Έκλεισε και το τελευταίο Πρακτορείο Εφημερίδων και Περιοδικού Τύπου στην Τρίπολη

Έκλεισε και το τελευταίο Πρακτορείο Εφημερίδων και Περιοδικού Τύπου στην Τρίπολη

Ιανουάριος 30, 2019 - 14:55
3 σχόλια

Μετά και το κλείσιμο του τελευταίου Πρακτορείου Εφημερίδων και Περιοδικού Τύπου, η πόλη μας, αποκόπηκε, απομονώθηκε, από τα θεματικά περιοδικά - Λογοτεχνικά έντυπα, Περιοδικά για το αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτες-την Ιστορία και πλήθος άλλων.

Ένα ακόμη κομμάτι της ενημέρωσης, ο Ξένος Τύπος, όπου ενδιαφέρει πολλούς συμπολίτες μας-που τον διένειμαν τα Πρακτορεία ευτυχώς συνεχίζει να διανέμεται από το βιβλιοπωλείο ΩΡΑ, Ουάσιγκτων 21, Τρίπολη.

Ας ελπίσουμε σύντομα να δημιουργηθεί ένα Κεντρικό Πρακτορείο Εφημερίδων και Περιοδικών. Ας μη ξεχνάμε ότι η έντυπη δημοσιογραφία γέννησε την ηλεκτρονική, και πως ακόμη και σήμερα η πρώτη έχει το δικό της κομμάτι στην πίτα της Ενημέρωσης.

Γ.  Δ.  Αναγνώστου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Το σήμα κατατεθέν της Τρίπολης ήταν το διάβασμα των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων κάθε ημέρα και ο σχολιασμός από τους Τριπολιτσιώτες κάθε ημέρα, ειδικά την Κυριακή μετά την εκκλησία ........... πολύ κρίμα κυρίες και κύριοι!

Πόλη που τα 4 περίπτερα της κεντρικής της πλατείας δεν διέθεταν εφημερίδες εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια, μοιραία θα έφτανε στη σημερινή της κατάντια.

Κρίμα.Μια πόλη χωρίς καμία ταυτότητα.Μια ένδειξη ακόμα κι αυτό.Μια όμως ακόμα πιο σημαντική οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά.Αμόρφωτοι ακαλλιέργητοι μόνο να φάνε ό,τι προλάβουν από το δημόσιο κουρβανά.Τι περιμένεις λοιπόν? Απομόνωση απομόνωση απομόνωση....Και μετά σου λέει φταις εσύ που τους βγάζεις, που τους ψηφίζεις...Ναι μεν αλλά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.