Κόβει την πίτα του ο Παναρκαδικός

Κόβει την πίτα του ο Παναρκαδικός

Φεβρουάριος 07, 2019 - 13:29
3 σχόλια

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνει ότι το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 (ώρα 20:30) θα πραγματοποιηθεί ο χορός του Συλλόγου και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα γίνει στο εξοχικό κέντρο "ΟΑΣΗ" με την παρουσία ζωντανής πολυμελούς ορχήστρας που θα διασκεδάσει τον κόσμο με λαικό και δημοτικό μουσικό πρόγραμμα.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι μόνο 15 ευρώ(!) και περιλαμβάνει πλήρες μενού με άφθονο κρασί. Κατά τη διάρκεια του χορού θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά και θα κληρωθούν πλούσια δώρα από επιχειρήσεις της Αρκαδίας.

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. καλεί όλο τον κόσμο να προσέλθει στον χορό του Συλλόγου για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να βοηθήσουμε με την παρουσία μας την ιστορική ομάδα της Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη της εκδήλωσης θα παρευρεθούν στο κέντρο όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού Α.Ο. μαζί με το προπονητικό επιτελείο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράζουν προσκλήσεις και να κλείνουν τα τραπέζια τους τηλεφωνώντας στα παρακάτω μέλη της Διοίκησης: 
- Μουλόπουλος Γιώργος: 6975462899
- Τζανής Δημήτρης: 6942572945
- Καναβέτας Ηλίας: 6974996303
- Σωτηρόπουλος Τριαντάφυλλος: 6937271088

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Πολύ δεν ασχολείσθε με αυτή την ομάδα;;;;;;;Υπάρχουν και άλλες ομάδες μικρές και μεγάλες και με ιστορία......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.