Τζιούμης: Θα βάλουμε σε προτεραιότητα τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών (vid)

Τζιούμης: Θα βάλουμε σε προτεραιότητα τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών (vid)

Ιανουάριος 18, 2019 - 19:14
12 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Παρασκευή (18/01) ο κ.Κώστας Τζιούμης, όπου και σχολίασε τα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση αναφορικά με τον προυπολογισμό του Δήμου Τρίπολης, αλλά και το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων…

Ο κ.Τζιούμης άσκησε κριτική στην Δημοτική Αρχή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών, με τον ίδιο να δηλώνει πως αν οι πολίτες τον τιμήσουν με την ψηφο τους, θα θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα αυτά τα θέματα. Στη συνέχεια έκανε λόγο για μικρό έως μηδαμινό εκτελεσμένο έργο από την Δημοτική Αρχή, αναφερόμενος σε αριθμούς, οι οποίοι όπως τόνισε έχουν μία μόνο ανάγνωση και δεν μπορούν -όπως τα λόγια- να παραπλανήσουν τους πολίτες.

Επιπλέον ο κ.Τζιούμης αναφέρθηκε στο τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης, στην ΚΕΔΗΤ και στα αδέσποτα.

Πηγή: drt915.gr
 

Video: 

Κ.Τζιούμης: "Θα βάλουμε σε προτεραιότητα τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών"


12 Σχόλια

Καραμητρος είσαι εσυ και όλο σου το σόι ο Τζιούμης είναι πρώτος από τον πρώτο γύρο αστοιχείωτε αγράμματε

Που πας Κωστάκη. Θα βάλεις μπροστά τα θέματα της καθημερινότητας όπως τα είχες βάλει και επι Κοτσιάνη με τους δρόμους βρώμικους με περισσότερες λακούβες απο τώρα και μία πλατεία Αρεως επι δύο χρονια σκαμμένη?

Πλέον δεν ψηφίζουμε με βάση ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά με το ποιος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος για την πόλη.

Ο μόνος σοβαρός κι ο μόνος που δεν χρωστάει ρε παιδιά !!! Έλεος πια βαρεθήκαμε να πληρώνουμε

16:20 Γιατί ΔΕΝ χρωστάει βρε μακάκα! Πώς αλλιώς να στο πούμε; Αν εσύ έχεις αποδείξεις για το αντίθετο, να τις πεις και σε μας να τις μάθουμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.