Οι πρώτοι 11 υποψήφιοι του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο»

Οι πρώτοι 11 υποψήφιοι του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο»

Φεβρουάριος 05, 2019 - 10:54
59 σχόλια

Τους 11 πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο» παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Τζιούμης την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου οι οποίοι όπως αναφέρεται κατεβαίνουν για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές.

Παρουσιάζουμε σήμερα τους έντεκα (11) πρώτους  υποψήφιους του συνδυασμού μας “Τρίπολη Αύριο”.

Άξιοι συμπολίτες μας οι οποίοι κατεβαίνουν για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές.

Μαζί για την «Τρίπολη Αύριο».

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι' αυτήν... θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος.

Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, Δεν "χρωστάει" σε κανέναν, "χρωστάει" στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο περιβάλλον...

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου, που... τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα, την οπισθοδρόμηση, την ουσιαστική διάλυση Δομών (ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.), την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων... καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά, από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...

Ώρα για αλλαγή σελίδας, για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, συμπολίτη έντιμο και σοβαρό, επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο, αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας, ότι πρώτη προτεραιότητα είναι  η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

 

Γιαννακοπούλου Χριστιάνα

 

Είμαι η Γιαννακοπούλου Χριστιάννα, έχω  γεννηθεί στις 8/7/1961 στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Θηλέων και συνέχισα τις σπουδές μου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Νομική Σχολή).

Επέστρεψα το 1986 στην Τρίπολη και εργάστηκα στον τραπεζικό τομέα έως το 2013.

Εχω εργαστεί στην Τράπεζα Κρήτης, EUROBANK, και MARFIN EGNATIA BANK.

Γνωρίζω Αγγλικά (Proficiency) Γαλλικά και Ιταλικά.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπριτζ.

 

Δημήτριος Δουκουμόπουλος

 

Είμαι ο Δημήτριος Δουκουμόπουλος του Σπυρίδωνα και της Πολυτίμης.

Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Τρίπολης

Γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1970.

Φοίτησα στο Τμήμα Νομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εξασκώ το επάγγελμα του Δικηγόρου στην Τρίπολη από το έτος 2000 (έδρα Τρίπολη οδός Δαρειώτου αριθ.15).

Ανήκω στους συνεργαζόμενους Δικηγόρους της Alpha Bank για περισσότερα από 15 χρόνια.

Υπήρξα αθλητής του μπάσκετ και εν ενεργεία βετεράνος αθλητής αντισφαίρισης.

Από το έτος 2008 είμαι παντρεμένος με την Αικατερίνη Γεωργοπούλου (Ψυχίατρο - Διευθύντρια του Ψυχιατρικού

Τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης) και έχουμε αποκτήσει το έτος 2011 ένα κοριτσάκι, την Ηλέκτρα.

 

Τσαγκαρέλης Αντωνίος  

 

Είμαι ο Τσαγκαρέλης Αντωνίος  του Γεωργίου και της Παναγιώτας.

Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1979.

Είμαι παντρεμένος από το 2009 και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Λογιστών Αρκαδίας.

Από το  2007 ασκώ  το επάγγελμα του οικονομολόγου –λογιστή σε ατομική επιχείρηση.

 

Νίκη Δρούλια

 

Είμαι η Νίκη Δρούλια  του Ανδρέα και της Αθηνάς. Είμαι 42 ετών και κατάγομαι από το Νεοχώρι Γορτυνίας. Είμαι έγγαμη και έχω μια κόρη 14 ετών και τα τελευταία 18 χρόνια ζω στο Στενό Αρκαδίας. Είμαι απόφοιτη των Δημοσίων Ι.Ε.Κ Τρίπολης του τμήματος Νοσηλευτικής Χειρουργείου και τώρα εργάζομαι στην εταιρεία Κωτσόβολος Τρίπολης για 19 συναπτά έτη.

 

Χρήστος Τσάμης

 

Είμαι ο Χρήστος Τσάμης του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Δάρα Αρκαδίας από γονείς αγρότες.

Παρακολούθησα τις τάξεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Δάρα και αποφοίτησα από το Λύκειο Λεβιδίου

Κατατάχθηκα στον Ελληνικό Στρατό που υπηρέτησα ως αλεξιπτωτιστής.

Ασχολούμαι με την δεντροκαλλιέργεια και το εμπόριο φρούτων ως παραγωγός

Από το 2013 συμμετέχω στις οργανώσεις και τις διεκδικήσεις των αγροτών και από το 2016 έχω εκλεγεί Πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ». Επίσης  έχω επιλεγεί ως εκπρόσωπος παραγωγών πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Αρκαδίας.

Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

 

Ανδρέας Συρεγγέλας

 

Είμαι ο Aνδρέας Συρεγγέλας, γεννήθηκα το 1988 στην Τρίπολη Αρκαδίας είμαι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και παράλληλα ολοκληρώνω τις σπουδές μου στο διατμηματικό μεταπτυχιακό του Ε.Μ.Π. και Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «ΑthensMBA». Έχω ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία σε μελετητικά γραφεία και μεταποιητικές μονάδες της Τρίπολης. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι σε μεγάλη συμβουλευτική εταιρία με αντικείμενο την σύνταξη επενδυτικών προγραμμάτων με κύριο άξονα την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. Παράλληλα έχω αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Έχω συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια με αντικείμενο την αγροτική παραγωγή ανά την Ελλάδα και στην εκπαίδευση παραγωγών ως κύριος ομιλητής.

 

Αλέξανδρος Πασπάτης

 

Είμαι ο Πασπάτης Αλέξανδρος του Βασιλείου και της Αικατερίνης, είμαι 25 ετών και κατοικώ μόνιμα στην Τρίπολη. Είμαι πολιτικός μηχανικός απόφοιτος της Πολυτεχνική σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και συνεχίζω τις σπουδές μου σαν μεταπτυχιακός φοιτητής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα σαν μηχανικός πωλήσεων της εταιρείας Europa profil στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου ενώ στο παρελθόν εργάστηκα στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της ίδιας εταιρείας. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια.

 

Παναγιώτης Χλέπας

 

Είμαι ο  Παναγιώτης Χλέπας  του Σωτηρίου και της Σταματίνας,έχω γεννηθεί το 1978 στην Τρίπολη και έκτοτε κατοικώ μόνιμα στην πόλη μας.Είμαι παντρεμένος με την Αμαλία Χρυσανθοπούλου και μαζί  έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχα αγόρια πέντε και δυόμιση χρόνων.

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Μερκοβουνίου του Δήμου Τρίπολης.

 

Νικόλαος Σιακωτός

 

Είμαι ο Σιακωτός Νικόλαος και έχω γεννηθεί στη Σκοπή Μαντινείας. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη και έχουμε δύο παιδιά. Εργάζομαι στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης ως τεχνικός. Τα τελευταία χρόνια είμαι εκλεγμένος σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο με την Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ.

 

Αθανάσιος Κολιόπουλος

 

Είμαι ο Αθανάσιος Κολιόπουλος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αρτεμισιο Αρκαδίας, είμαι πτυχιούχος μηχανικός αυτοκινήτων και εξασκώ το επάγγελμα αυτό.  Κατοικώ στην Τρίπολη και είμαι παντρεμένος με την Μαρία Σιαμάνη και έχουμε ένα αγοράκι 16 μηνών, το όνομα αυτού Βασίλειος.

 

Θεοδώρα Σταθούλη

 

Είμαι η Θεοδώρα Σταθούλη, τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής Επιστήμης, Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Κόρη του Ιωάννη Σταθούλη και της Ελένης Κέζα, γεννήθηκα στις  3/05/1997 στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας. Τελείωσα στην Τρίπολη το 4ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο. Αποφοίτησα το 2015 και την ίδια χρονιά  εισήχθηκα στο τμήμα Φυσικής Επιστήμης, Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ. Το καλοκαίρι θα λάβω το πτυχίο μου και θα μετακομίσω στην Τρίπολη. Έχω γνώση της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας. Είμαι πιστοποιημένη δασκάλα παραδοσιακών χορών από το τμήμα ΣΕΦΑΑ  Α.Π.Θ. Πιστοποιημένη δασκάλα/ instructor aquaaerobic, aqua pilates. Πιστοποιημένη ναυαγοσώστρια πισίνας.

Είμαι ενεργό μέλος του Μορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αρτεμισίου. Είμαι μέλος παραδοσιακών χορών στον Δήμο Θεσσαλονίκης.  

 


59 Σχόλια

Όλα αυτά τα πανομοιότυπα σχόλια, δημοσιευμένα με διαφορά 2 λεπτών το ένα από το άλλο, απλά με ξεπερνούν...

Από τα σχόλια που διαβάζω διαπιστώνω για μιά ακόμη φορά ότι πάσχουμε από ΝΕΟΛΑΓΝΕΙΑ. Σας θυμίζω ότι αυτό μας οδήγησε και στον, πλήρη αυταπατών κυβιστήσεων, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. Εύχομαι ο Κώστας να με διαψεύσει.

@12:30 ναι είδαμε τι μας έκαναν και οι γέροι τα προηγούμενα χρόνια.

Όταν ανεβαίνει ένα άρθρο το διαβάζει ο κόσμος ένας-ένας να μας το εξηγήσεις Που δεν κατάλαβες και σε ξεπερνάει κιόλας

12:25 Φρόντισε λοιπόν να τα ξεπεράσεις κι εσύ, γιατί θα τα βλέπεις συνέχεια από δω και πέρα!

ΤΖΙΟΥΜΗΣ με ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ στο δεύτερο γύρο το θέμα είναι να τα βρουν και να γ______Ν ΟΛΑ τα κατακάθια του Δήμου μας μαζί

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΕΙΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

Χωρις να εχω κατι με τα παιδια αλλα δεν μπορουν να κανουν πολλα πραγματα σε θεμα σταυρου.Τον Κουρο βλεπω τον Στεφανο καιτ ους νεους που εβαλες τους εχεις απλα για να κλεισεις το ψηφοδελτιο.Δεν υπαρχει το μεγαλο ονο,α για να μπορεσεις να παρεις διαφορα απο τον Παυλη

Το ψηφοδελτιο ο Κοτσιανης το εχει φτιαξει?Πολυ Κακουρι ρε Κωστα εχεις βαλει μεσα.Δεν βγαινεις δευτερος στην Μαντινεια με τιποτα ακομα και το μισο Κακουρι να κατεβασεις .Λαθος κινησεις Κωστα

Μας ειχε φουσκωσει τα μυαλα με ονοματα με γιατρους και θα θα θα.Αναγκαστικη ανακοινωση για να μην εισαι αλλο πισω ειναι αυτη.Εαν ξεκινας με αυτους μετα απο τοσο σκεψη φανταζομαι τους επομενους

Κυριε ΤΖΙΟΥΜΗ νεα προσωπα λες εσυ τωρα ΑΛΛΑ δεν λες οτι εσυ απο το 1998 προσπαθεις να εισαι μεσα στα δημοτικα δρωμενα και τωρα δυο φορες αφου σε αφησε ο ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ το 2010 εξω απο επικεφαλης ,τωρα παλι ζητας να σε στειλουν δημαρχο ΕΥΓΕ γιατρε για το θράσσος σου .

Ο Τζιούμης έχει παρουσιάσει μακράν τους καλύτερους υποψήφιους έως τώρα. Είδαμε τι παρουσίασε ο Σμυρνιώτης,είδαμε κι ο Τσιαμούλος. Για τον Παυλή δεν συζητάμε αυτός δεν μπορεί να φτιάξει ψηφοδέλτιο.

Περιμένει να παρουσιάσει ο Σμυρνιώτης τον Τζίμη τον καθηγητή και τον Κώστα το δισκοπώλη (ανανέωση) και μετά θα παρουσιάσει τον Φάνη ο Τζιούμης

Το 2014 λέγατε ότι είχε όλο γιατρούς τώρα λέτε ότι δεν έχει, δεν σας πιάνουμε πουθενά. Μάλλον δεν μπορείτε να κρύψετε τον πανικό σας παπαγαλακια

@14.36 και ποιον θελεις να σου κατεβασει ρε φιλε ο Κολοκοτρώνης ξερεις εχει πεθανει χρονια,αντε νουμερα που δεν σου κανουν εντεκα νεα παιδια!!!!

Ούτε στο χωριό του δεν τον θέλουν τον Παυλή και πάνε με τον Τζιούμη. Καταλαβαίνετε τι θαπαθει στις εκλογές ο Μήτσιος. Πέμπτος θα έρθει

Αλήθεια ο Παυλής ποτέ θα ανακοινώσει τον Πάρη τον καραφλό για υποψήφιο ; Τζάμπα το παιδί παίρνει κάθε μέρα τόσα τηλέφωνα από τον δήμο και τα πληρώνουμε βέβαια τα κορόιδα εμείς οι δημότες ;

Γιατι ρε φιλε οι υποψηφιοι του Τζιουμη ειναι καλλητεροι απο του Σμυρνιωτη και απο του Τσιαμουλου? Εχουν τον Κ@@Ο πισω?Για αυτο θα φατε και παλι το κεφαλι σας εσεις του Τζιουμη.Εχετε παρει ολη σας την αλλαζωνια του γιατρου

Ο Σμυρνιωτης ανακοινωσε εναν που κανει για εντεκα η ο Τζιουμης ανακοινωσε εντεκα που κανουν για εναν του Σμυρνιωτη

16:50 Εσύ πρόσεξε μην κάψεις φλάντζα από τη δική σου χειρωνακτική εργολαβία. Απορώ πώς δεν έχεις τυφλωθεί ή κουφαθεί ακόμα. Φτάνει πια! Πόσο μ@λ@κα$ θες να γίνεις; Κι άλλο;

Το ψάρι απο το κεφάλι βρωμαει. Του Κωστάκη τιυ Τζιουμη τον Μάιο θα του φταινε οι υποψήφιοι οταν θα τον μαυρισουν. Οταν όμως ο Κωστάκης δεν λέει Καλημέρα σε άνθρωπο ποιός θα του φταιει???

Αφού δεν λέει καλημέρα πως έβγαινε πάντα πρώτος σε ψήφους σύμβουλος και πως είναι ουρές στο ιατρείο του ρε παπαγαλάκια; Ας μην λέει καλημέρα να μήν είναι απατεώνας θελουμε

21.18 Θα τους ανακοινώσεις όταν ανακοινώσει ο Σμυρνιώτης τον Ταλουμη τον Κοσκινά και τον μαικλ Τζακσον ρε

θα σας πω για τους 4 που ξερω Τσαγκαρελη - Σιακωτο - Χλεπα - Πασπατη ότι θα τρίβετε τα μάτια σας θα τα σπάσουν τα κοντέρ για πρωτοεμφανιζομενοι

Φίλε 20:54 εάν χρειάζεσαι δήμαρχο να σε χτυπά στην πλάτη χασκωγελοντας η δήμαρχο που ψάχνει να "σωθει" έχεις επιλογες

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.