Αναβλήθηκε η συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων για την χωματερή στον Άγιο Βλάση

Αναβλήθηκε η συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων για την χωματερή στον Άγιο Βλάση

Ιανουάριος 18, 2019 - 15:45
2 σχόλια

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Δήμου Τρίπολης για την χωματερή στην περιοχή Άγιος Βλάσης.

Λίγο μετά τις 14:30 ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισης Θ. Καρνέζη ζήτησαν ενώπιον της προέδρου πρωτοδικών την αναβολή συζήτησης της υπόθεσης για την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου. 

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι που διεκδικούν την διακοπή λειτουργίας του ΧΑΔΑ στον Άγιο Βλάση, φάνηκαν δυσαρεστημένοι από αυτή την αναβολή μιας και βρίσκονταν στο δικαστήριο από τις 10:00.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στην νέα συνεδρίαση ο δικηγόρος υπεράσπισης των κατοίκων κ.  Αλουπογιάννης θα ζητήσει να γίνει αυτοψία στην χωματερή. 
Φωτογραφία αρχείου 
 
 Έφη Καστραντά
Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.... -ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΔΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ !!!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.........

@17:22 α γεια σου. Δε φταίει μόνο αυτός όμως, φταίνε και αυτοί που τον πίστεψαν χωρίς να ζητήσουν "να παρουσιάσει τη λύση στο τσεπάκι" και μας τον φόρτωσαν στην πλάτη 5 χρόνια τώρα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.