Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό

Ιανουάριος 30, 2019 - 13:14
5 σχόλια

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
 
«Χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες. Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι  αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει. 
 
Δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει».

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

βαρυσήμαντη δήλωση του τιποτάκη προέδρου του μασονικού κόμματος που διαφωνεί με την προδοτική συμφωνία αλλά θα τη σεβαστεί

Κυριάκο,βάζεις ψηλά τον πήχη με δηλώσεις.Εστίασε σε πράξεις γιατί τα λόγια τα παίρνει ο αέρας οι πράξεις και τα έργα μένουν και γι'αυτά θα κριθείς.Φρόντισε να ανέβει το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου,το μπορείς;Αν το μπορείς προχώρα στην πράξη,δώσε το δικό σου στίγμα γιατί εσύ είσαι αρχηγός τώρα και ακόμα δεν έχει φανεί αυτό.Ο ηγέτης γεννιέται δεν γίνεται να το θυμάσαι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.