Τζιούμης: Όχι στην συμφωνία των Πρεσπών

Τζιούμης: Όχι στην συμφωνία των Πρεσπών

Ιανουάριος 19, 2019 - 22:47
8 σχόλια

Η ιστορική Τρίπολη,με την τεράστια προσφορά σε όλους τους Εθνικούς Αγώνες και τον μεγάλο αριθμό Μακεδονομάχων και πεσόντων στο Μακεδονικό Αγώνα δεν μπορεί να απουσιάζει από τη σημερινή κρίσιμη, για τα εθνικά μας συμφέροντα,συγκυρία. Μακριά από εθνικισμούς και διχαστικές λογικές, θέλω να επισημάνω κρίσιμα αμφιλεγόμενα σημεία της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως η-με τον τρόπο που έγινε...-απομάκρυνση του αρχιτέκτονα αυτής υπουργού Εξωτερικών και το θέμα της γλώσσας και της εθνικότητας. Η γνώση της μακραίωνης ιστορικής πραγματικότητας,η υπεράσπιση των μακροχρόνιων συμφερόντων της χώρας μας αλλά και ο κίνδυνος διχασμού του λαού μας ,δεν μου επιτρέπουν να συμφωνήσω με την λύση που προωθείται στη διαφορά μας με τους γείτονες των Σκοπίων. Τάσσομαι με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας που λέει ΟΧΙ.


8 Σχόλια

Αυτό τώρα μας το λέτε γιατί "μυριστήκατε" ότι φαντάζει εύηχο στα αυτιά των δυνητικών σας ψηφοφόρων ή για να το ακούσει ο Βουλευτής και να χαρεί για την επιλογή του να είστε μια από τις βάρκες που πατάει;

Ευτυχώς που μας το είπε έγκαιρα για να μην κάνουμε το λάθος να τον ψηφίσουμε!

Μπράβο Κώστα ξεκάθαρη θέση, ξύπνησε και ο Σμυρνιώτης μετά και έκανε κι αυτός δήλωση.

Βρε στούρνε ο Σμυρνιώτης τα έλεγε από τον Ιούνιο όταν κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης για τις Πρέσπες και τότε όλοι σφύριζαν αδιάφορα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.