Αθώοι οι Μπάκος και Μποροβήλος για το Koriopolis

Αθώοι οι Μπάκος και Μποροβήλος για το Koriopolis

Ιανουάριος 18, 2019 - 12:37
14 σχόλια

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την αθώωση των Μπέου, Μπάκου, Μποροβήλου, Κομπότη κι όσους κατηγορούνταν για παθητική ή ενεργητική δωροδοκία!

Ύστερα από ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε έξι μήνες, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την Παρασκευή (18/1) την αθώωση των κατηγορούνταν για παθητική ή ενεργητική δωροδοκία!
Χαρακτηριστικά, «καθαροί» για την υπόθεση «Koriopolis» είναι οι Κομπότης, Μπέος, Μπάκος, Μποροβήλος ενώ ένοχος είναι ο Γιώργος Τσακογιάννης, για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος και νομιμοποίηση εσόδων. Η συνεδρίαση ξεκίνησε γύρω στις 11.25 και σε λιγότερο από 10 λεπτά είχε ανακοινωθεί η απόφαση.

Απαλλακτική πρόταση λόγω αμφιβολιών υπήρχε εξ αρχής για τον πρώην πρόεδρο της Ηλιούπολης Νίκο Χάλκο.

Συνολικά, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή 12 ατόμων με τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η εισαγγελέας της έδρας, Ευδοκία Πούλου, είχε προτείνει την ενοχή των 25 από τους 26 εναπομείναντες κατηγορούμενους που είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, αφού οι υπόλοιποι που αντιμετώπισαν την κατηγορία μόνο για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα έχουν απαλλαχθεί. Ωστόσο, αυτό δεν πέρασε.

(ΠΗΓΗ: gazzetta.gr)


14 Σχόλια

Παραγκολογε που είσαι ρε μεγάλε μας τα είχες πρήξει τόσα χρόνια με το κοριόπολις που κρυφτηκες τώρα δεν τα άκουσες τα νέα!!!

Όχι 3town paper αθωώθηκαν λόγω ανυπαρξίας κατηγοριών και στοιχείων που θα αποδείκνυαν ότι έκαναν κάτι παράνομο Δεν γίνεται να καταδικάζονται για δωροδοκία σε παιχνίδι που έχασε ο Αστέρας η που άλλοι μιλούσαν στα τηλέφωνα και έλεγαν γι αυτούς διάφορα.

Οταν βλέπεις να σκοτώνουν περιμένεις τα δικαστήρια μετά από χρόνια για να πεις δολοφόνους αυτούς που είδες;

Γιατί πήγαμε σε ξένους διαιτητές και ήρθαν πολλά στη θέση τους; Φανταστείτε ξένους δικαστές!

Πες μας παραγκολογε τι είδες εσυ που δεν είδαμε εμείς οι αδαείς να μαθαίνουμε. Τα δικαστήρια όμως εσυ τα περίμενες τόσα χρόνια έμπαινες εδώ και σχολιάζεις για το κοριοπολις εγώ στα έλεγα για την αλεπού θυμασαιιιι Δεν σου έγινε το χατήρι δυστυχώς περίμενε τα επόμενα 10 χρόνια μπορεί που ξέρεις!!!

Είδατε γιατί ακόμα και οι επ'αυτοφόρω συλληφθέντες κατηγορούμενοι δηλώνουν: "έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη"

Έλαμψε η αλήθεια για Μπακο Μποροβηλο και η ομαδάρα προχωράει για νέες σελίδες δόξας ,οι ρουφιάνοι τώρα ησυχία μέχρι να χάσει η ομάδα και να βγάλουν τη χολή τους να ικανοποιηθούν λίγο !

η διοικηση και η ομαδα καθαρισε με το κοριοπολις και αυτο μονο καλο κανει στην ομαδα ,απο την αλλη ολοι γνωριζουμε πως τοσα χρονια οποιος και να εκανε ,οτι και να εκανε, ποτε δεν ειχε τιμωρηθει,ελλαδα η χωρα της ανομιας και ατιμωρησιας ,κριμα και αδικο θα ηταν να ειχαν τιμωρηθει οι ανθρωποι της ομαδας και η ομαδα ,και οι αλλοι να ειχαν αθωωθοι,αυτα τα λιγα για να λεμε αληθειες και να κοιταζομαστε στα ματια

Παναρκαδικάρα για πάντα! Ας ετοιμασθούν αύριο για 5αρα στο Ο.Α.Κ.Α. οι αθωωμένοι ... διοικούντες του Αστέρα! Γιατί εκεί τους ξέρουν και τους έχουν το κοκό έτοιμο ...

Κατόπιν τούτου ας κυκλοφορήσει η ομάδα μίνι διαρκείας για τον β γύρο για τον κόσμο που εμπόδιζε το ηθικό μέρος να στηρίξει την ομάδα. Λογικά θα παρατηρηθεί αύξηση της προσέλευσης αφού προέκυψε η καθαρότητα από το πλυντήριο (διαγράφεται μία λέξη) δικαστήριο.

Rapper όχι paper. Δεύτερη απορία: Γιατί τότε καταδικάστηκαν σε όλους τους βαθμούς δικαστηρίων εκτός από τον τελικό βαθμό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.