Τατούλης: Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία του έργου ΣΔΙΤ στην Πελοπόννησο (vid)

Τατούλης: Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία του έργου ΣΔΙΤ στην Πελοπόννησο (vid)

Ιανουάριος 19, 2019 - 10:30
1 σχόλια

«Το έργο προχωρεί κανονικά»

Στο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

Το μεγάλο σχέδιό μας για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων βρίσκεται στη διαδικασία επίλυσης κάποιων ζητημάτων και έχει μπει σε δρόμο που κανείς δεν μπορεί να του αλλάξει την πορεία

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν οι εθνικές εκλογές θα επηρεάσουν το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, ο περιφερειάρχης τόνισε ότι οι εκλογές δεν θα επηρεάσουν καθόλου την εξέλιξή του.

Δεν υπάρχουν χαντάκια και ρέματα που να μην έχουν απορρίμματα στην Πελοποννήσου, τόνισε ο κ. Τατούλης, σημειώνοντας ότι έτσι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη.

Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουμε μια χαρτογράφηση με τους χώρους που έχουν απορρίμματα και στη συνέχεια θα κάνουμε δραστικές επεμβάσεις καθαρισμού αυτών των σημείων

Θα ανατρέψουμε την κατάσταση με τα απορρίμματα σε όλα τα επίπεδα, είπε κλείνοντας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τατούλης: Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία του έργου ΣΔΙΤ στην Πελοπόννησο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.