Η διαγραφή από τη ΝΔ έφερε τύχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο (vid)

Η διαγραφή από τη ΝΔ έφερε τύχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο (vid)

Ιανουάριος 17, 2019 - 12:44
1 σχόλια

Στον διαγραφέντα από τη ΝΔ περιφερειακό σύμβουλο Κορινθίας Γιώργο Πετρίτση «έπεσε» το φλουρί της πίτας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στην Τρίπολη.

Τα πειράγματα από την πλευρά της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης έδιναν και έπαιρναν, μιας και ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο κ. Πετρίτσης ο οποίος «εκδιώχτηκε» από τη ΝΔ στις 10 Ιανουαρίου.

Ακούστηκαν σχόλια όπως «θα υπάρξουν και άλλες διαγραφές για να είναι τυχεροί»  ή «μόνο μια διαγραφή σου φέρνει τύχη», ακούστηκε από τον κ. Παπαφωτίου, ενώ η κυρία Νικολάκου χαρακτήρισε το γεγονός ως «σημαδιακό».

Ο κ. Πετρίτσης κατά την τοποθέτησή του ευχήθηκε να είναι μια καλή και ευλογημένη χρονιά για όλους, επισημαίνοντας ότι απαιτείται μια πολύ πιο ήπια στάση από όλες τις πλευρές για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ύστερα από τη διαγραφή του και σε δηλώσεις του στο ArcadiaPortal.gr ο κ. Πετρίτσης είχε αναφέρει:

«Και ο κ. Αυγενάκης ήταν κάποτε διαγραμμένος από τη Νέα Δημοκρατία, οπότε ελπίζουμε να βρεθούμε κι εμείς πίσω στη ΝΔ και σε υψηλότερες θέσεις».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στον διαγραφέντα από την ΝΔ Πετρίτση το φλουρί της πίτας στο ΠεΣυ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.