Διάρρηξη και πλιάτσικο στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών

Διάρρηξη και πλιάτσικο στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών

Φεβρουάριος 11, 2019 - 16:36
2 σχόλια

Ένα δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών στην Κάρτσοβα καθώς τα γραφεία και το κυλικείο του γηπέδου παραβιάστηκαν από αγνώστους όπου έκαναν φθορές και πλιατσικολόγησαν.

Το πρωί της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου ο υπεύθυνος του Δημοτικού γηπέδου των Φιλικών Κώστας Μπακέας με λύπη του διαπίστωσε ότι ο χώρος έχει παραβιαστεί και πως εκτός από τις φθορές σε πόρτες έχει γίνει και πλιάτσικο στην καντίνα του γηπέδου αλλά και σε διάφορα άλλα υλικά. 

Αμέσως ο Κώστας Μπακέας ειδοποίησε την αστυνομία όπου έσπευσε στον χώρο για τις απαραίτητες ενέργειες που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Ο υπεύθυνος του γηπέδου τα τελευταία χρόνια Κώστας Μπακέας έχει καταφέρει να βάλει την πινελιά του στην βελτίωση του επιπέδου του γηπέδου Φιλικών με τον ίδιο προσωπικά σε επικοινωνία του με το ArcadiaPortal.gr  να εκφράζει την βαθιά του απογοήτευση για το γεγονός αυτό. 
 


2 Σχόλια

Μένω στην περιοχή Φιλικων πολλά χρόνια και θα συμφωνήσω στο ότι ο κύριος Μπακεας έκανε το γήπεδο πιο φιλικό προς τα παιδιά μας πιο καθαρό πάντα ανοιχτό τις ώρες λειτουργίας του.. σίγουρα έχει αφήσει το στίγμα του

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΓΉΠΕΔΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΠΟΡΕΊ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.