Ρουμελιώτης: Πάνω από 200 άτομα εξετάστηκαν δωρεάν για τις αλλεργίες του ανώτερου αναπνευστικού (pics,vid)

Ρουμελιώτης: Πάνω από 200 άτομα εξετάστηκαν δωρεάν για τις αλλεργίες του ανώτερου αναπνευστικού (pics,vid)

Φεβρουάριος 08, 2019 - 19:42
4 σχόλια

Στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου, σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η Ελληνική Εταιρεία ΩΡΛ αλλεργιών, ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών , η ΩΡΛ κλινική ΓΝΑ «Η Ελπίς», σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης , υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν διήμερο ενημέρωσης και προληπτικών ΩΡΛ εξετάσεων σχετικά με τις αλλεργίες ανώτερου αναπνευστικού.

Το διήμερο αυτό όσοι ήθελαν είχα την  δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν και να λάβουν όλες εκείνες τις πληροφορίες που ήθελαν σχετικά με τις αλλεργίες.

Στο κέντρο υγείας βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης εκπροσωπώντας την περιφέρεια σε αυτή την πρωτοβουλία της περιφέρειας Πελοποννήσου, τονίζονταν ότι πάνω από 200 άτομα έχουν εξεταστεί.

«Το πρόγραμμα αυτό έχει σημαντικά αποτελέσματα και θα επεκταθεί σε ολόκληρη την περιφέρεια» επεσήμανε ο κ. Ρουμελιώτης καλώντας τους πολίτες να εξεταστούν μιας και η πρόληψη σώζει.  

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ρουμελιώτης: Πάνω από 200 άτομα εξετάστηκαν για τις αλλεργίες τ


4 Σχόλια

Χα χα χα χα. Μονο αυτο δεν ειχαμε δει. Τον Ρουμελιωτη να μιλαει για ιατρικα. Το ειδαμε και αυτο.

ΓΙΑΤΙ ; ; ; ΝΑΙ . Ο κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.