Η φωτογραφία - «φωτιά», οι ηχηρές παρουσίες, οι εκπλήξεις και οι ακτίνες Χ!

Η φωτογραφία - «φωτιά», οι ηχηρές παρουσίες, οι εκπλήξεις και οι ακτίνες Χ!

Ιανουάριος 28, 2019 - 12:45
6 σχόλια

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πίτες, φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα. Τόσες πίτες που ούτε εγώ ο αόρατος και πανταχού παρών δεν προλαβαίνω!

Η πίτα, όμως, που έκλεψε την παράσταση ήταν του Γιάννη Σμυρνιώτη. Ήταν μια γιορτή, και συγχρόνως μια πρόβα τζενεράλε για τη μάχη των Μαΐου.

Πολλές αναμενόμενες κομματικές παρουσίες από το «γαλάζιο» στρατόπεδο, κάποιες όμως έκλεψαν τα φώτα… Στην πρώτη σειρά βρέθηκαν η Εύη Τατούλη η οποία μάλιστα είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Νικήτα Κακαλαμάνη (δεν διαγράφονται σχέσεις εν μια νυκτί!), ο Τίμος Κατσίπος, ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, βάζοντας τέλος στα σενάρια και τις συνωμοσίες . Μιας και τον ανέφερα, να σας δώσω και μια είδηση: ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος για τις θέσεις του και δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στον περιφερειακό στίβο...

Πίσω από τις κάμερες και από τα φλας αρκετοί ήταν αυτοί που στις προηγούμενες εκλογές «ανήκαν» σε άλλες παρατάξεις  και τα ονόματά τους «παίζονται» στη  ρουλέτα…

Το κατάμεστο Πνευματικό έδωσε ώθηση για την επόμενη μέρα αλλά οι εκλογές έχουν αρκετό δρόμο και το ξέρουν όλοι πολύ καλά, μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις θα δούμε πολλά.

Στην άλλη πίτα έγινε του… ΣΥΡΙΖΑ το κάγκελο...  Στη Μάκρη βρέθηκαν  ο Υπουργός, δήμαρχοι (Παυλής και Παπαδόπουλος) που πλέον είναι ανοικτά με τους κυβερνώντες , υποψήφιοι που θέλουν βουλευτική έδρα στην Αρκαδία (Στάικος και Ρουσιάς), μόνο ο Δέδες και ο Μαντάς έλειπαν!

Μιας και ανέφερα τον Μαντά… Κυκλοφόρησε φωτογραφία-«φωτιά» στα social  που πλαισίωναν τον Νικήτα Κακλαμάνη οι Σκαντζός , Λυτρίβης (πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας), Λαμπρόπουλος και  ο Τάκης Μαντάς!

Δήμαρχέ μου, στο τέλος θα τα μπερδέψεις τόσο πολύ τα πράγματα που όχι γόρδιος δεσμός θα γίνει η κατάσταση, αλλά λαβύρινθος που δεν θα έχει έξοδο…

Ο Δημήτρης Βόσνος με μπέρδεψε λιγάκι: Ανεπίσημη παρουσίαση υποψηφίων, διάψευσή από τον έναν και παρουσίαση, επίσημη αυτή τη φορά, με ακτίνες Χ, κλέβοντας την παράσταση.


6 Σχόλια

ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΤΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ , ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΓΚΑΥΡΟΣ ......ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑ !

Τακης Μαντας ο ακουραστος εργατης του Δήμου μας. Μπράβο στη ΝΔ και στο Προεδρο της οννεδ που στηριζουν το Δήμαρχο που εχει ανεβασει το επιπεδο του Δημου!

Ολες οι πολιτικες δυναμεις στο πλευρο του Μαντα. Εκπληκτικος ο Δημαρχος. Μακαρι κ η Τριπολη μας να αποκτησει εναν αξιο Δημαρχο σαν τον Μαντα!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΑΝΤΑ - ΣΚΑΝΤΖΟΥ ......

casper, μόνο αυτό είδες αυτή την εβδομάδα από τον Μαντά; Τη φωτό με τη ΝΔ; Κάποια δημοσιεύματα βραβεύουν το Δήμο του για πολύ υψηλές επιδόσεις.. Αυτό δεν είναι είδηση; Νά λοιπόν γιατί τον στηρίζουν όλοι..

Πο! πο ! συμαχίες ! Πο ! πο! μοντέρνα πολιτική ! Κόπτονται για την προκοπή και πρόοδο της περιοχής ! Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να πετύχουν το σκοπό τους ! Θα κοιμηθείτε ήσυχα ; Τι λέτε ; Ή πρέπει να σας ζώνουν φίδια ; Για σκεφτείτε το !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.