Ξεκάθαρη απάντηση του Γιώργου Μπαρούτσα σε δημοσιεύματα περί υποψηφιότητας στο Δήμο Γορτυνίας

Ξεκάθαρη απάντηση του Γιώργου Μπαρούτσα σε δημοσιεύματα περί υποψηφιότητας στο Δήμο Γορτυνίας

Φεβρουάριος 09, 2019 - 20:25
6 σχόλια

Την αντίδραση του πρώην Δημάρχου Τρικολώνων Γιώργου Μπαρούτσα προκάλεσαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Γορτυνίας. 

Ο κ. Μπαρούτσας έστειλε την παρακάτω "ξεκάθαρη" απάντηση στα δημοσιεύματα αυτά:

Στη μακρόχρονη πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν συνήθιζα να απαντώ  σε δημοσιεύματα των ιστοτόπων και γενικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όμως, θεωρώ καθήκον να απαντήσω σε πρόσφατη  ανάρτησή   την Παρασκευή 08/02/2019, που  παρουσιάζει  να έχει έγκυρες πληροφορίες, ερμηνεύοντας τη σκέψη μου, ότι πρόκειται να είμαι υποψήφιος σε δημοτικό ή περιφερειακό επίπεδο στη Αρκαδία και ειδικά για υποψήφιος Δήμαρχος στη Γορτυνία.

Ξεκάθαρα θέλω να τονίσω με κάθε τρόπο, ότι δεν επιθυμώ, ούτε πέρασε από τη σκέψη μου κάτι τέτοιο. Με κάθε τρόπο έχω δηλώσει, ότι στηρίζω με όποιες δυνάμεις διαθέτω, τον δημοτικό συνδυασμό «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ», μιας και ήμουν ο βασικός συντελεστής και πρωτεργάτης από το έτος 2014, για τη δημιουργία αυτής της παράταξης, ενθαρρύνοντας με κάθε τρόπο τον φίλο μου και πρώην Δήμαρχο Λαγκαδίων Στάθη Κούλη, να είναι επικεφαλής.

Η παράταξη αυτή όπως γνωρίζετε, κατήλθε στις προηγούμενες εκλογές και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δημιούργησε μία δυναμική, που για πολλούς λόγους, οριακά δεν πέρασε στη δεύτερη Κυριακή.

Όλο αυτό το διάστημα, η παράταξη αυτή ήταν παρούσα στα δημοτικά συμβούλια και στα συλλογικά όργανα του Δήμου και επαξίως εκπροσώπησε  από τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης  τη Γορτυνία και ανέδειξε αλλά και συνέβαλε στην επίλυση προβλημάτων.

Αυτή η παράταξη λοιπόν, ξανακατέρχεται  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, δημιουργώντας ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό, που σκοπό έχει  αναλάβει και επιλύσει τα προβλήματα της Γορτυνίας.

Η παρουσία των πρώην συνεργατών και φίλων μου στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και γενικά στην  στήριξη της παράταξης, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για άλλη ερμηνεία , ώστε να δημιουργούνται υποψίες ότι κάτι άλλο συμβαίνει με εμένα, διαψεύδοντας έτσι  ακόμα και το μαντείο των Δελφών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους όλες  αυτές τις ώρες με «ενθάρρυναν» για την όποια κάθοδο και τους προτρέπω να στηρίξουν με κάθε τρόπο το ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ», για να γίνει ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα, ώστε δυναμικά, από την πρώτη Κυριακή να επικρατήσει προς όφελος της πατρίδας μας της Γορτυνίας, αλλάζοντας έτσι σελίδα ο τόπος μας. Και όλοι πρέπει να γνωρίζουμε, ότι αξία, δεν έχει από ποια θέση προσφέρεις, αρκεί να προσφέρεις για το γενικό καλό και για το όφελος του τόπου μας.

 

09/02/2019

 

Γεώργιος Ι. Μπαρούτσας

Πρώην Δήμαρχος Τρικολώνων

Πρώην Πρόεδρος ΤΕΔΚ Αρκαδίας

 

 


6 Σχόλια

Αφού το'φερε η κουβέντα ο κύριος λόγος που δεν πέρασε στο β γύρο ήταν η περατζάδα Κούλη από ψεκσσμένους ελληνες. Ας το θυμούνται όλοι όσοι έχουν κατέβει από το τραίνο και μετανοιώνουν

Στα Ιατρικα κανεις σωστη επιλογη και δεν εμπιστευεσαι τον απαιδευτο χειρουργο του Σαμαρα.

Αν κατέβαινε ο κ. Μπαρούτσας θα έβγαινε πάλι ο Γιαννόπουλος για πλάκα. Αν θέλετε να βγει κάποιος άλλος πρέπει να μπει ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο. Τέλος τα *** του παρελθόντος για την Γορτυνία

Ο "φίλος" του ο Κούλης τι έχει σπουδάσει και τι επαγγέλεται; Ξέρει κανένας να μας πεί;

Επειδή ακούγεσαι για όλες τις κάλπες περιμένουμε γραμμή για Περιφέρεια, Βουλή, Ευρωβουλή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.