Παναρκαδικός - Παναργειακός: Ένα ντέρμπι με επιστροφές...

Παναρκαδικός - Παναργειακός: Ένα ντέρμπι με επιστροφές...

Φεβρουάριος 05, 2019 - 11:10
2 σχόλια

Σε ρυθμούς ντέρμπι πλέον βρίσκεται ο Παναρκαδικός ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (10/2, 15:00) με τον Παναργειακό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Τα παιχνίδια του Παναρκαδικού με τον Παναργειακό έχουν παραδοσιακά το ύφος και τον χαρακτήρα του ντέρμπι ενώ μεγάλες ήταν οι μάχες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στο παρελθόν με παιχνίδια που έχουν μείνει στην ιστορία και βέβαια στην μνήμη και το μυαλό όσων τα έζησαν από κοντά.

Το εφετινό γειτονικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων πέραν από το βαθμολογικό ενδιαφέρον και κίνητρο έχει ακόμα μία μεγάλη ιδιαιτερότητα καθώς αναμένεται να επιστρέψουν κόντρα στον Παναρκαδικό πέντε πρώην πράσινοι έχουν θητεύσει στο τριφύλλι τα προηγούμενα χρόνια.

Ο λόγος για τους Αρκάδες Δημήτρη Κυριακόπουλο, Γιώργο Καδά και Θοδωρή Μπούτα, για τον επί τρία χρόνια προπονητή του Παναρκαδικού Γιώργο Αντωνόπουλο, αλλά και τους Όμηρο Σερεγγέλα και Άλεξ Χότζιτς που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν με το τριφύλλι στο στήθος.

Ουσιαστικά για τους τρεις Αρκάδες τον Δημήτρη Κυριακόπουλο, τον Γιώργο Καδά και τον Θοδωρή Μπούτα αναμένεται να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία η πρώτη τους φορά κόντρα στην ομάδα στην ομάδα της πόλης τους που αγωνίζονταν για χρόνια, που φόρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού που πήραν αλλά και έδωσαν πολλά, που έζησαν χαρές και λύπες και αποτελούσαν την κολώνα της ομάδας στο ταξίδι της στις Εθνικές κατηγορίες τα τελευταία χρόνια και ταυτίστηκαν τόσο πολύ με το σύλλογο.

Οι τρεις Αρκάδες άσοι το περασμένο καλοκαίρι πήραν μια μεγάλη απόφαση να αφήσουν τον Παναρκαδικό και να πάνε στο Άργος ακολουθώντας ουσιαστικά τον Γιώργο Αντωνόπουλο αλλά και το πρότζεκτ γεμάτο προοπτικές και υψηλές απαιτήσεις που υπόσχονταν ο Παναργειακός.

Όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν σαφώς την δική τους αξία προσθέτουν μια ακόμα πινελιά στο ντέρμπι που έρχεται και σίγουρα θα προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των φιλάθλων και των δύο ομάδων και όλα δείχνουν ότι γήπεδο του Παναρκαδικού θα είναι κατάμεστο.

Ο Παναρκαδικός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη και ο Παναργειακός από την εντός έδρας ήττα από την Καλαμάτα με τα όσα ακολούθησαν μετά το παιχνίδι και τις έντονες διαμαρτυρίες στους διαιτητές.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.