Τα κουνέλια πάνε ΣΥΡΙΖΑ

Τα κουνέλια πάνε ΣΥΡΙΖΑ

Ιανουάριος 15, 2019 - 12:29
5 σχόλια

Το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων ημερών δεν έχει προηγούμενο. Μια κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, όπως φαίνεται, επειδή στο πολιτικό σύστημα όπως αυτό διαμορφώθηκε, κυρίαρχη θέση έχουν τα «κουνέλια».

Τα πολιτικά κουνέλια που χοπ! σήμερα είναι εδώ και χοπ! αύριο πάνε από εκεί.

Έξι τέτοια «κουνέλια» δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με ανταλλάγματα, προφανώς, αφού Κύριος οίδε τι πραγματικά πιστεύουν:

Η Κατερίνα Παπακώστα, σήμερα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών το 2000, το 2004 και το 2007. Κέρδισε μια θέση στη Βουλή στις αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, και ο Σαμαράς την έβαλε υφυπουργό Υγείας τον Ιούνιο του 2014.

Το 2015 στις πρόωρες εκλογές μπήκε με λίστα στη Βουλή. Διαγράφτηκε το 2017 μετά από επίθεσή της στον Άδωνι Γεωργιάδη σε ομιλία της στη Βουλή για... τον Πάνο Καμμένο. Το καλοκαίρι του 2018 ίδρυσε τη Νέα Ελληνική Ορμή και έναν μήνα αργότερα μπήκε στην κυβέρνηση Τσίπρα, ως «φανατική καραμανλικιά»!

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τον «Ρήγα Φεραίο» πέρασε στο ΠαΣοΚ, στο ΔΗΚΚΙ, στη ΝΔ., στους ΑΝΕΛ και τώρα σειρά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελενα Κουντουρά από το μόντελινγκ -και τον μπαμπά της που σήμερα μόλις ενόχλησε τον Καμμένο!- εξελέγη βουλευτής Α’ Αθηνών με τη ΝΔ το 2004, ενώ το 2007 και το 2009 ήταν πρώτη επιλαχούσα. Ξαναμπήκε στη Βουλή όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος παραιτήθηκε το 2011 για να υπουργοποιηθεί στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου. Τον Φεβρουάριο του 2012 καταψήφισε το μνημόνιο και ο Αντώνης Σαμαράς την διέγραψε. Μπήκε στους ΑΝ.ΕΛ. με τους οποίους εκλέχτηκε βουλευτής στις δίδυμες εκλογές του 2012 και στις αναμετρήσεις του 2015. Ο Αλέξης Τσίπρας από τον Ιανουάριο του 2015 της ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού.

Ο Κώστας Ζουράρις από το ΚΚΕ στο ΚΚΕ Εσωτερικού και από το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο (το οποίο ίδρυσε με τον Στέλιο Παπαθεμελή) βρέθηκε βουλευτής με τους ΑΝΕΛ ως πρόεδρος του συνεργαζόμενου κόμματος Πυρίκαυστος Ελλάδα. Ήταν υποψήφιος νομάρχης Λασιθίου το 2002 με τη ΝΔ.

Συμμετείχε και στη Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Βασίλης Κόκκαλης ήταν στέλεχος της ΝΔ. Ήτνα κια δημοτικός σύμβουλος για καμιά δεκαριά χρόνια στη Λάρισα. Εξελέγη πρόεδρος του ΙΝΚΑ το 2004 ενώ την περίοδο Καραμανλή ήταν πρόεδρος του ΕΦΕΤ (2006-2009) και του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς (2007-2009). Στη Βουλή μπήκε με τους ΑΝΕΛ στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 και από τον Νοέμβριο του 2016 είναι υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ετούτοι εδώ είναι η «σταθερά» επάνω στην οποία προσδικά ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμέινει στην εξουσία. Ένας κι ένας!
 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Από πότε σε ενοχλούν οι τυχοδιώκτες "Σωκράτη"; Αν ανατρέξεις στα γραπτά σου της πρώτης συριζαίικης περιόδου δεν πρέπει να έχεις μούτρα να εμφανιστείς ούτε με ψευδώνυμο

Ετσι είναι προβοκάτορα. Οταν σου κλέβει κάποιος το know-how σε τυχοδιώκτες, μοντέλες, τυχάρπαστους, ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν να γράψουν το ονομά τους και χάνεις τη κουτάλα, τότε σκούζεις.

Προσκυνήστε τα αφεντικά. Την πλουτοκρατία, τους μισθούς πείνας, τις διώξεις, την εκμετάλλευση. Πρόβατα και μακριά χέρια του συστήματος. Τέτοιοι είσαστε.

@14.43 Επειδή κάποιος δεν γουστάρει ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι με την ΝΔ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.