Μετακίνηση ψυχιάτρου από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης στην Καλαμάτα

Μετακίνηση ψυχιάτρου από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης στην Καλαμάτα

Ιανουάριος 17, 2019 - 09:06
3 σχόλια

Με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με τα προβλήματα στην λειτουργία της Ψυχιατρικής κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, με δελτίο τύπου το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώνει ότι το πρόβλημα που υφίσταται το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την κάλυψη των εφημεριακών αναγκών του Τμήματος λύθηκε από εχθές με απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, με την οποία εγκρίθηκε η μετακίνηση της ιατρού Ψυχιατρικής ΕΣΥ κ.Φουρτούνη Ευσταθίας από το Γ.Π.Ν. Τρίπολης-ΚΨΥ στο Γ.Ν.Μεσσηνίας-Ν.Μ.Καλαμάτας.

Επιπρόσθετα ενημερώνει ότι το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για το διορισμό ενός μόνιμου ψυχιάτρου και ενός παιδοψυχιάτρου για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καλαμάτας.


3 Σχόλια

Η αποψίλωση της Τρίπολης από την Καλαμάτα συνεχίζεται. Όχι μόνο στην υγεία βέβαια.! Έχουμε "γιες μεν " και στη διοίκηση του νοσοκομειου και στη διοίκηση του Δήμου, και στη διοίκηση του πανεπιστημίου. Στο τέλος στην Τρίπολη θα μείνουν μόνο τα αδεια μαγαζιά της....

Από τρίπολη προς Καλαμάτα γενικώς μετακινήσεις ανθρώπων, δημοσίων υπηρεσιών.Ανικανοτητα γενικώς η κάτι άλλο? Ο Τατούλης αποκάλεσε την Καλαμάτα πρωτεύουσα πόλη της περιφέρειας. Ή κάνω λάθος;

Είναι η ειδικότητα που μελετάει την τοξικομανία που δημιουργεί το φημισμένο τοπικό προιόν. Η υπερπαραγωγή και υπερκατανάλωση εύλογα δημιουργεί αυξημένες ανάγκες ιατρικής φροντίδας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.