Διαψεύδει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών τα περί μεταπήδησης του Γ. Παπανδρέου στο ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών τα περί μεταπήδησης του Γ. Παπανδρέου στο ΣΥΡΙΖΑ

Ιανουάριος 27, 2019 - 14:01
2 σχόλια

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά από μια περίοδο ηρεμίας περίπου δύο ετών, είμαστε και πάλι αντιμέτωποι με δημοσιεύματα που είτε βολεύονται με τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, «ταξιδιώτη», είτε τους εξυπηρετεί να τον εμφανίζουν μόνιμα μετανάστη, τώρα μάλιστα, αφού ο κ. Τσίπρας δήθεν θα τον προτείνει σε κάποια θεσμική θέση στην Ευρώπη.

Ενημερώνουμε όλους, ότι θα μείνουν με τα όνειρά τους.

Λυπούμαστε, που πολλοί θέλουν να διαπαιδαγωγούν το λαό, με την αντίληψη ότι η πολιτική δεν μπορεί παρά να είναι μια μόνιμη συναλλαγή αντί ενός αγώνα για αξίες, για το κοινό καλό και το εθνικό συμφέρον.

Λυπούμαστε, βεβαίως, και για το ότι, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα τους χαλάει τη σούπα των πολιτικών μαγειρείων της συντήρησης, του πελατειασμού και του παρακράτους, με την ενεργό παρουσία του.

Τι να πούμε.

Υπομονή και κουράγιο.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Και περιμένουμε να σωθεί ο τόπος , όταν οι ίδιοι άνθρωποι μέχρι να πεθάνουν γυρίζουν γύρω από την κρατική μηχανή . Όλοι το ίδιο είναι δεν αλλάζει τίποτα ! Ότι αλλαγή γίνει θα έρθει απέξω, για εξαγορά και γδύσιμο της πατρίδας !

Και μόνο ότι χρειάστηκε έκδοση επίσημης ανακοίνωσης για τέτοιο θέμα λέει πολλά για την προσωπικότητα του ανδρός, και του Ρέππα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.