Μερίδιο ευθύνης και στους πολίτες για τις πλημμύρες επέρριψε ο δήμαρχος Τρίπολης (vid)

Μερίδιο ευθύνης και στους πολίτες για τις πλημμύρες επέρριψε ο δήμαρχος Τρίπολης (vid)

Φεβρουάριος 09, 2019 - 11:00
19 σχόλια

Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την έντονη βροχόπτωση και από τις πλημμύρες μίλησε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μία μέρα μετά τις καταστροφές, με αφορμή τις εκλογές και την παρουσία της παράταξής του σε αυτές.

«Δεν είναι καλή η κατάσταση στον δήμο Τρίπολης, είχαμε έντονα φαινόμενα παρατεταμένα, η φύση δείχνει ότι έχει υπερκαλυφθεί από νερά»

Από την 1η Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου το συνολικό ύψος της βροχή είναι 370 χιλιοστά είπε ο δήμαρχος, συγκρίνοντάς το με τα 700 χιλιοστά νερού που συνήθως σημειώνονται σε διάστημα 12 μηνών.

«Κάποιες περιοχές είναι άτυχες, όπως και το Ζευγολατιό που πλημμύρισε»

Υπάρχει μερίδιο ευθύνης για τις πλημμύρες και στους πολίτες μιας και δεν καθαρίζουν τα χαντάκια τους όπως έκαναν οι παλιοί, πρόσθεσε.

Τέλος, ο δήμαρχος ανέφερε ότι θα γίνει καταγραφή των ζημιών και ο δήμος θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τους πληγέντες.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής: Διεκδικούμε αποζημιώσεις για τους πλημμυροπαθείς


19 Σχόλια

Όταν καταλάβουν οι πολίτες το τι ακριβώς μερίδιο ευθυνης έχεις εσυ και Τοπικοί Τυφλοπόντικες δεν θα σε χωράει ο τόπος!!! Έρχεται η ώρα της αποκάλυψης για πολλά και στο Δήμο..... Άνοιξε το δικό σου χαντάκι πρώτα!!!

Ντροπη σου Παυλη.Ολα αυτα τα χρονια δεν εκανες τιποτα για την Τριπολη.Τωρα σου φταιει ο απλος κοσμος.Καλα τα λες.

Καλές και οι δηλώσεις αλλά και η ασχετοσύνη κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να διαχέεται ή να είναι εργαλείο πολιτικής. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο που βρίσκεται το Ζευγολατιό και σταματήστε της αηδίες http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=XeGfw9YejRk%3d&tabid=252&language=el-GR Επίσης παρακαλώ διαβάστε και το ΦΕΚ 2692 Β / 6.07.2018 Το θέμα ΚΥΡΙΟΙ είναι γιατί ο Δήμος και η Περιφέρεια δεν κάνουν κάτι παρά μόνο αποζημιώνουν φουκαράδες ;

Τίτο έτσι ακριβως ειναι με το ΦΕΚ. Και αυτοί πετάνε τις ευθύνες εδω και εκεί μια με τα χιλιοστά βροχότωσης, μια με τα χαντάκια, και μια με τους πολίτες. Και πριν απ αυτο το ΦΕΚ πάντοτε υπήρχαν προηγούμενα που ορίζουν ευθύνες και αρμοδιοτητες! Αλλά αυτοί θέλουν το κόσμο τυφλό και πελατάκια. Αποζημιώσεις δεν έχουν μοιράσει και αν εδωσαν κατι το κάνουν για να κλεισουν στοματα.. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ λοιπον ΤΩΡΑ να τριξουν κόκαλα. Υπάρχουν μηνυσεις απο τον Ιουνιο του 2016. Ψάξτε....!!!!

Πήγενε να τους βάλεις πρόστιμα για τα χαντάκια. Αλλά που να πας ρε κακομίρη οταν ξέρις οτι αυτοι που έχουν κλίσει τα χαντάκια ειναι ψηφοφόροι σου;

Παρεμπιπτόντως, είδε κανείς τον Παυλή να επισκέπτεται αυτές τις μέρες τα χωριά που πνίγηκαν στο νερό; Από περιέργεια ρωτάω, γιατί υποτίθεται ότι είναι δήμαρχος. Αλλά τί ρωτάω; Το είπα και μόνος μου. Υποτίθεται..Κάπως έτσι λοιπόν, υποτίθεται ότι θα τον ψηφίσουμε και υποτίθεται ότι θα ξαναβγεί δήμαρχος...

αφου δεν ντρέπεται που βγαινει να μιλησει κιολας,αλλα φταίνε και τα ΜΜΕ που ασχολουντε ακομα μαζι του.

Έχετε επισημάνει εγγράφως στους αρμόδιους τα προβλήματα και τώρα γκρινιάζετε γιατί δεν ανταποκρίθηκαν; Φροντίζουμε βασικά οι ίδιοι τις περιουσίες μας και δεν τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.

@20:22 Εσύ που ήσουν ξύπνιος (φωνάζει το πράγμα από μακριά ότι ψήφισες Παυλή & το συρφετό του) δεν μας δείχνεις και κάποια φωτογραφία του ή κάποια δήλωση που έκανε στα πλημμυρισμένα χωριά που πήγε; Φλαααααααααπ! Έρχεται σιγά-σιγά η φάπα!

17:21 Άντε από δω ρε καραγκιόζη μας τα έχετε ζαλίσει με τη Ρούλα και την Ασημίνα, λες και όλοι οι υπόλοιποι πίνουν νερό στο όνομά του και μόνο δύο άτομα γράφουν εναντίον του! Όσο πιο γρήγορα το χωνέψετε ότι δημαρχία ο τσεπάκιας δεν θα ξαναδεί μέχρι να πεθάνει, τόσο πιο λίγο θα τσούξει ο σβέρκος σας από τη σφαλιάρα..

Να μην είμαστε άδικοι, πολλοί υποστηρικτές του Δημάρχου θα έγραφαν εγκωμιαστικά σχόλια αν ήξεραν να γράφουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.