Το αμυντικό σήμα κινδύνου του Αστέρα

Το αμυντικό σήμα κινδύνου του Αστέρα

Ιανουάριος 21, 2019 - 11:14
2 σχόλια

Το 2019 δεν έχει ξεκινήσει καλά αγωνιστικά για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και σε ένα για το κύπελλο Ελλάδος έχει δεχθεί ισάριθμες ήττες παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα στην αμυντική του συνοχή.

Είναι ενδεικτικό πως σε τρία παιχνίδια η αρκαδική ομάδα δέχεται τρία γκολ έχοντας σκοράρει μόλις δύο (αλλά καθοριστικά) στον αγώνα της Λάρισας για το κύπελλο γεγονός που φανερώνει το πρόβλημα που υπάρχει.

Σαφέστατα οι αναμετρήσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν τις δικές τους δυσκολίες με τον Αστέρα Τρίπολης πάντως να χάνει και στα δύο παιχνίδια με το ίδιο σκορ από τους δικεφάλους σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Απέναντι στην ΑΕΚ οι κιτρινομπλέ ουσιαστικά βγήκαν Nok-Out πολύ νωρίς αφού σε διάστημα δύο λεπτών (9' και 11') δέχθηκαν δύο γκολ με το τρίτο στο 20' λεπτό να κάνει την συνέχεια τυπική διαδικασία αναφορικά με το αποτέλεσμα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δέχθηκε τα δύο πρώτα γκολ από εκτέλεση κόρνερ γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά την εφετινή χρονιά και αυτό έγινε δις στο ΟΑΚΑ.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο Αστέρας Τρίπολης θα πρέπει να βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του και δη να περιορίσει τα αμυντικά του λάθη αρχής γενομένης από την ρεβάνς με την ΑΕΛ στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Τετάρτη (23/1, 17:15) με στόχο την πρόκριση.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

τωρα ερχεται ο ΘΡΥΛΟΣ ,ξεχαστε τον αγωνα αυτο,απο το επομενο παιχνιδι μπορειτε να κανετε ονειρα

Επίθεση δεν έχουμε, άμυνα δεν έχουμε, ομάδα που θέλουμε δεν έχουμε , τότε τί κάνουμε ρε παίδες της Διοίκησης ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.