Παλλαϊκή συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία (pics,vid)

Παλλαϊκή συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία (pics,vid)

Ιανουάριος 20, 2019 - 17:59
10 σχόλια

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου -σύμφωνα με τους διοργανωτές και περίπου 100.000 σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ- είπαν «όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών. Περίπου 3.000 λεωφορεία από ολόκληρη τη χώρα από νωρίς το πρωί κατέφθασαν στην πρωτεύουσα, προκειμένου οι πολίτες να διατρανώσουν την πεποίθησή τους ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Arcadia Portal, προτού ξεσπάσουν τα επεισόδια, αποτυπώνεται το πλήθος που συνέρρευσε στην Αθήνα, κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, οι διαδηλωτές έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, που ακούστηκε από τα μεγάφωνα, ενώ πολλοί ομιλητές πήραν θέση στο βήμα και απευθύνθηκαν στον κόσμο.

Φωτογραφίες:  EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, EUROKINISSI// ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ, EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

Video: 

Arcadiaportal.gr - Συλλαλητήριο για την Μακεδονία 20/1/2019


10 Σχόλια

Τι εκατοντάδες χιλιάδες, δύο εκατομμύρια Έλληνες συμμετείχαν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών (σύμφωνα με τους διοργανωτές). Πάνω από ένα εκατομμύριο εννιακόσιες χιλιάδες υπολογίζεται μόνο ο Σαμαράς, οι υπόλοιποι ήταν οι εκατό χιλιάδες που αναφέρει η ΕΛΑΣ (θυμάμαι τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Σαμαρά στην κάτω πλατεία του Συντάγματος το 2015, που διέψευσαν κάτι συριζαίοι με τα βίντεο που τράβηξαν από τις ταράτσες των γύρω πολυκατοικιών.)

Η ΝΔ θα μεινει με τον Κατσιφα και τον Κωστα Βλαση.Ντροπη και αισχος. Ο καλασνικοφορος και ο μαρτυρας των ψεκασμενων ακροδεξιων φασιστων να υιοθετειται αβροσοις ποσι απο τη φιλελευθερη δημοκρατικη παραταξη.

Η ΝΔ θα μεινει με τον Κατσιφα και τον Κωστα Βλαση.Ντροπη και αισχος. Ο καλασνικοφορος και ο μαρτυρας των ψεκασμενων ακροδεξιων φασιστων να υιοθετειται αβροσοις ποσι απο τη φιλελευθερη δημοκρατικη παραταξη.

@Ark αμερικανοτσολιάδε$ αριστεροί από κάτι τέτοιες εκδηλώσεις καταλαβαίνετε τι φούμο θα φάτε στις εκλογές.

21:09 "Αβρόσοις ποσί";;; Αφού δεν το ξέρεις βρε αρχιτούβλο, τί την πετάς τη ρουκέτα; Τουλάχιστον δεν το γκουγκλάρεις να δεις πώς γράφεται για να μην ξεφτιλίζεσαι, αγράμματε ξερόλα;

Αβροσοις ποσι ο ενας, αβροχοις ποσι ο αλλος,το υπονοει γιατι δεν το ξερει,ο Κατσιφας με τον Κωστα Βλαση θα μεινουν στην Νδ του Ορμπαν.

Η προγιαγιά του Σαμαρά Πηνελόπη Δέλτα έλεγε ότι οι κάτοικοι της Μακεδονίας μίλαγαν την μακεδονίτικη γλώσσα και είχαν μακεδονική εθνική συνείδηση.

@Αρκ αμερικανοτσολιάδε$ $υριζαίοι ψεκασμένοι ήταν οι εταίροι σας στην εξουσία ΑΝΕΛΙΤΕΣ που μίλαγαν για chemtrails. Τα ξέχασες τα ρεζιλίκια τους;

23:19 Εδώ κυκλοφορείς εσύ ελεύθερος ρε ρεζίλη, που έχεις το θράσος να μιλάς κιόλας. Τράβα γλύψε το κοκαλάκι σου τώρα σαν καλό σκυλάκι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.