Μια τρελή, τρελή πρόκριση... Αστέρας - ΑΕΛ 5-3

Μια τρελή, τρελή πρόκριση... Αστέρας - ΑΕΛ 5-3

Ιανουάριος 23, 2019 - 19:14
11 σχόλια

Σε ένα παιχνίδι που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τα εύκολα - δύσκολα αλλά τελικά με Αγγλικό σκορ και πολύ σασπένς κέρδισε με 5-3 (!) την ΑΕΛ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου Ελλάδος.

Απίστευτα πράγματα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με την αρκαδική ομάδα να προηγείται με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο την ΑΕΛ να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 75' και τελικά να βρίσκει τα δύο τέρματα που χρειάζοντα στο 78' και στο 85' και να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Καλτσά που έγινε δύο φορές δημιουργός και μία σκόρερ και ήταν ο πιο καθοριστικός παίχτης του γηπέδου για να μπορέσει ο Αστέρας Τρίπολης να πάρει μετά από ένα εντελώς "τρελό" παιχνίδι το το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αυτογκόλ του Ζίζιτς στο 7', Ορτέγκα στο 40' , Βαλιέντε στο 58',  Καλτσάς στο 78' και Φερνάντεθ στο 85 οι σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου με τον Ακόστα στο 52, τον Ζικάβκα στο 60' και τον Ζίζιτς στο 75' να είναι οι σκόρερ της ΑΕΛ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7ο λεπτό μετά από σέντρα του Καλτσά από τα δεξιά ο Ζίζιτς στην άμυνα πάνω στον Μανιά έστειλε με την πλάτη άθελα του την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το γρήγορο γκολ ανέβασε την ψυχολογία των κιτρινομπλέ με τον Μανιά 18' να αναγκάζει τον Κρίστινσον να διώξει σε κόρνερ και τον Φερναντεθ στο 22' να βγαίνει απέναντι από τον κίπερ της ΑΕΛ αλλά αυτός να τον σταματά.  Στο 39' το ανέβασμα του Κώτσιρα και το σουτ έφερε το κόρνερ με τον Καλτσά στην εκτέλεση να γίνεται ξανά δημιουργός καθώς ο Άνχελ Ορτέγκα με κεφαλιά που πρώτα βρήκε στο δοκάρι έκανε το 2-0 και έδωσε ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στην ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΛ να μπαίνει πιο επιθετικά καθώς το διαμορφωμένο σκορ του πρώτου ημιχρόνου την ανάγκασε να πάρει περισσότερα ρίσκο. Στο 52' ο Ακόστα πέτυχε γκολ βάζοντας ξανά την ομάδα του στο κόλπο με τον Βαλιέντε όμως στο 58΄μετά από κόρνερ να κάνει το 3-1. Η χαρά του γκολ δεν κράτησε πολύ για την αρκαδική ομάδα καθώς ο Σικάβκα δύο λεπτά αργότερα έκανε το 3-2 σκορ παράτασης σε εκείνο το σημείο σε ένα απίστευτο δεκαπεντάλεπτο. Στο 71' το διαγώνιο σουτ του Κώτισρα πέρασε άουτ ενώ κάτι ανάλογο έγινε στο επόμενο λεπτό με τον Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή αυτή την φορά. Στο 75' ο Ζίζιτς με απευθείας φάουλ από 25 μέτρα και αφού πρώτα βρήκε κόντρα η μπάλα πήγε στα δίχτυα για το 3-3 δίνοντας σκορ πρόκρισης στην ομάδα του. Στο 78' ο Καλτσάς με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 4-3 βάζοντας και πάλι τον Αστέρα στο παιχνίδι της πρόκρισης ψάχνοντας ένα ακόμα γκολ στα τελευταία λεπτά.  Κι 'όμως έγινε και αυτό... Στο 85' ο Καλτσάς έγινε και πάλι δημιουργός σέντραρε από τα δεξιά και ο Φερνάντεθ από τα αριστερά με τρομερή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-3 δίνοντας το σκορ πρόκρισης και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος στον Αστέρα Τρίπολης σε ένα απίστευτο παιχνίδι. 

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος (79' Δουβίκας), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (55’ Βλάχος), Φερνάντεθ (87' Μπελόκ), Καλτσάς, Μανιάς

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι (64’ Ζίβκοβιτς), Σικάφκα, Καρανίκας, Ακόστα (79' Γκόλιας), Σετσέροβιτς (46’ Νούνιτς), Γκοίκοβιτς, Ζίζιτς, Φατιόν

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Πρώτα λέγαμε ότι δεν υπήρχε επίθεση στην ομάδα , τώρα αρχίσαμε να ανησυχούμε και για την άμυνα ! Δεν γίνεται να προηγείσαι με 2-0 και 3-1 στην έδρα σου και στη συνέχεια να ισοφαρίζεσαι !!! Κάτι δεν πάει καλά κ. Παράσχο ....

ΜΕ ΤΕΤΟΙA ΠAΙΧΝΙΔAΚΙA ΠΟΎ ΜAΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΎΝ ΝA ΔΟΎΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘA ΜΕΙΝΟΎΝ ΜΕ AΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚAΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΎAΛΟ ΚAΤAΛAΒAΙΝΕΙ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΤΣΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΣΚΑΛΙΑ ΠΑΝΩ

Έλεος με την γκρίνια ρε μάγκες μετά από πρόκριση κιόλας επί ενός καλού αντιπάλου,Η ομάδα έχει τα θέματα της φέτος άλλα έχει και πολύ γκίνια,3 σουτ στην εστία και τα 3 γκολ! (το ένα με τρελή κόντρα)σήμερα

Εκείνο το μανιακό δεν το δίνετε στον Παναρκαδικό μέχρι το καλοκαίρι μπας και σκοράρει και βρει αυτοπεποίθηση;

20:04 ευτυχώς που έχεις εσυ μυαλό μάλλον στη ΝΑΣΑ θα δουλεύεις ξουραφι είσαι πολύ μπροστά Ελληναρα μου οι γονείς σου θα καμαρώνουν που σε έχουν. Πες όμως και σε μας τους άμυαλους μη μας πιάνουν κοροϊδο έγινε κάτι σε βάρος μας που προκρίθηκε ο Αστέρας χάσαμε κάτι εμείς που τον υποστηρίζουμε μήπως λείπει κάτι από το σπίτι μας τι έγινε σαΐνι μου πες .

Γενικά μπράβο στην ομάδα μας για αυτή την επική πρόκριση.. Αγγλικό ματς είδαμε χθες όσοι ήμασταν στο γήπεδο! Με μια καλή κλήρωση και πάμε για τετράδα στο κύπελλο. Κάντε μεταγραφές επιτέλους. Η ομάδα φωνάζει ότι θέλει ενίσχυση..

Για πες μας ρε παντογνώστη 20:04 να μάθουμε και εμείς που δεν έχουμε μυαλό τι εννοείς? Τις στραβής ψ...της φταίνε οι τρίχες λέει μια παροιμία. Χάνουμε το στήνουν...κερδίζουμε το στήνουν, κερδίζουμε με πολλά γκολ το στήνουν οβερ. ΕΛΕΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.