«Ναι» στη Βόρεια Μακεδονία από 153 βουλευτές - Πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών

«Ναι» στη Βόρεια Μακεδονία από 153 βουλευτές - Πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών

Ιανουάριος 25, 2019 - 15:28
41 σχόλια

Ύστερα από μια συνεδρίαση 38,5 ωρών, τη μακρότερη ίσως σε διάρκεια συνεδρίαση ίσως στην ιστορία του κοινοβουλευτισμού στη χώρα μας, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της συζήτησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.

Σημειωτέον ότι δεν υπήρχαν απόντες. Στις 15:30 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα: 153 «ναι», 146 «όχι και ένα «παρών».

Η έκπληξη ήρθε από τον υφυπουργό Γεωργίας κ. Κόκκαλη, ο οποίος τελικώς ψήφισε «όχι», αν και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ επειδή δεν είχε συνταχθεί με τον Πάνο Καμμένο.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας δημιουργήθηκε ένταση, από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση και Κασιδιάρη, όταν ο πρώτος αντί για «όχι», φώναξε «ποτέ!» ενώ ακούστηκαν εκφράσεις για προδοσία. Ο πρόεδρος κ. Βούτσης ζήτησε από τον κ. Μπαρμπαρούση, ο οποίος εν τω μεταξύ είχε αποχωρήσει, να επιστρέψει στην αίθουσα, ώστε η ψήφος του να μετρηθεί ως έγκυρη, καθώς το «ποτέ» δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό ως ψήφος.

Ειδήσεις: 

41 Σχόλια

• 25 Ιανουαρίου 2015: Βουλευτικές Εκλογές • 25 Ιανουαρίου 2019: Ξεπούλημα της Μακεδονίας Η άβολη στιγμή που ο μέσος Έλληνας αντιλαμβάνεται ότι η ψήφος του έχει σημασία και αξία. Για έναν ΕΝΦΙΑ (που τελικά παρέμεινε) και τη μετονομασία της ΕΡΤ σε ΝΕΡΙΤ η γενιά μας θα στιγματιστεί αιώνια... Αγέννητοι κριτές θα μας δικάσουν.

@15:51 Την έχεις διαβάσει ρε βλ@μμένε τη συμφωνία να δεις τι λέει, άσχετε, που πεταγόσαστε και λέτε ό,τι π@π@ριά νά'ναι, για νά'χουμε να λέμε!

Φωτιά και τσεκούρι. Η μόνη λύση να απαλλαγόυμε από τη χολέρα της Αριστεράς.. 70 χρόνια πριονίζει την Ελλάδα. Άλλο διαβάζω και άλλο καταλαβαίνω @17:43

Οι πασόκοι που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους φραγκοφονιάδες της ΝΔ που για να γλυτώσουν τον ΕΝΦΙΑ πήγαν στον Καημένο φταίνε. Αλλά δεν έχουν συνείδηση να το νοιώσουν γι αυτό και μετακινούνται βάσει τσέπης. Ο Αλέκσης καλά έκανε. Οπως είναι γνωστό κακό δεν είναι να παρασύρεις αλλά να παρασύρεσαι.

Επεσαν πολλα λεφτα ,και όλοι αυτοί για να αυγατισουν την περιουσία τους πούλησαν και την πατριδα.Να είστε σίγουροι ότι πριν φύγουν θα πουλήσουν την Θράκη με το Αιγαιο.Τα κατάφεραν ΤΕΛΕΙΑ στις εντολές που πηραν.

Άχρηστε και τούβλο 17:43 .Η συμφωνία των Πρεσπων αναγνωρίζει Μακεδονική γλώσσα που δεν υπαρχει.Ειναι μια Βουλγαρική διάλεκτος σύμφωνα με την Βουλγαρική κυβερνηση και Βουλγάρους ιστορικους.Οσο για την(μακεδονική) εθνότητα που και αυτή αναγνωρίζει η συμφωνία ειναι Βουλγαροι-Αλβανοι-Ρομα .Αυτο και μονο φτάνει

Να δω τι θα λέει πλέον η ανύπαρκτη αντιπολίτευση της ΝΔ τώρα που το σκοπιανό τελείωσε...

Ο Τρωικός πόλεμος έγινε για μιά Ελένη κι εσύ καημένε Gortynie κλαίς που την πάτησες για ένα ΕΝΦΙΑ και μια ΝΕΡΙΤ.

Πως το έλεγαν κάποιοι προεκλογικά για τον καταληψία-σαλτιμπάγκο? Και τα μισά να κάνει απ’αυτα που λέει πάλι μια χαρά θα’ μαστε...λουστείτε τα τώρα...

Σοκαρισμενος ο Ελληνικος Λαος οτι κατι αγράμματοι τύποι με εμφυλιοπολεμικα συμπλέγματα έτοιμοι να πουλήσουν και την μάνα τους για τη μασα, αποδείχθηκαν αγράμματοι τύποι με εμφυλιοπολεμικα συμπλέγματα που πουλάν και την μάνα τους για τη μασα.

Μην έχετε αμφιβολία ότι η συριζοδημόσιοι υπαληλοσυνταξιούχοι θα έλεγαν τα αντίθετα αν τους έκοβε ένα 10% οι δε χριστιανοπατριώτες θα το γύριζαν με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ συν ολίγες απολύσεις κοπριτών.

Ήταν όμως ιδιαίτερα προσεκτικός (ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου). Χρησιμοποίησε τη ρήση του Κολοκοτρώνη, αν και μάλλον το βιβλίο του Αβέρωφ είχε στο μυαλό του, ασορτί με τις υλακές του για τη χολέρα της Αριστεράς. Ποια Αριστερά; Υπάρχει Αριστερά στην Ελλάδα; Έκανε κάτι αριστερό η κυβέρνηση Σύριζα; Τη βαφτίζουν Αριστερά για να ανακαλέσουν μνήμες εμφυλίου στους φοβικούς νοικοκυραίους του εκλογικού σώματος. Ο Σύριζα είναι αριστερός μόνο για προπαγανδιστικές ανάγκες. Δεν είναι ακροδεξιός σαν τον Αντωνάκη που γυαλίζει το μάτι του αλλά αριστερός δεν είναι. Κυβέρνηση και αριστερά δεν συμβαδίζουν.

@20:33 - Πραγματική Αριστερά δεν μπορεί να υπάρξει εξ ορισμού, δεν νοείται στη φύση.. Είναι man-made concept. Στην Ελλάδα μόνο (και σε καμμία άλλη χώρα του κόσμου), υπάρχει μια ειδική κατηγορία "ψυχωτικών" που αυτοονομάζονται Αριστεροί, προοδευτικοί, κουλτουριάριδες κ.λ.π., κατά κανόνα περιθωριακά εως παρασιτικά άτομα, χωρίς καμμία επίγνωση του "How the Earth is moving"... Αυτοί λοιπόν κυβερνάνε... Αυτούς εξέλεξε ο ανώριμος και αφελής λαός.

Την πάτησαν οι νοτιομακεδονες για μια θέση στη ΔΕΗ...ας προσεχαν. Σειρά του αιγαιου της πασοκομανας κρητης κοκ...και λοιπών επιδοτούμενων

Ο Τσίπρας είναι το 100% της Αριστεράς. Αυτή είναι η αριστερά διαχρονικά. Κωλοτούμπες και παρτάκιδες. Υπήρξαν και υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις αλλά η ουσία και η καρδιά της αριστεράς ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτοί που έδωσαν γλώσσα και έθνος Μακεδονία σε Σλάβους και Αλβανούς. Ο Τσίπρας που προσκύνησε της Μέρκελ χωρίς να ρίξει "τουφεκιά", ο Τσακελώτος, ο Δραγασάκης και όλοι οι υπόλοιποι. Θα συμμαχήσουν με τους πάντες, ακόμα και αν είναι ψεκασμένοι, αρκεί να έχουν εξουσία. Ψέματα για τα πάντα. Σε λίγους μήνες όμως θα βγουν όλα στην φόρα. Ακούσατε Πανούλη σήμερα; Χειραγώγηση δικαιοσύνης;;;

«Όταν οι εισαγγελείς παραιτούνται από τη Βιέννη και όταν οι κυρίες σύμβουλοί σας λένε στους δικαστές “άστο αυτό για παρακάτω”, τότε αυτό προσβάλλει και εσάς και εμάς. Περισσότερο όμως προσβάλλει τη δημοκρατία και τους πολίτες». Πανούλης απευθυνόμενος σε Αλέκση. Αυτά συμβαίνουν με αριστερή κυβέρνηση στην εξουσία. Η οικονομία κατά διαόλου. Μαυρογιαλούροι κωλοτούμπες. Μακεδονική γλώσσα και έθνος σε Σλάβους και Αλβανούς. Αδιανόητες κατηγορίες για χειραγώγηση της δικαιοσύνης στο ανώτερο επίπεδο, που μένει να διερευνηθούν αν το αποφασίσουν οι πολίτες και απαλλάξουν την χώρα από τους ολίγιστους.

Ο καταληψίας την δεύτερη φορά βγήκε πρωθυπουργος απο την αποχη μας.Τωρα τον Μάιο ας τρέξουμε όλοι να ψηφίσουμε για να μην πάρει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ,και στις ευρωεκλογές να ξεφτιλιστει.Ολα τα άλλα είναι να ειχαμε να λεγαμε

Τι γίνετε κυρίες και κύριοι; ΠΩΛΕΙΤΑΙ η Ελλάς? Πρώτα η Κύπρος, τώρα η Μακεδονία? Ποιος αγοράζει? Ποιος πουλάει?

Εκτός από την τροφή και το σεξ κάθε τι το ανθρώπινο "δεν νοείται στη φύση". Υπάρχουν όμως ο πολιτισμός και οι παρενέργειές του, υπάρχει π.χ. το πληκτρολόγιο με το οποίο γράφει ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου, επικεφαλής της συμμορίας των πέντε που είναι περισσότεροι, υπάρχει το Πανεπιστήμιο που έδωσε πτυχίο Νομικής στον Βορίδη, υπάρχει η δημοκρατία, τα συντάγματα με τους νόμους που απορρέουν απ’ αυτά, υπάρχει και ο καπιταλισμός, όλα αφύσικα με τη βοήθεια των οποίων φτάσαμε τα 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπων (από 3,5 το 1965), ευτυχώς με ημερομηνία λήξης. Υπομονή.

@16:48 - Κάνε υπομονή ορφανό του Στάλιν, σε 1.000 χρόνια κάποια εκδοχή του κομμουνισμού θα έρθει πάλι και θα ισοπεδωθούν κάποιοι άτυχοι στον πλανήτη προς τα κάτω. Πολλά είναι; Μέχρι τότε εσύ το "λογικό" ορφανό του Στάλιν θα υπομένεις τους "ψυχωτικούς" που πιστεύουν ότι ανάλογα την εργασία σου και την υπεραξία που παράγει, θα πληρώνονται. Περαστικά σου.

Παύλος είσαι, όχι παίξε γέλασε. Με ρούμπωσες αποκαλώντας με ορφανό του Στάλιν! Μπροστά σε τόσο ατράνταχτα επιχειρήματα μένω άφωνος.

Οι έγκριτοι αναλυτές εσωτερικών και διεθνών θεμάτων που σχολιάζουν τα πάντα, θα μπορούσαν να μας εξηγήσουν γιατί γίνεται της πουτ*#ας στη Βενεζουέλα; Ο Μαδούρο εκλέχτηκε κάτι μήνες πριν, ο τζιτζιφιόγκος το ίδιο, γιατί αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος, έστω και προσωρινός; Και γιατί η Μογκερίνι μιλώντας εξ ονόματος των 28, ζητάει εκλογές μέχρι την επόμενη Κυριακή; Από πού αντλεί αυτό το δικαίωμα;

Για να αποδυναμώσει την ρωσική επιρροή στην Βενεζουέλα αν ο εκλεκτός των Δυτικών πάρει την εξουσία στα χέρια του με το καλό ή με το άγριο.

@21:50 - Ο δικτάτορας Μαδούρο έχει οδηγήσει την χώρα του στον όλεθρο. Έχει φυλακίσει όποιον πολιτικό του αντίπαλο μπορεί, έκανε εκλογές βίας και νοθείας που ήταν κωμωδία. Οι πολίτες της Βενεζουέλας μεταναστεύουν κατά χιλιάδες σε όποια γειτονική χώρα μπορούν και το επίπεδο διαβίωσης στην χώρα έχει καταντήσει χειρότερα και από άθλιο. Αν δεν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί εκεί μόνο ένας λόγος υπάρχει. Έχεις τις γνωστές ιδεολογικές παρωπίδες της αριστεράς. Είσαι από αυτούς που πίστευαν ότι στις πάλαι ποτέ κομμουνιστικές χώρες ζούσαν τον επίγειο παράδεισο. Περαστικά.

@21:04 - Ορφανό κάνε υπομονή. Έχουν μείνει 1.000 χρόνια μείον 3 ώρες για την επόμενη επανάσταση. Τον έφαγες τον καπιταλισμό, τρέμει, καταρρέει.

Πάντως αυτός ο Παύλος είναι πονόψυχος, εύχεται συνέχεια περαστικά. Φχαριστούμε Παύλο, τι θα κάναμε χωρίς τις ευχές σου.

Συμμορίτες το 70% των ελλήνων "αρχηγέ"; Παντοδύναμα τα ΜΜΕ. Μόνο που η χειραγώγηση μέσω της προπαγάνδας είναι φτερό στον άνεμο, το 70% εύκολα γίνεται 7 ή 0,7%, μετά την καταστροφή βέβαια αλλά ας προσέχαμε.

Κάτι έλεγε ο Παύλος για "άτυχους" του πλανήτη που θα ισοπεδωθούν προς τα κάτω. Του αφιερώνω: «Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το χάσμα μεταξύ μισθού εργαζομένων και διευθύνοντων συμβούλων ήταν οκτώ φορές μεγαλύτερο σε σχέση με το 1980», γράφει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Sam Pizzigati, συγγραφέας του «The Case for an Maximum Wage». «Στις περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις, όπως τα McDonald’s, ο μέσος εργαζόμενος χρειάζεται να δουλέψει περίπου 3.000 χρόνια για να βγάλει όσα ένας διευθύνων σύμβουλος σε ένα χρόνο».

Μετά την κρίση του 08 καμια μεγαλη εταιρια δεν πληρώνει και ένας εργένης με μόνιμη δουλειά δυσκολα τα βγάζει περα.Οι νοσοκομειακές ασφάλειες ειναι ολες ιδιωτικές και δεν τα καλύπτουν ολα και αρκετός κόσμος δεν εχει.Μια απονεύρωση στο δοντι εχει 1500$,και το ασθενοφόρο σε χρεώνει 20$ το μίλι ,συν 650$ βασικη χρεωση.Αυτο είναι το Αμερικανικό όνειρο που δεν υπάρχει. Αφιερωμένο στον Παυλαρα που βλέπει λεφτα σε ολους αν γίνουν όλα ιδιωτικά με κουλη στο τιμονι.Και ενα τελευταίο οι μεγάλες εταιρίες δεν πληρώνουν ολους τους φορους γιατι εχουν βρει τρόπους με ταχα ζημιές και δωρεές ,να την γλιτωνουν

@ Γιώργο ( aka «Παύλο» «ALEXI$» «$ΦΥΡΙ ΚΑΛ€Ι ΔΡ€ΠΑΝΙ» «Fidel» «Λοχία» κλπ ευφάνταστα nick names ) η υπόθεση Μακεδονία έκλεισε καλώς ή κακώς. Κάνε το «διάλογο» με τον ευατό σου για ψυχοθεραπεία κι άσε εμάς στο σκοτάδι μας. Κράτα τα φώτα σου για σε΄να. Σου χρειάζονται εκεί στα ξένα. @ υπόλοιποι σχολιαστές: σας τρολλάρει εδώ και μήνες ένα και το αυτό άτομο... για να κάνει το αρρωστημένο παιχνίδι του...... αφήστε τον στην τραγική μοναξιά του και μη ρίχνετε νερό στο μύλο των άκρως επικίνδυνων και ανιστόρητων ιδεοληψιών του

Σε παρακαλώ ανώνυμε 16:04, ο Παύλος είναι πολυσχιδής προσωπικότητα, πολύπλευρη, μας εύχεται και περαστικά, όχι όπως ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου που μιλάει μόνο για φωτιά και τσεκούρι (κλώνος του Βορίδη;), ο Παύλος μάς πληροφορεί και για τη Βενεζουέλα (ο Μαδούρο είναι δικτάτορας και ο τζιτζιφιόγκος δημοκράτης), μη μας στερείς τη διασκέδαση.

Αυτοί είναι οι ακροδεξιοί του συλλαλητηρίου ρε αμερικανοτσολιάδες κομμουνιστοσυμμορίτες;

Τι να κάνουμε εμας του Τριπολιτσιωτες μας έφερε η τύχη στο Chicago, μακαρι να μας πηγαινε στην Ελβετια,εσυ που τα ξέρεις ολα που βρίσκεσαι;Μήπως διορισμένος από τα 20 σε κάποια δημοσια Υπηρεσία;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.