Αποδοκιμασίες σε Παντελίδη και Τόνσο

Αποδοκιμασίες σε Παντελίδη και Τόνσο

Φεβρουάριος 11, 2019 - 21:37
10 σχόλια

Ο Σάββας Παντελίδης και ο Μάρτιν Τόνσο επέστρεψαν για πρώτη φορά στην Τρίπολη ως αντίπαλοι μετά την αποχώρηση τους για τον Άρη με τους φιλάθλους του Αστέρα να τους υποδέχονται με αποδοκιμασίες.

Το γεγονός ότι ο Σάββας Παντελίδης αποχώρησε πριν από λίγους μήνες από την αρκαδική ομάδα παίρνοντας μαζί του και τον Μάρτιν Τόνσο έχει πληγώσει τους φιλάθλους της αρκαδικής ομάδας οι οποίοι δεν μπορούν να ξεχάσουν και να συγχωρέσουν την πράξη αυτή του Έλληνα τεχνικού.

Μάλιστα σηκώθηκε και πλακάτ από την εξέδρα το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά "ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ" έχοντας αποδέκτη τον Σάββα Παντελίδη ενώ και ο Αργεντινός μέσος δέχθηκε αποδοκιμασίες από την κερκίδα.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Αν οι Μπσκοκαυμενακηδες ήθελαν να κρατήσουν τον Τόνο έπρεπε να πληρώσουν τόσο απλά.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.

Μάλιστα. Ντροπή είναι η στάση των φιλάθλων του Αστέρα. Ο Παντελίδης έφυγε και πήγε σε μια ομάδα που συμμετέχει στον μεταγραφικό σχεδιασμό, που έχει περισσότερο κόσμο, καλύτερο ρόστερ, σε μια πολύ μεγαλύτερη πόλη. Πέρυσι μας έσωσε από τον υποβιβασμό και μας έβγαλε και Ευρώπη. Φέτος του πήγαν όλα ανάποδα και έφυγε σε σύμφωνη γνώμη με την διοίκηση. Ο Τόνσο στην ουσία ήταν ελεύθερος και έφυγε τρέχοντας από την Τρίπολη. Κάτι λέει αυτό. Ο Αστέρας είναι η μοναδική ομάδα της SL που στην ουσία δεν ενισχύθηκε καθόλου τον Ιανουάριο. Κάτι λέει αυτό. Δεν μας φταίει ούτε ο Τόνσο, ούτε ο Παντελίδης.

Της κακιάς ψ..λής τα μαλλιά της φταίνε , λέει ο λαός !!! Αμα προσπαθείς να διατηρηθείς στη SL με ρόμπες και παλτά, δεν σου φταίνε οι άλλοι που κοιτάζουν το συμφέρον τους ! Πού να καθόταν δηλαδή ο Παντελίδης και ο Τόνσο, στην αφάνεια και στο τίποτα ? Οι άνθρωποι πήγαν εκεί που τους περίμενε προοπτική και μέλλον, όχι στην οπισθοδρόμηση ! Αφήστε λοιπόν ήσυχους και τους δύο γιατί ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ να μείνουν εδώ ..... Αλλοι φταίνε και ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι !

Οταν η πρώην σε αφήνει για πλουσιότερο δεν βγαίνει κάτι με την αποδοκιμασία. Αν μπορείς να δώσεις περισσότερα καν'την αντικατάσταση και πάλι μάγκας θα'σαι που λέει ο Διοινυσίου

Δεν την αγαπάει αυτή την ομάδα η πόλη μας.Δρομο από δω να ηρεμήσουμε με τις αγαπημένες παιδικές μας ομάδες

14:39 Αν δεν μπορείς, κλάψε σήμερα καρδιά μου, σπάσανε το μπαγλαμά μου! Οπως και να'χει η χτεσινή αντίδραση χωρίς πρόκληση των 2 πρώην που είναι σεμνοί και μετρημένοι, δείχνει μόνο αλητεία και αλαζονεία. Αλλά αυτό το ξέραμε.

Θα ήθελα να ακούσω μια γνώμη από κάποιον που παρακολουθεί τον Αστέρα και έχει άποψη τόσο για τον προπονητή όσο και για τον παίκτη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.