου. Το δεύτερο χτύπημα ήρθε στο 22' όταν ο Σιώπης με διώξιμο από την άμυνα του έβγαλε τετ α τετ τον Ντικινί ο οποίος μπήκε στην περιοχή πλάσαρε με τον Βλάχο να προλαβαίνει και την μπάλα να περνάει την γραμμή για το 0-2. Κάπου εκεί ο Αστέρας έδειξε σημάδια να ξυπνάει από τον αγωνιστικό του λήθαργο με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μανιά στο 32' και με τα σουτ των Βαλιέντε στο 33' και του Κυριακόπουλου 38' που έφυγαν άουτ. Το κακό τρίτωσε για την αρκαδική ομάδα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τόνσο με αριστερό σουτ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και τον Ματέο Γκαρσία στην επαναφορά να την στέλνει στα δίχτυα για το 0-3.

Το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου είχε φέρει τα δικά του δεδομένα στην αναμέτρηση με τον Γιώργο Παράσχο να ρισκάρει αναγκαστικά ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Αραβίδη στο ντεμπούτο του. Ο Άρης απείλησε στο 48' με τον Κόρχουτ με τον  Αστέρα Τρίπολης στην συνέχεια να έχει πρόθεση να πιέσει έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές με τους Αραβίδη στο 51' και τον Κώτσιρα στο 58' με τον Κουέστα να διώχνει το δυνατό του σουτ σε κόρνερ. Στην συνέχεια η αρκαδική ομάδα ήθελε να δημιουργήσει φάσεις ωστόσο δεν μπόρεσε να το κάνει με επιτυχία με τους Θεσσαλονικείς με το ισχυρό υπέρ τους προβάδισμα να διαχειρίζονται άριστα το παιχνίδι κατεβάζοντας τον ρυθμό φθάνοντας στην μεγάλη και σημαντική νίκη. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα (45' Αραβίδης) , Πασαλίδης, Βλάχος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Ρόλε, Καλτσάς (85' Δουβίκας), Φερνάντεθ (70' Τσιλιανίδης), Μανιάς.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σιώπης, Μπάσα (57' Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Λάρσον (74' Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Τόνσο (84' Βέλεθ).

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Η παναρκαδικαρα τελειώνει φίλε μου...οι νέοι Αρκάδες του νόμου αλλά και εκτός νόμου μια ομάδα ξέρουν Αστέρας στα εύκολα ΑΣΤΕΡΑΡΑΑΑΑ στα δύσκολα

Όσο και να προσπαθούμε φιλε δεν μας βγαίνει, να αγαπάμε μια ομάδα με το τριφύλλι και πράσινη φανελα.

21:50 Και μάλιστα την αγαπάει τόσο πολύ την ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΑΡΑ ο κόσμος που δεν λέει να ξεπεράσει τους 30 φιλάθλους σε κάθε παιχνίδι. Πόσο περίεργος είναι τελικά αυτός ο "κόσμος"...

Τι έπαιξε με τους αμυντικούς. Μήπως ξέχασαν ότι ο Παντελίδης έφυγε ή μήπως θέλουν να ακολουθήσουν τον ΤΟΝΣΟ

09:24 Πετάχτηκε σαν την πορδή κι ο ένας από τους 30 να πει τη μακακία του για Πειραιάδες και λοιπούς βόθρους. Η Τρίπολη διεκδικεί τα πρωτεία στην Ελλάδα σε μακάκες κι εξυπνάκηδες. Δικαιωματικά ανήκεις και στις δύο κατηγορίες. Δύο στα δύο, ρε θηρίο! Μπράβο!

αν σωθεί φέτος η χρονιά και δεν πέσουμε κατηγορία, με τα χάλια που έχουμε, το καλοκαίρι πρέπει να φύγουν τουλάχιστον οι μισοί παίκτες. Ο Μπάκος και ο Καυμενάκης πρέπει να "καθαρίσουν" το προσωπικό και να προσλάβουν νέο.... Ο Αστέρας μας μικραίνει καθημερινά..

@09:44 - Με τους αμυντικούς "έπαιξε" ότι άλλο πράγμα ο Παντελίδης και άλλο ο Παράσχος. Επίσης ο Αστέρας χωρίς Τόνσο δεν μπορεί να πιέσει σχεδόν καθόλου τον αντίπαλο και συνέχεια αμύνεται. Αυτό δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση σε όλους τους αντιπάλους. Επίσης έχεις τον Ισπανό στα μπακ που είναι μαύρη τρύπα, χαιρέτησε η άμυνα. Δεν έχουμε ποιότητα και στα δύο άκρα της επίθεσης. Δεν έχουμε ποιοτικό επιθετικό χαφ στον άξονα, έχει βρει μόνιμη θέση στην 11άδα σαν μπακ ο Ισπανός (Ορτέγκα) που είναι μαύρη τρύπα. Ο Τόνσο μασκάρευε με την ποιότητα του τις περισσότερες από τις ελλείψεις που είχε η ομάδα.

Μετά από 12 χρόνια διαρκείας μάλλον φέτος θα είναι η τελευταία μου φορά που αγόρασα. Τα 2-3 τελευταία χρόνια πόνεσαν τα μάτια μας..Ακούτε κύριοι;

Ο Παντελίδης ήξερε το υλικό που είχε και κατέβαζε την ομάδα με τεράστια προσοχή στην άμυνα. Με το ρόστερ που είχε ο Αστέρας μέχρι εκεί μπορούσε. Τους έφταιξε ο Παντελίδης... Τους έφυγε ο Τόνσο, που στην ουσία ήταν ελεύθερος και τελείωσε η ομάδα για φέτος. Εδώ ανακάλυψαν ποδοσφαιριστή Αραβίδη. Το προσόν του Αραβίδη ήταν η ταχύτητά του. Στα 32 για ποια ταχύτητα μιλάμε όμως; Γιατί έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ; Οι μέτοχοι έχουν βαρεθεί/ξενερώσει με την ομάδα ή κάνουν άστοχες κινήσεις από πείσμα και άγνοια; Το δεύτερο αλλάζει. Το πρώτο σημαίνει ότι ο Αστέρας τελειώνει σιγά-σιγά.

10:29 Να είσαι σίγουρος ότι Μπάκος και Καϋμενάκης θα κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που είπες. Το έχουν αποδείξει άλλωστε μέχρι τώρα. Τίγκα στην ανανέωση και στη μεταγραφή είναι η ομάδα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.