Παρουσίαση υποψηφίων και κοπή πίτας για την παράταξη του Δημήτρη Βόσνου (pics,vid)

Παρουσίαση υποψηφίων και κοπή πίτας για την παράταξη του Δημήτρη Βόσνου (pics,vid)

Φεβρουάριος 10, 2019 - 14:03
11 σχόλια

Την πρώτη επίσημη εκδήλωσή του πραγματοποίησε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου  ως υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης ο κ. Δημήτρης Βόσνος κόβοντας  την πρωτοχρονιάτικη πίτας της νέας παράταξης «Δημήτρης Βόσνος για την Τρίπολη» με την οποία διεκδικεί τον Δήμο στις εκλογές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του έργου του κ. Βόσνου, και συνεχίστικε με ομιλίες για τα έργα και τις δράσεις που έχει στηρίξει θεσμικά όλα αυτά τα χρόνια ο ίδιος.  Έπειτα έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας με τον κ. Βόσνο να κόβει κομμάτι για τον δήμο της Τρίπολης.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι είναι αρκετά συγκινημένος για την παρουσία του κόσμου, η οποία τον χαροποίησε ιδιαίτερα και τον γέμισε αισιοδοξία και δύναμη για τον δύσκολο προεκλογικό αγώνα.

Ο κ. Βόσνος επεσήμανε ότι σήμερα έγινε η συγκρότηση της παράταξης την οποία και χαρακτήρισε ακηδεμόνευτη και πολυσυλλεκτική.

Ο πολιτισμός της καθημερινότητας είναι ο πρώτος στόχος για τον κ. Βόσνο, ο όποιος είπε ότι πρέπει να γίνε μια υπερπροσπάθεια για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου του δήμου Τρίπολης, καθώς επίσης πρέπει να δοθεί και μια λύση για τα αδέσποτα.

Πρώτη προτεραιότητα η βελτίωση του  οδικού δικτύου
 

Άλλα έργα που έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα είναι η αναβάθμιση των χωριού του δήμου, η ολοκλήρωση του περιφερειακού της Τρίπολης, καθώς και η βελτίωση του πολεοδομικού σχεδίου.
 

Η πόλη πρέπει να αγκαλιάσει το πανεπιστήμιο αλλά και με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης

Τέλος, ο κ. Βόσνος παρουσίασε τους υποψηφίους που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του. Η κυρία Δήμητρα Πλάκα ήταν μια υποψήφια του παρουσιάστηκε για πρώτη φορά όπως και  η κυρία Φωτεινή Στρέμπα, ο Γιώργος Γκίτζιας και η κυρία Τσαντίλα ενώ οι υπόλοιποι  υποψήφιοι είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο  κ . Βόσνος κλείνοντας είπε ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν σε επόμενη εκδήλωση μιας και λόγω ιώσεων και αγροτικών εργασιών δεν κατάφεραν να παραστούν στην εκδήλωση. 

Οι υποψήφιοι είναι:

1. Αλέξανδρος Δεδούσης -Οικονομολόγος, λογιστής 
 
2. Δημήτρης Ζαρακοβίτης - Ράδιολόγος /Ακτινολόγος ,υποψήφιος διαδακτωρ 

3. Γεώργιος Φαρφαράς - Κοινωνικός επιχειρηματίας

4. Δήμητρα Πλακα - Φιλόλογος 

5. Φωτεινή Στρέμπα -Κτηνοτρόφος, Γραμματέας κτηνοτροφικού συλλόγου Αρκαδίας 

6. Βασιλική Τσαντιλα - Καθηγήτρια μουσικής 

7. Γεώργιος Γκιτζιας - Επιχειρηματίας
8. Νίκος Σπηλιοπουλος - Ιδιωτικός υπάλληλος

9. Χρήστος Κουτσουρης - Επιχειρηματίας

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρουσίαση υποψηφίων και κοπή πίτας για τον Δημήτρη Βόσνο


11 Σχόλια

λαοθαλασσα ............................ μη γελατε ρε σεις ..................ξερετε τι ειναι να μαζεψει 400 ,αντε 500 ψηφους (που ειπε ο αλλος) ? καποιος θα τους κλαιει αυτους τους σταυρους

Εξαιρετικη ομάδα και με προσεκτικη επιλογη υποψηφιων. Βαζει δυνατη υποψηφιοτητα για την επομενη δημαρχια. Θα δουμε!

09:55 Όχι, πες μου τί στο διάολο πίνεις, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς, κάτι παίρνεις εσύ και σου έχει κάψει τον εγκέφαλο. Ο Βόσνος δυνατή υποψηφιότητα για την επόμενη δημαρχία. ΟΚ. Ναι. Τώρα θα μας πεις τί πίνεις ή θα σε παρακαλέσουμε πολύ ακόμα; Σταμάτα το ρε παιδί μου, αφού βλέπεις ότι σε χαλάει, γιατί το παίρνεις;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.