Αντιπεριφερειάρχης Ρουμελιώτης: Επί ποδός ο μηχανισμός για την κακοκαιρία (pics,vid)

Αντιπεριφερειάρχης Ρουμελιώτης: Επί ποδός ο μηχανισμός για την κακοκαιρία (pics,vid)

Ιανουάριος 12, 2019 - 17:23
4 σχόλια

Η χιονόπτωση είναι πυκνή και δυστυχώς υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και στην σήραγγα του Αρτεμισίου , αλλά και στο Καλογερικό.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ρουμελιώτης βρισκόμενος στην διασταυρωση προς Οστρακίνα, όλα τα οχήματα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ο δρόμος προς Λεβίδι είναι κλειστός, ενώ στην Ε.Ο Τρίπολης – Πύργου, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία

Είμαστε στον δρόμο, προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις όπου χρειαστεί τονίζει ο κ. Ρουμελιώτης, αναφέροντας ότι βρίσκεται πάντα σε επικοινωνία με τον περιφερειάρχη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Ρουμελιώτης ενημέρωνε τους οδηγούς και τους βοηθούσε να τοποθετήσουν τις αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα τους  και ήταν σε άμεση επικοινωνία με τους χειριστές των μηχανημάτων και με τους αστυνομικούς.

Είμαστε επί ποδός και όλα τα μηχανήματα είναι στον δρόμο

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ρουμελιώτης: Επί ποδός ο μηχανισμός για την κακοκαιρία


4 Σχόλια

Και στο χιονοδρομικο σημερα γινοταν το ελα να δεις "μαγκακο" απ οπου δεν ειχε περασει εκχιονιστικο

Και ποιος σου ειπε ρε παλιοβλαχε οτι πρεπει να περασει εκχιονιστικο της περιφερειας σε δημοτικο δρομο και σε ιδιωτικη επενδυση???

Για να πινει το καφεδακι του στη χιονισμενη Τριπολη ο ανυπαρκτος Βουλευτης Αρκαδιας της ΝΔ διχως να εχει εκδωσει δελτιου τυπου που να κατηγορει τον Τατουλη..Όλα καλα δεν πηγαν κυρ Γιωργη ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.