Τρίπολη: Πολύ χιόνι και δύσβατοι δρόμοι (pics)

Τρίπολη: Πολύ χιόνι και δύσβατοι δρόμοι (pics)

Ιανουάριος 12, 2019 - 21:35
13 σχόλια

Την απογοήτευσή του εκφράζει αναγνώστης του ArcadiaPortal.gr για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Τρίπολης εξαιτίας του χιονιού το Σάββατο 12 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει, αναγκαστικά έπρεπε να βγει από το σπίτι του για να πάει στο φαρμακείο και αντίκρισε τους χιονισμένους  δύσβατους δρόμους της πόλης.

Πολλά είναι τα παράπονα κατοίκων της Τρίπολης οι οποίοι σημειώνουν ότι δεν έχει γίνει καθαρισμός από μηχανήματα σε ένα μεγάλο μέρος δρόμων της πόλης, καθώς επίσης δεν έχει γίνει και ρίψη αλατιού.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Αρκετά σας υπηρέτησε ο Σωτήρης. Με τα όποια θετικά ή αρνητικά του, δε μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι το παλεύει δυνατά. Να δούμε του χρόνου πως θα είναι η πόλη σε τέτοιες καταστάσεις.

Σιγά τις καταστάσεις, μια πασπαλα χιόνι που έλιωσε αμέσως, ψυχραιμία ορεσιβιοι!

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ. ΜΑΥΡΟ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΙΟΝΙΣΕΙ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ. ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ... "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ" ΕΒΡΕΞΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΩΣΕ

Πραγματι οι δρομοι ηταν χαλια...γιατι ολοι μπορουμε να γραφουμε σχολια εκ του ασφαλους απο τον καναπε μας....υπαρχουν ομως κ παιδια λυκειων που τρεχουν στα φροντιστηρια κ δεν ειναι ξαπλωμενα στους καναπεδες .....και πραγματικα τετοιο χαλι στους δρομους δε θυμαμαι αλλη φορα.ο τελευταιος δημος στην ελλαδα σε εξελιξη κ εργα ειμαστε....ξυπνηστε.....για οργανωση εκδηλωσεων ειναι πρωτοι....ευτυχως που εκαιγαν τα χριστουγεννιατικα λαμπακια στις κολωνες ηλεκτροφωτισμου του δημου κ βλεπαμε για να μη γλιστραμε...

Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε! Οι άνθρωποι και ειδικά ο Σωτηρης κάνουν ότι καλύτερο μπορούν! Μην ψάχνουμε αφορμές για καταστροφολογία! Λες και οι άλλοι θα προλάβαιναν να κάνουν κάτι ταχύτερα αχαχαχαχαχαχα

Δεν χιονίζει πρώτη φορά!οκ! Τέτοιες καταστάσεις όμως, 5:00 το απόγευμα και ο δρόμος μετά τη γέφυρα στο βενζινάδικο Αγγελόπουλου να είναι κλειστός,να μην έχουν περάσει καθόλου με μηχανήματα δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 15 ΧΡΌΝΙΑ. Δεν βραχηκαν τα ποδαράκια μας όπως πρόλαβαν κάποιοι να σχολιάσουν ...προσπαθούσαμε μισή ώρα να φτάσουμε στο σπίτι μας σε απόσταση 5' από την πόλη με κίνδυνο λόγω του ύψους του χιονιού και της ανύπαρκτης προετοιμασίας των υπευθύνων για αυτές τις καταστάσεις!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.