Κοπή πίτας και βράβευση Γιάννη Μπουντρούκα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (pics,vid)

Κοπή πίτας και βράβευση Γιάννη Μπουντρούκα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (pics,vid)

Ιανουάριος 30, 2019 - 20:42
8 σχόλια

Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας άνοιξαν οι εκδηλώσεις για το Επιμελητήριο Αρκαδίας το 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεών του.

Σε μία σεμνή τελετή την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, έκοψαν την πίτα και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά, αλλά και τίμησαν τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Μπουντρούκα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από την περιφέρεια και τον δήμο, παλιά μέλη του Επιμελητήριου και φυσικά το νυν διοικητικό συμβούλιο του φορέα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο απελθών Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο οποίος για 9 χρόνια είχε διατελέσει πρόεδρος του Επιμελητηρίου καθώς, όπως ανέφερε, αποφάσισε να παραιτηθεί για να μπει στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου ως υποψήφιος περιφερειάρχης.

Ο κ. Μπουντρούκας ήταν φανερά συγκινημένος και κατά την διάρκεια της ομιλίας του ευχαρίστησε όλους όσους ήταν μαζί του στα πρώτα του βήματα στο Επιμελητήριο, αλλά και όλους τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους του φορέα που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο νέος πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής μίλησε για τη νέα χρονιά που ξεκινά για το Επιμελητήριο, τονίζοντας ότι αυτό προσπαθεί να στηρίξει με κάθε μέσο τις επιχειρήσεις του νομού και να αναδείξει την Αρκαδία.

Ένας από τους βασικούς τομείς που θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα είναι η στήριξη και προβολή της νεανικής επιχειρηματικότητας, δήλωσε ο κ. Τρουπής.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Bράβευση Γιάννη Μπουντρούκα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας


8 Σχόλια

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ?

01:11 Εσύ μην ασχολείσαι. Γύρνα τώρα στα πιάτα σου και το σφουγγάρισμα γιατί θα έχει παντόφλα από τη γυναίκα σου

φτυστε τον να μην αβασκαθει,μπουντρουκα ειπαμε,οι εκλογες ειναι κοντα,θα φας ΜΑΥΡΟ που θα ειναι ολο δικο σου,γιατι οπως εχω γραψει και θα ξαναγραψω,ολα εδω πληρωνοντε,θα τα ξαναπουμε και καλυτερα το βραδυ των εκλογων

@09:12 Θα σε θερμοπαρακαλούσαμε όλοι να μην υλοποιήσεις την απειλή σου και ξαναγράψεις σχόλια εδώ μέσα, γιατί ήδη μ' αυτό που έγραψες, πόνεσαν τα ματάκια μας. Ήδη απ' όσο ξέρω, κάποιοι σκέφτονται να κινηθούν δικαστικά εναντίον σου με μηνύσεις για προσβολή, κακοποίηση και βιασμό της ελληνικής γραμματικής και γλώσσας. Γι' αυτό λοιπόν, ξέχνα τα σχόλια. Για το καλό το δικό σου και των ματιών μας το λέω..

Anonymous 9:12 Εσύ γρήγορα στο κλουβί σου πίθηκα! Τέλειωσε το διάλειμμα για μπανάνες! Μέσα γρήγορα γιατί κυκλοφορεί και ο μπόγιας και θα σε μαζέψει!

φανταστειτε τσουζει απο τωρα και εβαλε και εγραψαν ο μπουντρουκας,ερε τσουξιμο που εχει να πεσει το βραδυ των εκλογων,ολα εδω πληρωνονται ξαναλεω μπουντρουκα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.