Πρόταση μομφής εξετάζει η ΝΔ ως έσχατο ανάχωμα στη Συμφωνία των Πρεσπών

Πρόταση μομφής εξετάζει η ΝΔ ως έσχατο ανάχωμα στη Συμφωνία των Πρεσπών

Ιανουάριος 22, 2019 - 12:43
6 σχόλια

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση εξετάζει το ενδεχόμενο της πρότασης μομφής με σκοπό να βάλει τον τελευταίο σκόπελο στην επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Η ΝΔ μάλιστα καλεί τον κάθε βουλευτή να αναλάβει την ιστορική του ευθύνη σε ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα για τη χώρα. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως ανεξάρτητα από το αν περάσει ή απορριφθεί από τη Βουλή, το κόμμα της ΝΔ θα έχει ενισχύσει το κύρος του δείχνοντας στον λαό πως εμμένει σταθερό στις απόψεις του και κάνει τα πάντα για να αποτρέψει αυτή τη Συμφωνία την οποία το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών όπως και η ίδια η ΝΔ θεωρούν επιζήμια.


6 Σχόλια

Ο Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει τη μομφή κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία των Πρεσπών. Μα αυτά που έλεγε η Σπυράκη για το πιο στημένο διαζύγιο Σύριζα - ΑΝΕΛ ήταν μούφα;

Γιατι η ΝΔ συνεταχθη με τον ΣΥΡΙΖΑ κατα της Χρυσης Αυγης οταν αυτη κατεθεσε τεκμηριωμενη μελετη για την αντισυνταγματικοτητα της συμφωνιας των Πρεσπων;Οταν κηδευαν τον Aldo Moro ο Μεγαλος Giorgio Almirante ειπε '' Τον κηδευουν αυτοι που Τον σκοτωσαν''! Nτροπη ! ''Ελληνικη Αυγη για την Πελοποννησο'' Δ.Α.Δολτσινιαδης

@ 17:28 Αυτός που σας έκλεισε στη μπουζού σας πόνεσε και με την απάντηση για ναζί - Βουλγαρία - Μακεδονία.

Το Μοναστηράκι είναι γεμάτο παλιά βιβλία και σχολικά. Πηγαίνετε να δείτε τι γράφουν τα βιβλία ιστορίας ή γεωγραφίας του 60 και 70 για τη σύσταση της τότε Γιουγκοσλαβίας, του μεγαλύτερου κράτους των Βαλκανίων. Όλος ο μορφωμένος κόσμος γνωρίζει τη Μακεδονία, μόνο εμείς τη λέμε ΠΓΔΜ. Μας οδηγούν σε εμφύλιο, τα ΜΜΕ και η αντιπολίτευση, με αποκλειστικό στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα.

Δεν ευθύνονται τα αυτοκίνητα για τα ατυχήματα αλλά οι οδηγοί. Ποιοι είναι οι οδηγοί στο μακεδονικό ζήτημα; Τα κόμματα και τα ΜΜΕ.

Δείτε πως πετάγονται κάτι ορφανά του Στάλιν κομμουνι$τάκια για να ρίξουν το δηλητήριο τους στην Ελλάδα σαν καλοί συνεργάτες των αμερικανών. Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα Μερκελόπουλε να πας να μείνεις εκεί στην Βαρδαρία όπως έκαναν τα συντρόφια σου οι εαμοβούλγαροι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.