«Απασφάλισε» ο Τυροβολάς εναντίον Παυλή (vid)

«Απασφάλισε» ο Τυροβολάς εναντίον Παυλή (vid)

Ιανουάριος 17, 2019 - 12:11
35 σχόλια

«Ένα τίποτα υπήρξε ο κ. Παυλής για τον Δήμο»

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση του μίλησε ο κ. Δημήτρης Τυροβολάς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Ο πρώην αντιδήμαρχος της δημοτικής παράταξης του κ. Δ. Παυλή με  καθ’ ύλην αρμοδιότητες ειδικών συνεργείων – Ανάπτυξης & συντήρησης πρασίνου αφού έκανε ένα μικρό απολογισμό της θητείας και του έργου του, κατηγόρησε τον κ. Παυλή για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί το δήμο.

Δεν μπόρεσα να εκτελέσω τα καθήκοντα μου γιατί ο κ. Παυλής ήθελε να κάνει την δική του πολιτική

Ευθέως κατηγόρησε τον κ. Παυλή και για το θέμα των απορριμμάτων, αναφέροντας ότι ο ίδιος μαζί με τον κ. Ορφανό έψαχναν να βρουν χωριό για να πάνε τα απορρίμματα του δήμου.

Ένα τίποτα υπήρξε ο κ. Παυλής για την πόλη και τα χωριά

Ο κ. Τυροβολάς δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κακλαμάνο για τον τρόπο με τον οποίον συντονίζει τις συνεδριάσεις.

Ενώ στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις του κ. Παυλή, έλαβα μόνο την απαξίωσή του

Τέλος, ο κ. Τυροβολάς έκανε λόγο για πλεκτάνες, τονίζοντας ότι λυπάται για τη συμπεριφορά του δημάρχου.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα επόμενα σχέδιά του, αλλά και για την εκ νέου υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές, ο κ. Τυροβολάς ανέφερε ότι δεν έχει αποφασίσει τα επόμενα βήματά του, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος αλλά ακόμα δεν έχει κατασταλάξει με ποιον, προσθέτοντας ότι έχει δεχτεί προτάσεις από παρατάξεις.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τυροβολάς: Ένα τίποτα υπήρξε ο κ. Παυλής για τον Δήμο


35 Σχόλια

Άλλη μια περίπτωση Βόσνου: 1) Ασυμφωνία χαρακτήρων μια ανάσα πριν τις εκλογές 2) Έργο 0 αλλά ο Παυλής φταίει για όλα 3) Θα είναι πάλι υποψήφιος. Μάλιστα, ευχαριστούμε.

Πραγματικά λυπηρό να υπάρχουν στην αυτοδιοίκηση και μάλιστα σε νευραλγικά πόστα άνθρωποι αστοιχείωτοι, αγράμματοι, που δεν μπορούν να διαβάσουν ελληνικά και να αρθρώσουν δυό σωστές κουβέντες. Ήθελα νά'ξερα ποιος ο λόγος που καλύφθηκε δημοσιογραφικά αυτό το μαύρο χάλι. Ο άνθρωπος δεν τραβάει, καίει κάρβουνο, δεν το βλέπετε; Μπορούσε κάλλιστα αυτά που διάβασε (ο Θεός να το κάνει ανάγνωση αυτό το πράγμα κι ένα 5χρονο καλύτερα διαβάζει) να τα έχει φωτοτυπήσει και να τα μοιράσει στα ΜΜΕ, για να μας γλιτώσει από το μαρτύριο να τον ακούσουμε...

15:45 Και δεν μας λες ρε μανάρι, κατά τη γνώμη σου ποιος φταίει για το μηδενικό έργο, οι δημότες ή ο ανάξιος κι ανίκανος δήμαρχος με το θίασό του; Εκτός κι αν θες να μας πεις ότι ο Παυλής έκανε εργάρες 4,5 χρόνια τώρα. Αν δεν φταίει ο δήμαρχος ποιος φταίει; Ο φούφουτος; Όλα ξεκινάνε από το δήμαρχο και καταλήγουν σ' αυτόν. Από πού σε ΄φερανε εσένα, από το διάστημα; Από εκεί δηλαδή που θέλει να στείλει τα σκουπίδια ο Παυλής;

Οταν ομως ο Παυλης εφερε στο ΔΣ το θεμα με τα σκουπιδια για να πανε διπλα απο του Θανα το ειχες ψηφισει και ησουν και σκληρος με τους χωριανους σου Δημητρη.Τωρα σου φταιει ο Παυλης οταν ομως ψηφιζες τα σκουπιδια στου Θανα ηταν καλα?

@ 17:13 Υπάρχουν άνθρωπες που τον διαλέγουν να τους εκπροσωπεί. Και καλά στα τοπικά μπορείς να βρεις πολλά παρατράγουδα. Στη Βουλή το μπάζο που παριστάνει τον πρωθυπουργό, διαλεγμένο από εκατομμύρια, ξεστόμισε χθες το εξής: "σας κάνω ρητορική ερώτηση, απαντήστε παρακαλώ"!!!

Αυτός ο άνθρωπος υπήρξε αντιδήμαρχος Τρίπολης; Αυτος δεν ξέρει ούτε να διαβάσει αυτούς αξίζουμε για άρχοντες.........

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΘΙΓΕΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΕ ΤΥΡΟΒΟΛΑ;

@17:18 μεγάλε βάλε τη σκέψη σου σε μια τάξη για αρχή, δεν μιλάω για τους δημότες αλλά για τον Αντιδήμαρχό του, οι Αντιδήμαρχοι έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Όταν λοιπόν δεν γίνεται τίποτα επί των αρμοδιοτήτων δεν φταίει αποκλειστικά ο Δήμαρχος, ευθύνη έχει και ο ίδιος. Όταν θυμάται 4,5 χρόνια αφού ανέλαβε καθήκοντα ότι δεν συμφωνεί με τον Παυλή, προφανώς δεν φταίει 100% ο Παυλής αλλά και ο ίδιος που καθόταν και τόσο καιρό δεν είπε τίποτα, Τώρα τον έπιασε η ευαισθησία; Τόσο καιρό αν ήθελε να κάνει πράγματα γιατί δεν συγκρούστηκε; Και αν δεν τα βρίσκανε γιατί δεν έφευγε νωρίτερα;

Να δείς η Ελληνική γλώσσα πόσο έχει θιγεί μετά από αυτά που είπες : "χρειαζοντουσάνΕ" "το χωριό μου ΤΟΥ Θάνα" "παιδικός σταθΗμός "ετυχα την αποξίωση του" 'ήμουνΕ σίγουρος" "να είναι στο γκαράζΙ του δήμου" ....... "μας καποιάρουν στο δρόμο"

@19 Στο ξαναλέω: Τα πάντα ξεκινούν από το δήμαρχο και καταλήγουν σ' αυτόν. Όταν όπως λες δεν γίνεται τίποτα επί των αρμοδιοτήτων, σαφώς και φταίει ο ίδιος (ή ο οποιοσδήποτε εκτελεί πλημμελώς τις αρμοδιότητες ή τα καθήκοντά του), πρωτίστως όμως είναι ευθύνη του (εκάστοτε) δημάρχου να ελέγχει τους αντιδημάρχους του ή τους υφισταμένους του εάν κάνουν σωστά το έργο τους ή αν υπολειτουργούν εις βάρος του δήμου και να τους αντικαθιστά. Οι αντιδήμαρχοι δηλαδή δεν ελέγχονται από το δήμαρχο; Ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει κι ο δήμαρχος σφυρίζει αδιάφορος; Τί μας λες τώρα;

Πάλι αδιάβαστος ο Τυροβολάς..Κι εσένα Ρούλα θα σε μαλώσω..Του τα γράφεις που του τα γράφεις του μπαμπά, τόσο κόπο κάνεις, δεν του λες να τα διαβάζει πριν, καμια 20αριά φορές τουλάχιστον; Όλο και κάτι θα του μείνει και εμάς δεν θα μας πονάνε τ' αυτάκια μας να τον ακούμε..Πού πας ρε μαύρε; Τί ροβολάς;

Τυροβολα, εσυ τι σχεση ειχες με τη πολιτικη προστασια? οταν σε επαιρναν τηλεφωνο εκτος ωραριου, εσυ κοιμοσουν. ας ηταν καλα ο "βλάκας" της παρεας που ετρεχε και τρεχει...

Αφού βάλεις τώρα με τον Τζιουμη και φας το φούμο, την επόμενη φορά να βάλεις με τον Νικολαου!!! Χα χα χα.... άχρηστε που μιλάς κιόλας!!;

Οσο αφορά την αναφορά του για τα απορρίμματα ο κ.Τυροβολάς είχε ψηφίσει και με τα δύο χέρια μάλιστα, να πάνε στου Θάνα, στην οποία κοινότητα θέλει τώρα να είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με στόχο την προεδρία.

Λίγους μήνες πριν τα εκλογές ο κ.Τυροβολάς επέλεξε να κάνει πράξη την γνωστή παροιμία. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…

@20:40 δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά όπως και σε ένα γάμο ακούγεται το λιγότερο αστείο να χωρίζεις μετά από 30 χρόνια λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων έτσι και με τις περιπτώσεις Βόσνου και Τυροβολά (έως τώρα) δεν θυμάσαι ότι διαφωνείς με τον επικεφαλής σου 4,5 χρόνια μετά και 5 μήνες πριν τις εκλογές.

Ακόμα απέδωσε στον Παυλή ευθύνες για κουκούλωμα υποθέσεων, προκειμένου να γίνει συγκάλυψη κομματικών στελεχών σε ατασθαλίες που έχουν συμβεί στο Δήμο Τρίπολης γιατί δεν μας λέει ο κ. Τυροβολάς τι ατασθαλίες εχουν συμβεί?

Έπρεπε επίσης να μας εξηγήσει ο κ. Τυροβολάς το ρόλο που παίζει στο δήμο αλλά και σε αποφάσεις που αφορούν το δήμο το καραφλομπέκατσο που λέγεται Πάρης Ορφανός. Το ονοματάκι του άλλωστε το μνημόνευσε ο Τυροβολάς στη συνέντευξη που έδωσε. Όφειλε να μας ανοίξει τα μάτια για το ποιο είναι το αντικείμενο της εργασίας του εν λόγω κυρίου (λέμε τώρα) για να γνωρίζουμε σε ποιον άλλον ακόμα θα πετάμε γιαούρτια στις εκλογές..

ΠΟΙΕς ΓΟΥΒΕς ΕΚΛΕΙΣΕς ΣΤΗ ΤΕΓΕΑ; ΠΟΣΑ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕς; ΤΟ ΤΡΑΚΟΣΙΑΡΙ ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΒΛΑΨΕ;ΤΑ ΟΥΥΥΥΥ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ; ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΟΥΝ!!!!!!!

@03:36 Κι εσύ τι δουλειά έχεις στην πόλη και δεν έχεις φύγει ακόμα; Άντεεεεε! Ράουςςςς!

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΟΑΣ ΚΟΣΑ ΤΥΡΟΒΟΛΑ. ΠΧ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ, Η ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΓΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ. ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ.

Τυροβολά τον Μάιο κλαίνε θα έχετε πάει και οι τρεις για τα καλά στα σπίτια σας ξερεις εσυ...........

Εχεις να φάς μαύρο εσύ και τα κουτσαβάκια που σε περιτριγυρίζουν τελευταία που θα τρίξει ο σβέρκο σας το Μάιο.

Τι συνέντευξη ήταν αυτή ρε παιδιά Κλαίω απο τα γέλια ο άνθρωπος δεν ξέρει καν να διαβάσει αλλού για αλλού. Να τον χαίρεσαι Τζιούμη.

08:40 Δεν μου λες εσύ ρε πανύβλακα, έχεις πάρει σβάρνα τα άρθρα του portal και γράφεις για σβέρκους που θα τρίξουν; Και είσαι τόσο στόκος που δεν αλλάζεις ούτε τις λέξεις! Περιττό να σου πω ότι ο σβέρκος που θα τρίξει στις εκλογές θα είναι ο δικός σου. Και θα είναι τόσο δυνατό το τρίξιμο που θα ακουστεί μέχρι το διάστημα..

Και τώρα αυτό το άτομο με τη θυγατέρα του θα τα πάρει ο Τζιούμης? Ωραία ανανέωση θα κάνει , τι να πω....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.