Βασιλακάκης ο εκλεκτός και η επιβεβαίωση του Arcadia Portal

Βασιλακάκης ο εκλεκτός και η επιβεβαίωση του Arcadia Portal

Ιανουάριος 24, 2019 - 10:21
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης αναζητά τον εκλεκτό που θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του με την αποχώρηση του για τον Άρη ο Μάρτιν Τόνσο με τον Θοδωρή Βασιλακάκη όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες να είναι ο εκλεκτός.

Στις 16 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη διαβάσατε πρώτοι από το ArcadiaPortal.gr το όνομα του Θοδωρή Βασιλακάκη (πατήστε ΕΔΩ) να αποτελεί τον κρυφό πόθο από την Ελληνική αγορά ενώ την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου με νέο μας άρθρο επανήλθαμε (πατήστε ΕΔΩ) τονίζοντας πως η υπόθεση του Έλληνα άσου απαιτεί υπομονή και ο Αστέρας είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση.

Ο Γιώργος Παράσχος ερωτηθείς στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος είπε πως η ομάδα του κινείται για Έλληνα μέσο φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Θοδωρή Βασιλακάκη.

Τα δεδομένα πλέον είναι συγκεκριμένα καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης ωστόσο απομένει αποδέσμευση του από τον Ατρόμητο με το ραντεβού με τους Περιστεριώτες να είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου.

Εφόσον όλα πάνε καλά και ο Βασιλακάκης μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο τότε θα μεταβεί στην Τρίπολη για να υπογράψει το νέο σου συμβόλαιο με τους κιτρινομπλέ και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην αρκαδική ομάδα.

Με ταχύτητα και εγκυρότητα σας μεταφέραμε όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση του Θοδωρή Βασιλακάκη από την πρώτη στιγμή και αναμένεται μέσα στις επόμνες ώρες να δούμε την τελική εξέλιξη του θέματος.

Μείνετε συντονισμένοι...

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

@11:22 όταν θα το τραβάμε έλα από κάτω με ανοιχτό το στόμα για να μην σου ξεφύγει σταγόνα αρχιτούβλο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.